Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256
Με τη μεθοδο PCR δεν εχει ασχοληθει καθολου λεει ο Πανεπιστημονας γιατι βαριοταν!!!Αχαχαχα μαλακες τι ζουμε εδω μεσα!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Σε παρακαλαει ολη η επιστημονικη κοινοτητα ρε τυπε να καταδεχτεις να ασχοληθεις με το PCR για να μας διαφωτισεις...κανε μας τη χαρη ρε τυπε!!! :2funny: :2funny: :2funny:

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
31.645
Πόντοι
5.506
Τυπε εχεις background και σχολιαζεις; :grin:
εμενα που με βλεπεις εχω δεκαδες HEAT/UV RESISTANCE,εκατονταδες IMMUNE EVASION και εκατομμυρια MEMORY T AND B CELLS στα καφενεια του πειραια....
α επισης εχω και APER REVIEW σε ταξι αλλα δεν το ,μετραω γιατι δεν ειναι PCR....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.695
Πόντοι
6.515
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΠΕΤΣΩΝ ΣΤΗΝ ΕΡΤ

ποιος είναι ο πολεμος στη σομαλια που αναγκασε ολους αυτους να ανακαλυψουν το κρανιδι στην άλλη μερια του κοσμου?

οι ΜΚΟ που τους κουβαλησαν και πληρωνουν τη διαμονη, γιατι δεν φροντισαν και την υγειονομικη καλυψη παρα τα χρηματα που παιρνουν,
αλλα φορτωσαν την περιθαλψη στον κουλη κι αυτος τη μετεφερε στον

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ χωρις να εχει παρει τετοια εντολη  :uglystupid:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
εμενα που με βλεπεις εχω δεκαδες HEAT/UV RESISTANCE,εκατονταδες IMMUNE EVASION και εκατομμυρια MEMORY T AND B CELLS στα καφενεια του πειραια....
α επισης εχω και APER REVIEW σε ταξι αλλα δεν το ,ετραω γιατι δεν ειναι PCR....

ΟΧΙ, είσαι ταρίφας, ΠΡΕΠΕΙ να μετρήσεις την PCR. ΠΡΕΠΕΙ.

Π

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256
α επισης εχω και APER REVIEW σε ταξι αλλα δεν το ,ετραω γιατι δεν ειναι PCR....

Τυπε ντροπη σου...με τετοιο background επρεπε να μας ενημερωνεις καθημερινα για τον κορωνοιο και να καταθετεις τις αποψεις σου και ας ξινιζανε μερικοι.

Εγω πχ που δεν εχω κανενα background της προκοπης δεν ξαναμιλαω... :S :S :S

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
Aυτός είναι ο μεγάλος φόβος. Θα καταρρεύσει το Ε.Σ.Ψυχιατρικής Υ. Άπειρα τα δείγματα εδώ μέσα.
θα εχει καμια 50ρια θεομουρλους σε καθε πτερυγα να φωναζουν για τα h index και τα citations τους
αντι τον κλασσικο παραδοσιακο μεγαλο ναπολεων

θλιβερο  :-

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256
θα εχει καμια 50ρια θεομουρλους σε καθε πτερυγα να φωναζουν για τα h index και τα citations τους
αντι τον κλασσικο παραδοσιακο μεγαλο ναπολεων

θλιβερο  :-

Γιατι ρε τυπε γαμαουα η κατασταση!Αντι να φωναζουν οι τρελοι ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ και να χοροπηδανε σαν τον Νταφι Ντακ θα λενε εχω BACKGROUND και θα κανουν αναλυσεις για τα παντα!!!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.695
Πόντοι
6.515
ολοι τηρουν τις αποστασεις εδώ,  :uglystupid:

για να δουμε τωρα στο ραμαζανι θα τους περιορισουν τους μουσλιμ όπως εκαναν με τους ορθοδοξους παπαδες?

Συνημμένα

• xardalias-kranidi21.jpg
    xardalias-kranidi21.jpg
    160,3 KB · Εμφανίσεις: 22

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655
ολοι τηρουν τις αποστασεις εδώ,  :uglystupid:

για να δουμε τωρα στο ραμαζανι θα τους περιορισουν τους μουσλιμ όπως εκαναν με τους ορθοδοξους παπαδες?

ΓΚΑΟΥ, μας τα έκανες τσουρέκια με τη ΝΔ, πολύ σχολαστικά!

Π

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Εν τω μεταξύ πάπαλα και η χλωροκίνη:

www.marketwatch.com/story/hydroxychloroquine-treatment-for-covid-19-shows-no-benefit-and-more-deaths-in-va-study-2020-04-21]Hydroxychloroquine as treatment for COVID-19 shows no benefit and more deaths in VA study[/url]
Έδω μια δημοσιευμένη μελέτη που λέει ότι έχει αποτελέσματα το φάρμακο αυτο:

Δεν είναι δύσκολο να μαγειρεύονται οι μελέτες όπως συμφέρει (ειδικά όταν δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα από τρίτους).
Υπάρχει για παράδειγμα και μία άλλη μελέτη που λέει ότι ο νέος κορωνοϊός έχει τμήματα από τον ιό του AIDS μέσα, χωρίς peer review και αυτή. Δεν την είδα όμως να αναπαράγεται με τον ίδιο ζήλο στα κανάλια.

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το φάρμακο μπορεί να βοηθάει αλλά η χρήση του δεν είναι politically correct. Μετά τις προειδοποιήσεις από τα κανάλια όποιος τη χρησιμοποιεί από τώρα και πέρα θα θεωρείται το "κακό" παιδί.

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.638
Πόντοι
6.056
Γιατι ρε τυπε γαμαουα η κατασταση!Αντι να φωναζουν οι τρελοι ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ και να χοροπηδανε σαν τον Νταφι Ντακ θα λενε εχω BACKGROUND και θα κανουν αναλυσεις για τα παντα!!!
δεν ειναι ετσι ρε
μαθαμε τον τρελο μεγα ναπολεων πως να το κανουμε δεν τον θελουμε τωρα με ασπρη ρομπα να μην ξεχωριζει απο τους τρελογιατρους
χτυπαει και την παραδοση αυτο το γαμηδι
ειναι το τελος μιας ολοκληρης εποχης

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
“Μπόμπα” Τατούλη για το Κρανίδι: “Είχε προειδοποιηθεί η κυβέρνηση, ήρθαν για μόστρα”

μακελειο

ο πετραν αρχισε να γαυγισματα  :rockon:

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655

Δεν είναι δύσκολο να μαγειρεύονται οι μελέτες όπως συμφέρει (ειδικά όταν δεν έχουν ελεγχθεί ακόμα από τρίτους).
Υπάρχει για παράδειγμα και μία άλλη μελέτη που λέει ότι ο νέος κορωνοϊός έχει τμήματα από τον ιό του AIDS μέσα, χωρίς peer review και αυτή. Δεν την είδα όμως να αναπαράγεται με τον ίδιο ζήλο στα κανάλια.

Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι το φάρμακο μπορεί να βοηθάει αλλά η χρήση του δεν είναι politically correct. Μετά τις προειδοποιήσεις από τα κανάλια όποιος τη χρησιμοποιεί από τώρα και πέρα θα θεωρείται το "κακό" παιδί.

Το εν λόγω φάρμακο, έχει σοβαρές παρενέργειες, οπότε θέλει προσοχή, διότι όπως είδα αυξάνεται ο κίνδυνος καρδιακής ανεπάρκειας.

Καλά, για το θέμα ότι ο COVID-19 έχει "γενετικά τμήματα" του HIV-1 ή HIV-2, θα το θεωρήσω fake news, μιάς και ο COVID-19 εισέρχεται σε κύτταρα του αναπνευστικού (κυρίως), ενώ ο HIV προσβάλλει κύτταρα του ανοσοποιητικού.

Δεν έχει καμμία λογική αυτός ο συσχετισμός, παρά μόνο για να σπείρει πανικό.

Π

kolompourdas

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
3.141
Πόντοι
1.706
Απαντήσεις σε όσα μπορώ και σύμφωνα με το δικό μου background. Μπορεί να ξενίσει κάποιους :

1. Αν ο ιός είναι κατασκευασμένος αντέχει περισσότερο στις υψηλές περιβάλλοντικές θερμοκρασίες. Χώρες με καλοκαίρι (υψηλή θερμοκρασία και υψηλή/χαμηλή υγρασία) έχουν εξίσου πολλά κρούσματα και νεκρούς.
2. Αν ο ιός είναι κατασκευασμένος ΔΕΝ αποκτάς ανοσία. Ήδη κυκλοφορούν μελέτες και άρθρα που μιλάνε για μίξη κορονοιού-HIV.
3.Οι ιοί πολλοί σωστά μεταλλάσσονται. Αν ο ιός είναι κατασκευασμένος (άρα και για το σκοπό του βελτιστοποιημένος) η μετάλλαξη είναι υπέρ μας.
4. Υπάρχουν μελέτες και γνωστοί λοιμωξιολόγοι (όχι Έλληνες) που λένε τα αντίθετα.
5. Δεν έχω ακούσει ούτε έχω διαβάσει τέτοια θέση πουθενά. Δεν ξέρω γιατί θεώρησε ο συντάκτης ότι χρειάζεται να το δηλώσει αυτό.
6. Σωστά τα λέει αλλά δεν μας εξηγεί την τρομερή του μεταδοτικότητα.
7.Με τη μέθοδο PCR δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Βαριόμουν.
8. Αυτό ισχύει αλλά επίσης ισχύει ότι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΊ που πέθαναν λόγω κορονοϊού ΔΕΝ δηλώθηκαν ώς τέτοιοι θάνατοι.
9.Ο κορονοϊός ΓΟΝΑΤΊΖΕΙ όλα τα συστήματα υγείας παγκόσμια. Αυτό είναι γεγονός. Το πόσοι έχουν μολυνθεί παραμένει ΥΠΌΘΕΣΗ από όλους συμπεριλαμβανομένου του αγαπητού γιατρού.
10.Για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς θα τον παραπέμψω στο Εθνικό Εμβολιαστικό Σχήμα αν και αργούμε ακόμα για τέτοια συζήτηση.
Τι να πρωτοσχολιάσω.
1-3: Ξεκινάς με τη φράση "αν ο ιός είναι κατασκευασμένος" οπότε δεν μπαίνω στο κόπο να ασχοληθώ καν με συνομωσιολογίες.
4: Οι ειδήσεις με τίτλο "ο ιός μπορεί να μεταδίδεται από πόλη σε πόλη μέσω των αέριων μαζών" και "ο ιός μπορεί να επιβιώνει για ώρες/μέρες στο αέρα" είναι επίσης υπερβολικά γελοίες για να μπω στον κόπο να ασχοληθώ.
5: Απλή βιολογία γυμνασίου
6: Αν μικρές συγκεντρώσεις του ιού είναι αρκετές για την επιβίωση και αναπαραγωγή του, τότε μπορεί πολύ εύκολα να εξηγηθεί η υψηλή μεταδοτικότητα.
7: Το PCR είναι η πιο βασική μέθοδος και τη μαθαίνεις είτε σαν φαρμακοποιός, είτε σαν χημικός, σαν βιολόγος, σαν γεωπόνος, γενικά παντού.
8: Γελάει ο κόσμος. Δεν υπάρχει καμια λογική και κανένας λόγος να γίνει αυτό. Μόνο το αντίθετο.
9: Τα συστήματα υγείας έχουν πρόβλημα μόνο σε συγκεκριμένες ΠΕΡΙΟΧΕΣ (πχ Λομβαρδία), ούτε καν χώρες. Στις περισσότερες περιπτώσεις ο κόσμος φοβάται να πάει στο νοσοκομείο για μια απλή περίπτωση με αποτέλεσμα τα περιστατικά στα νοσοκομεία να είναι κατά πολύ μειωμένα.
10: Προσωπικά είμαι υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών αλλά νομικά δεν ξέρω αν μπορεί να ισχύσει.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256

Τι σχολιο ρε βλακα θελεις που δεν καταλαβαινεις Χριστο τι γραφουν αυτα που βαζεις; :2funny: :2funny: :2funny:

Ακου να δεις μαλακα γιατι πολυ τραβηξε το παραμυθακι σου...θα μας πεις πρωτα τι ΣΚΑΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΕΣΑΙ και μετα θα κανουμε την οποια συζητηση.Να βρισκεις 10 λινκ και να τα πετας και μετα να γραφεις δικες σου μαλακιες που δεν τις αναφερει το αρθρο ειναι τακτικη Λαδακης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
Τα στοιχεία είναι αναξιόπιστα διότι αν δεις στο διάγραμμα εμφανίζει μονίμως διαθέσιμα 206 κρεβάτια - κάτι που δεν είναι δυνατόν να ισχύει.

206 είναι τα συνολικά διαθέσιμα κρεββάτια - φυσικό είναι το νούμερο αυτό να μην αλλάζει.

Τα στοιχεία πάντως λένε για 910.

Με 60 - 70 κρούσματα στις ΜΕΘ που ανακοινώνονται μπορείς να κάνεις μόνο σου ένα χονδρικό υπολογισμό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom