Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256
Γκαου, το paper έγινε withdrawn και επίσης δεν πέρασε από peer-review. Οπότε κόψε τις μαλακίες

Π
Το διορθωνω γιατι δεν το εγραψε ο backgroound...ισχυουν οσα εγραψα βεβαια.Δημοσιευηση αρθρου 10 Μαρτιου που δεν ειχε γινει καμμια σοβαρη κλινικη μελετη και συμπερασμα οτι in vitro μπορει και να βοηθαει.Ενα μηνα μετα η μια μελετη μετα την αλλη λεει οτι δεν εχει στην ουσια κανενα αποτελεσμα και οτι οι επιπλοκες ακομα και σε μικρες δοσεις ειναι πολλες.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θα εχει καμια 50ρια θεομουρλους σε καθε πτερυγα να φωναζουν για τα h index και τα citations τους
αντι τον κλασσικο παραδοσιακο μεγαλο ναπολεων

θλιβερο  :-
Θα γεμίσει ο τόπος Ιωαννίδηδες και Ντιντιέδες. Και whatever backgrounders. Δεν ξέρω αν οι υποβοηθούντες αυτοκτονιστές θα είναι σε ειδική πτέρυγα ή στην κεντρική με τους άλλους μαζί.
Kρίμα για το Βοναπάρτη. Εμείς μεγαλώσαμε με αυτόν. :S :S :S

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Συναγωνιστή τα απωθημένα σου με μένα να πάς να τα δεί ψυχίατρος. Αν έχεις κάτι καινούργιο να αναρτήσεις να μας διαφωτίσεις καλώς. Αν όχι μη μας τα ζαλίζεις. Όσο για τα background τα έχουμε πεί......εδώ στο bou είναι όλοι επιστήμονες. Τώρα για τη χλωροκίνη. Όποτε αλλάξει το πρωτόκολλο θεραπείας στην Ελλάδα θα ξεκινήσω να συζητάω το γιατί και αν ήταν η θεραπεία αποτελεσματική. Μέχρι τότε το μόνο που βλέπω είναι αδυναμία αντίληψης ή κριτικής σκέψης σε σένα και όλους όσους είναι εναντίον της θεραπείας. Για τα υπόλοιπα εδώ θα είμαστε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.665
Πόντοι
26.141
Το ΣΤΕ δέχθηκε ότι στην υπόθεση Ασπίς-Ψωμιάδη το Δημόσιο ναι μεν έχει ευθύνη, διότι οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του άσκησαν πλημμελή έλεγχο, αλλά οι θιγέντες πολίτες-ασφαλισμένοι δε δικαιούνται αποζημίωσης παρόλο που έχασαν τα κεφάλαιά τους λόγω του πλημμελούς αυτού ελέγχου και  ότι το μόνο που μπορούν να αναμένουν είναι ποσά που θα προκύψουν από την εκκαθάριση Ασπίς και Commercial, αν και όταν. Υπόθεση με μεγάλο πολιτικό ενδιαφέρον κιόλας, γιατί αφορούσε χιλιάδες ψηφοφόρους και όλα τα κόμματα σιγοντάριζαν υπέρ τους, όσο ήταν αντιπολίτευση φυσικά.
Kαι ο τύπος ψάχνει δικαίωση στο ΣΤΕ.
εδω εχουμε αδικαιολογητο πλουτισμο του κρατος ΔΟΥ ενω στην υποθεση ασπις ψωμιαδη εχουυμεπλοτισμου της ασπις ψωμιαδη και κακο ελεγχο του ααλληνικκου δημοσιου

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.439
Πόντοι
6.256
Συναγωνιστή τα απωθημένα σου με μένα να πάς να τα δεί ψυχίατρος. Αν έχεις κάτι καινούργιο να αναρτήσεις να μας διαφωτίσεις καλώς. Αν όχι μη μας τα ζαλίζεις. Όσο για τα background τα έχουμε πεί......εδώ στο bou είναι όλοι επιστήμονες. Τώρα για τη χλωροκίνη. Όποτε αλλάξει το πρωτόκολλο θεραπείας στην Ελλάδα θα ξεκινήσω να συζητάω το γιατί και αν ήταν η θεραπεία αποτελεσματική. Μέχρι τότε το μόνο που βλέπω είναι αδυναμία αντίληψης ή κριτικής σκέψης σε σένα και όλους όσους είναι εναντίον της θεραπείας. Για τα υπόλοιπα εδώ θα είμαστε.

Δεν εχω κανενα απωθημενο με κανεναν τυπακο...με ανθρωπους που δεν εχουν γνωσεις και πανε να το παιξουν οτι εχουν εχω.Εγραψες κατι πριν οτι τα εχουμε λυσει στην Ελλαδα και οτι ηδη παιρνουν προληπτικα γιατροι και νοσηλευτες χλωροκινη προληπτικα για προστασια απο τον ιο.

Σε ρωτησα να μας βαλεις αποδειξεις για αυτα που λες και τωρα το γυρισες στο Καλαματιανο οτι ΟΤΑΝ και ΑΜΑ γινει επισημο θα το συζητησουμε...

Πες μας αφου θελεις συζητηση επιστημονικη γιατι ενας κατασκευασμενος ιος στο εργαστηριο εξορισμου δεν αφηνει ανοσια...

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.695
Πόντοι
6.515
Έξω από την είσοδο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας διαδηλώνουν σήμερα αιτούντες άσυλο, κυρίως Αφρικανοί, δηλώνοντας «εκτεθειμένοι στον κορονοϊό» και ζητώντας να μετακινηθούν από τη Λέσβο.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, οι διαδηλωτές διεκδικούν «δικαιοσύνη για όλους» και προπάντων να μετακινηθούν από το νησί προκειμένου να αποφευχθούν επιπτώσεις από τη διάδοση του κορονοϊού στον καταυλισμό που «ισοδυναμεί με θάνατο για όλους».

:heavymetalbig: :heavymetalbig:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
εδω εχουμε αδικαιολογητο πλουτισμο του κρατος ΔΟΥ ενω στην υποθεση ασπις ψωμιαδη εχουυμεπλοτισμου της ασπις ψωμιαδη και κακο ελεγχο του ααλληνικκου δημοσιου
Αδικαιολόγητος πλουτισμός; Θα αστειεύεσαι βέβαια. Αυτά σου τα λέει δικηγόρος; Με αυτή την αιτιολογία προσφεύγει ο συνήγορός σου;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.982
Πόντοι
6.256
4% υφεση βλεπει ο στουρναρας,

θυμομαστε οτι τα βλεπε ολα μαυρα ως 7 ιουλιου και στις 8 ολα εφτιαξαν
τον πιστευουμε?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.665
Πόντοι
26.141
Αδικαιολόγητος πλουτισμός; Θα αστειεύεσαι βέβαια. Αυτά σου τα λέει δικηγόρος; Με αυτή την αιτιολογία προσφεύγει ο συνήγορός σου;
θα προσλαβω εσενα τυπε τοτε μαλλον εισαι καλυτερος απο αυτους

εισαι και γεωπονος και δικηγορος φαινεται

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
658
Πόντοι
146
Λέει η πεθερά του 35άρη που τα τίναξε προσφάτως από τον ιό :

Όπως εξήγησε ο γαμπρός της μπήκε στο νοσοκομείο την Μεγάλη Τετάρτη και έκανε το πρώτο τεστ την ίδια μέρα και τα αποτελέσματα βγήκαν την Πέμπτη. «Μπήκε στο με 38 πυρετό και 95 ήταν ο κορεσμός του. Περπατώντας μπήκε μέσα και τον βγάλαμε με την κάσα. Την επόμενη ημέρα η αξονική έδειξε ότι έχει μία πολύ βαριά πνευμονία και στα δύο του τα πνευμόνια, ενώ βγήκαν τα πρώτα αποτελέσματα που δείχνουν ότι είναι αρνητικός» δήλωσε η πεθερά του θύματος.

Την Παρασκευή στον 35χρονο έγινε και δεύτερο τεστ για τον κοροναϊό που και αυτό βγήκε αρνητικό. Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας μέρας τους ενημέρωσαν ότι ο 35χρονος θα μεταφερθεί στην εντατική γιατί επιδεινώθηκε η κατάσταση της υγείας του και το οξυγόνο έπεσε το 88. Τελικά, στον άνδρα έγινε και τρίτο τεστ το οποίο βγήκε την Δευτέρα και έδειξε ότι είναι θετικός στον κοροναϊό.

]

Ενδεχόμενα, για τα 2 στα 3 ψευδώς αρνητικά :

1. Ο τύπος που έκανε την δειγματοληψία τον έπαιζε.
2. Το εργαστήριο που έκανε την ανάλυση τον έπαιζε.
3. Ο προμηθευτής αντιδραστηρίων και υλικών του εργαστηρίου τον έπαιζε.
4. Ο άρρωστος ήταν πολύ ειδική περίπτωση.
5. Κάτι παίζει με την μεθοδολογία ανίχνευσης παγκοσμίως - δεδομένου ότι είναι πολύ νωρίς για να καταλήξει κανείς με βεβαιότητα στην πραγματική αξιοπιστία τους.

Κατά τα άλλα το καλοκαίρι θα ανοίξουμε τα σύνορα για τους ξένους τουρίστες που θα κυκλοφορούν με υγειονομικό διαβατήριο και άλλα πολλά εμπριμέ ...

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
4% υφεση βλεπει ο στουρναρας,

θυμομαστε οτι τα βλεπε ολα μαυρα ως 7 ιουλιου και στις 8 ολα εφτιαξαν
τον πιστευουμε?

Θα πιστέψουμε εσένα που δεν έγραψες καν την πραγματικότητα. Από 4% έως 8% είπε.
Το σενάριο του 4%  είναι εφόσον  η καραντίνα θα διαρκέσει μέχρι 1,5 μήνα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.920
Πόντοι
4.655

Άκου να δεις ΓΚΑΟΥ, γράφεις μαλακίες. Και όταν γράφεις παπαριές, θα τα ακούς.

Τώρα για την χλωροκίνη. Θυμάμαι ότι ο Τσιόρδας είχε πει ότι κάποιοι νοσηλευτές εάν θέλουν εθελοντικά, παίρνουν ένα προληπτικό συνδυασμό φαρμάκων, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι εάν η χλωροκίνη ήταν μέσα σε αυτο.

Εάν κάποιος γνωρίζει, ευχαρίστως να τον ακούσουμε με σαφείς πηγές.

Π

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
θα προσλαβω εσενα τυπε τοτε μαλλον εισαι καλυτερος απο αυτους

εισαι και γεωπονος και δικηγορος φαινεται
Δε χρειάζεται να προσλάβεις εμένα. Εγώ δικηγόρος δεν είμαι. Έχω πάει πριν από σένα στο ΣΤΕ και είδα πως αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις πλημμελούς άσκησης καθηκόντων των υπηρεσιών του Δημοσίου.
Τώρα για το γεωπόνος, εδώ τον παριστάνεις εσύ, γράφοντας επικές πιπες, επικαλούμενος την ιδιότητα, να μην τον παραστήσω κι εγώ, που όπως και να το κάνεις γράφω πιο σωστά πράγματα; Αλήθεια, που τελείωσες είπαμε;

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.982
Πόντοι
6.256
Θα πιστέψουμε εσένα που δεν έγραψες καν την πραγματικότητα. Από 4% έως 8% είπε.
Το σενάριο του 4%  είναι εφόσον  η καραντίνα θα διαρκέσει μέχρι 1,5 μήνα.
Πρωινος εισαι?

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.665
Πόντοι
26.141
Δε χρειάζεται να προσλάβεις εμένα. Εγώ δικηγόρος δεν είμαι. Έχω πάει πριν από σένα στο ΣΤΕ και είδα πως αντιμετωπίζει τις περιπτώσεις πλημμελούς άσκησης καθηκόντων των υπηρεσιών του Δημοσίου.
Τώρα για το γεωπόνος, εδώ τον παριστάνεις εσύ, γράφοντας επικές πιπες, επικαλούμενος την ιδιότητα, να μην τον παραστήσω κι εγώ, που όπως και να το κάνεις γράφω πιο σωστά πράγματα; Αλήθεια, που τελείωσες είπαμε;
Φίλε την πρώτη παραγράφων τη δέχομαι έτσι όπως το έθεσες όσο για το αν είμαι κ αν δεν είμαι άστο να το ξέρω εγώ κ να το κρίνω εγώ κ η σταδιοδρομία μου
Υπόλοιπες ερωτήσεις για να μη σπαμαρουμε μέσω πμ Δημοσιε υπαλληλε

aegeanorg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2018
Like
2.191
Πόντοι
456
Η πολιτεία του Μίσιγκαν κάνει μήνυση στην Κίνα για αποζημιώσεις!
Όταν είχε ξεκινήσει το χορό των μηνύσεων ένα δικηγορικό γραφείο του Τέξας κάποιοι «σοφοί» του νήματος έλεγαν για μια πρωτοβουλία ενός δικηγορικού γραφείου για διαφήμιση ...  :jerking:
Αυτοί που τα λέγανε ξέρουν ποιοι είναι και πριν απαντήσουν ας πάρουν πιο σοβαρά τη συζήτηση που είχε γίνει τότε!

kinks

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2006
Like
711
Πόντοι
96
24ωρος.

Βάζε πηγές και γράφε αλήθεια μπούφο, άσε την μονταζιέρα.

Ο συγκεκριμένος έχει δηλώσει ψηφοφόρος της ΝΔ.  Τώρα αν από τα 100 ποστ του,, τα 99 είναι εναντίον της κυβέρνησης που λέει ότι ψήφισε, είναι απλή σύμπτωση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom