alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Το πρωτοδικειο θα ανοιξει, το κυλικειο θα ανοιξει?Να παμε για καφε και τυρόπιττα να βολευτουμε ως που ν ανοιξουν και οι καφετεριες
Το πρωτοδικειο θα ανοιξει, το κυλικειο θα ανοιξει?Να παμε για καφε και τυρόπιττα να βολευτουμε ως που ν ανοιξουν και οι καφετεριες
Δεν τα μαθες ακομα?
Αμα δουν οτι καποιος δεν ειναι κομματοσκυλο και ειναι ελληνας τον παρακολουθουν για να τον στιγματίσουν με καποιο κόμμα, γι αυτους δεν υπάρχει ελληνας μονο κομματόσκυλα.
Δεν ειδες σήμερα που ένας καθυστερημένος μ εβγαλε χρυσαυγίτη?
Οι νδ χτυπάνε κόκκινο στην ξεφτίλα, πασοκ και σύριζα ειναι μαθητούδια δίπλα τους
Άρες, μάρες, κουκουνάρες.
Ο κομματοσκυλος περιφεριαρχης Νικας θα κανει κι αλλες δομες στη πελοπονησσο?
Ειναι και το κοστα ναβαρινο. Χωραει καμποσους, εχει και γκολφ
To ειπε ο Ιωαννιδης αυτο? Οτι κινδυνευουμε?Ο ιωαννιδης τους τα ειπε παλι αποψε
Δεν κανουν τεστ αρα πανε στα τυφλα
Μπορει να αρουν τα μετρα και να κυλησει η χωρα
Τη μια μερα 20 κρουσματα την αλλη 160
Οτι να ναι :S
Τυπε εχουν χασει τη μπαλα. Εποικιζουν την ηπειρωτικη χωρα χωρις να εχουν παρει τετοια εντολη απο τους ψηφοφορους οταν μαλιστα ο τσιπρας δεν το ειχε τολμησει
Με μερικα παρταλια εδω μεσα να βριζουν νομιζουν οτι καποιον πειθουν :S
Στα νιατα μου ειχα τρέλλα να βλεπω δίκες, και σανταροζα πήγαινα και στο εφετειο στη σωκρατους , και στην ευελπίδων λιγες φορές,Το πρωτοδικειο θα ανοιξει, το κυλικειο θα ανοιξει?
Τα εχεις τα χρονακια σου δηλαδη κι εσυκαι σανταροζα πήγαινα και στο εφετειο στη σωκρατους
Δεν το βουλωνεις ρε γελοιε?
Αφου ειπαμε, στα διακοσια χρονια θα κανουν αναπαρασταση την αλωση της τριπολιτσας και θέλουν πολλους σκούρους.Ο κομματοσκυλος περιφεριαρχης Νικας θα κανει κι αλλες δομες στη πελοπονησσο?
ναι τοσο μου ειχε πει κ ο δικηγορος μου αλλα λεω αφου πλεον λογω κορονοιου δεν παν δικαστηρια δε θα επρεπε να βγει τωρα τον απριλιο ;
διοικητικη αποβολη
ασφαλιτικα μετρα διοικητικης αποβολη
εφεση ασφαλιστικων μετρων διοικητ αποβολο
αγωγη σε πολιτικο για αποζημιωση
εφεση σε αγωγη πολιτικο γαι αποζημιωσ
πρωτοδικο διοικητικο κατα δημοσιου για πλαστο πλειτηριμο
εφεση επι της τελευταιας ααποφασης
δλδ 14 ψρονια παιδευομαι φιλε
ναι τοσο μου ειχε πει κ ο δικηγορος μου αλλα λεω αφου πλεον λογω κορονοιου δεν παν δικαστηρια δε θα επρεπε να βγει τωρα τον απριλιο ;
διοικητικη αποβολη
ασφαλιτικα μετρα διοικητικης αποβολη
εφεση ασφαλιστικων μετρων διοικητ αποβολο
αγωγη σε πολιτικο για αποζημιωση
εφεση σε αγωγη πολιτικο γαι αποζημιωσ
πρωτοδικο διοικητικο κατα δημοσιου για πλαστο πλειτηριμο
εφεση επι της τελευταιας ααποφασης
δλδ 14 ψρονια παιδευομαι φιλε
Δυστυχως φιλε μου δεν νομίζω να έχεις κάποια τύχη στα Δικαστήρια. Στο λέω από προηγούμενη εμπειρία μου με πλειστηριασμούς. Οι επισπεύδοντες δεν έχουν ευθύνη !πλειοδοτησα απο δημοσιο πλειστηριασμο ακινητο που επισπευδων ηταν η τραπεζα πειραιως το ικα και ΔΟΥ διοτι ο προκατοχος του ακινητου που δεν το ξερω φαλιρησε και μετα την πλειοδοτηση μου κατοχυρωτικη πραξη και εγγραφη στο υποθηκοφυλακειο στο νομα μου αφου κατεθεσα τα χρηματα
μετα απο 1 χρονο ηρθε η διευθηνση αγροτικης αναπτυξης και μ θεωρησε καταπατητη δημοσιου ακινητου κι μου εκναε διοικητικη αποβολη μαλιστα ειχα γινει φιρμα στα καναλαι μεγκα αλφα τοτε διοτι ηταν μοναδικη υποθεση στα χρονικα
λοιπον για να μην πολυλογω εγινε διοικητικη αποβολη και ζητησα τα χρηματα μου πισω απο τους τρεις δλδ ικα εφορια και τραπ παιραιως και με προτακουστει αποφαση κ το πρωτοδικο και τοεφετειο μου ειπαν ναα παω να παρω τα λεφτα απο τους πεθαμενουν τους παλιους ιδιοκτητες
ασφαλως γω το πηρα απο δημοσιο πλειστηριασμο και ζητω τα χρηματα απο αθυτους που εκαναν τον πλειστηριασμο δλδ δημοσιο τραπα και ικα
τωρα τρεχω σε διοικητικο γι να αποδειξω οτι ολοι οι πλειστηριασμοι ειναι υπο την αιγιδα προστασια του δημουσιου αρα φταιει το δημοσιο αρα φερτε πισω τα χρηματα μου
exeis pmΔυστυχως φιλε μου δεν νομίζω να έχεις κάποια τύχη στα Δικαστήρια. Στο λέω από προηγούμενη εμπειρία μου με πλειστηριασμούς. Οι επισπεύδοντες δεν έχουν ευθύνη !
Ερωτηση: Απο ποτε το "flattening the curve strategy" περιλαμβανει το μηδενισμο της εξαπλωσης?