extaexta
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2009
- Like
- 51
- Πόντοι
- 0
Αγωγή κατά ασφαλιστηκης εταιρίας για αποζημειωση λόγο σωματικής βλάβης που προκλήθηκε από πελάτη της.Εννοεις αστικο δικαστηριο? Αγωγη?
Αγωγή κατά ασφαλιστηκης εταιρίας για αποζημειωση λόγο σωματικής βλάβης που προκλήθηκε από πελάτη της.Εννοεις αστικο δικαστηριο? Αγωγη?
Διαβαζα τις προαλλες οτι αυτο το διαστημα που δεν λειτουργουν τα δικαστηρια, εχουν δημοσιευσει οι δικαστες τις πενταπλασιες αποφασεις απο οσες δημοσιευονταν κανονικα τους μηνες αυτους των προηγουμενων ετων. Αρα κατι ξεστοκαριστηκε.ναι ,,,,διοικητικο που συζητηθηκε ηδη
λογικα δεν επεπε οι δικαστες σε αυτα πλεον να βγαζουν πιο γρηγορα αποφαση αδου πλεον δεν πηγαινουν δικαστηρια;;
και να βγεί απόφαση που θα ανακοινωθεί και ποιός θα σου την επιδώσει και πως θα κάνεις έφεση αν θέλεις μετά?ναι ,,,,διοικητικο που συζητηθηκε ηδη
λογικα δεν επεπε οι δικαστες σε αυτα πλεον να βγαζουν πιο γρηγορα αποφαση αδου πλεον δεν πηγαινουν δικαστηρια;;
Καλά σιγά μην δεν άνοιγαν πρώτα οι υποθήκες βέβαια... :S
απο το 2006 τρεχωΔιαβαζα τις προαλλες οτι αυτο το διαστημα που δεν λειτουργουν τα δικαστηρια, εχουν δημοσιευσει οι δικαστες τις πενταπλασιες αποφασεις απο οσες δημοσιευονταν κανονικα τους μηνες αυτους των προηγουμενων ετων. Αρα κατι ξεστοκαριστηκε.
Το διοικητικο σου πότε συζητηθηκε?
Ναι, καταλαβα. Πρωτοδικειο Αθηνων? Πινάκια Ζ?Αγωγή κατά ασφαλιστηκης εταιρίας για αποζημειωση λόγο σωματικής βλάβης που προκλήθηκε από πελάτη της.
δε ξέρω τύπε δεν είμαι νομικός. Όσες φορές έχω συμμετάσχει σε τέτοια όμως είχε κόσμο και κοσμάκηΚαι κακώς έκλεισαν. Αφού απαιτείται παρουσία μόνο 2 δικηγόρων (σε 2 μέτρα απόσταση)
Τα δε κτηματολόγια/υποθηκοφυλακεία ? Γιατί έκλεισαν ? Δεν έχει συγχρωτισμό. Μια χαρά θα δούλευαν με ραντεβού. Οι υπάλληλοι 1 μήνα τώρα πληρώθηκαν ? Βεεεεεβαια ...είναι δημόσιοι ...τι ίσα κι όμοια ?
ΔΕΦ Κομοτηνης δεν νομιζω να εχει μεγαλο φόρτο, κατα τον Ιουνιο βλεπω να εχεις αποφασηαπο το 2006 τρεχω
αλλα η εφεση ουσιαστικα τον οκτωβριο 2019 εφετειο κομοτηνης
Πού απαιτειται η παρουσια μονο δυο δικηγορων?Και κακώς έκλεισαν. Αφού απαιτείται παρουσία μόνο 2 δικηγόρων (σε 2 μέτρα απόσταση)
Εχεις ενα δικιο. Και να κερδισεις τι να την κανεις αφου εχουν ανασταλει και οι διαδικασιες εκτέλεσης?και να βγεί απόφαση που θα ανακοινωθεί και ποιός θα σου την επιδώσει και πως θα κάνεις έφεση αν θέλεις μετά?
ναι τοσο μου ειχε πει κ ο δικηγορος μου αλλα λεω αφου πλεον λογω κορονοιου δεν παν δικαστηρια δε θα επρεπε να βγει τωρα τον απριλιο ;ΔΕΦ Κομοτηνης δεν νομιζω να εχει μεγαλο φόρτο, κατα τον Ιουνιο βλεπω να εχεις αποφαση
Τους το εχω πειαλεξ πες στο κομμα να σταματησουν τα σποτακια.......
ΜΑΣ ΣΠΑΣΑΝΕΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να την χρησιμοποιήσεις για εξωδικαστικό διακανονισμό που μπορεί να γίνει και στο Α.Τ.Εχεις ενα δικιο. Και να κερδισεις τι να την κανεις αφου εχουν ανασταλει και οι διαδικασιες εκτέλεσης?
Καταπατησες δασικη εκταση πουλακι μου???ναι τοσο μου ειχε πει κ ο δικηγορος μου αλλα λεω αφου πλεον λογω κορονοιου δεν παν δικαστηρια δε θα επρεπε να βγει τωρα τον απριλιο ;
διοικητικη αποβολη
ασφαλιτικα μετρα διοικητικης αποβολη
εφεση ασφαλιστικων μετρων διοικητ αποβολο
αγωγη σε πολιτικο για αποζημιωση
εφεση σε αγωγη πολιτικο γαι αποζημιωσ
πρωτοδικο διοικητικο κατα δημοσιου για πλαστο πλειτηριμο
εφεση επι της τελευταιας ααποφασης
δλδ 14 ψρονια παιδευομαι φιλε
Τους το εχω πει
Τους το εχω πει