Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 1.830
Αυτονοητα ειναι αυτα που γραφει περιεργως
αυτονόητα μόνο για εγκεφαλικές διάνοιες όπως εσύ και ο jean-Claud.
δεν σας καταλαβαίνουμε, είστε πολύ μπροστά.
Αυτονοητα ειναι αυτα που γραφει περιεργως
ειχε ενα ναυλωμενο 787 dreamliner απο το ελληνικο κρατος με Α clas ολους τους σομαλοκενυαατες για να ερθουν ελλαδα τυπεΓιατι ρε της πατάς την κοτσίδα, θα σε συλλάβει ο μηταράκης
ποιας χωρας αμαζον στελνει Ελλαδα?τύποι ψωνίσατε τίποτα από το αμαζον τώρα μέσα στην καραντίνα?
Εννοεις αστικο δικαστηριο? Αγωγη?Ρε μάγκες μια ερώτηση μπας και γνωρίζεται....με τα δικαστήρια τι γίνεται? Έχω δικαστήριο για αποζημειωση και αμμεσα απαιτητα λόγο σωματικών βλαβών από τροχαίο και έχω πάρει δικάσιμο 28/4.θα γίνει η @@?
The impact of lost tourism revenues, falling remittances and travel and other restrictions linked to the coronavirus pandemic are expected to leave some 130 million people acutely hungry this year, adding to around 135 million already in that category.
“COVID-19 is potentially catastrophic for millions who are already hanging by a thread,” said Arif Husain, chief economist and director of research, assessment and monitoring at the World Food Programme (WFP).
People in Cape Town have broken into tuck shops and attacked each other and police because hunger, one resident said.
απο αστικο διοικητικο κανονικα επρεπε να βγαινουν οι αποφασεις πιο γρηγορα αφου δεν εχουν δουλεια στο δικαστηριο οι δικαστες ΑΛΛΑ αρχιδια τεμπεληδες ΔΥΕννοεις αστικο δικαστηριο? Αγωγη?
Όλες οι ευρωπαϊκές σελίδες Amazon στέλνουν κανονικάποιας χωρας αμαζον στελνει Ελλαδα?
τι ψέματα κάθεσαι και γράφεις ρε δεν ντρέπεσαι;
αυτονόητα μόνο για εγκεφαλικές διάνοιες όπως εσύ και ο jean-Claud.
δεν σας καταλαβαίνουμε, είστε πολύ μπροστά.
Θα ανοιξουν μονο για καποια ασφαλιστικα μετρα και εγγραφες προσημειωσεων, οπως διαβασα.διάβασα ότι από 28/4 θα ανοίξουν τα πρωτοδικεία και ειρηνοδικεία
Αν θέλω να καταθέσω αγωγή θα μπορώ?Θα ανοιξουν μονο για καποια ασφαλιστικα μετρα και εγγραφες προσημειωσεων, οπως διαβασα.
Νομιζω ακομη το ψαχνουν για ποιες διαδικασιες θα ανοιξουν.
Δεν νομιζω ομως οτι θα ανοιξουν απο την επομενη μερα κιολας, απο τις 28 Απριλιου. Ειναι ανεφικτο.
Ας πουμε ειμαι σε θεση να γνωριζω οτι για το μηνα Απριλιο, δεν εχει βγει καν υπηρεσια δικαστων και γραμματεων. Αρα πώς θα πανε δικαστες και γραμματεις στις 28 του μηνος?
Το πιθανοτερο ειναι αν γινει αυτο, να γινει απο 4 Μαιου και μαλιστα για πολυ συγκεκριμενες διαδικασιες.
Ε συγνωμη αλλά καλα κανουν και σε βριζουν, λες χοντρες μαλακιες.Σκάσε βλάκα
Οχι δεν μπορεις. Οι γραμματειες δουλευουν με προσωπικο ασφαλειας. Εξαλλου και να την καταθεσεις (ηλεκτρονικα π.χ.), δεν μπορεις να την επιδωσεις γιατι δεν δουλευουν οι δικαστικοι επιμελητες.Αν θέλω να καταθέσω αγωγή θα μπορώ?
Καλά σιγά μην δεν άνοιγαν πρώτα οι υποθήκες βέβαια... :S
Τι "αστικο διοικητικο"? τι λες? δεν σε καταλαβαινω. Για τα διοικητικα δικαστηρια εννοεις?απο αστικο διοικητικο κανονικα επρεπε να βγαινουν οι αποφασεις πιο γρηγορα αφου δεν εχουν δουλεια στο δικαστηριο οι δικαστες ΑΛΛΑ αρχιδια τεμπεληδες ΔΥ
τη γλυτώσαμε και αυτό το μήναΟχι δεν μπορεις. Οι γραμματειες δουλευουν με προσωπικο ασφαλειας. Εξαλλου και να την καταθεσεις (ηλεκτρονικα π.χ.), δεν μπορεις να την επιδωσεις γιατι δεν δουλευουν οι δικαστικοι επιμελητες.
ναι ,,,,διοικητικο που συζητηθηκε ηδηΤι "αστικο διοικητικο"? τι λες? δεν σε καταλαβαινω. Για τα διοικητικα δικαστηρια εννοεις?
τη γλυτώσαμε και αυτό το μήνα