Νέα

ΝΕΟΣ κορωνοϊός Covid-19 από τη Γουχάν (Κίνα)...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CLOSER822
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.358
Πόντοι
24.596
τυποι ξερει κανεις πως εκλεγονται οι τοπικοι φυλαρχοι στην Σομαλια :think:
θελει να κατεβει ο Κουλης υποψηφιος :-
ειναι ο μονος λεει που μπορει να υπερασπιστει τα συμφεροντα των Σομαλων ανα την υφηλιο :takethis:
η Σομαλικη ομογενεια στην Ελλαδα τον ευχαριστει για οτι εχει κανει ως τωρα :kneel:
δωρεαν διακοπες σε ξενοδοχεια all inclusive,επιδοματα.δωρεαν περιθαλψη,ακομη και σε καραντινα πληρη ελευθερια κινησεων,24ωρη καλυψη απο ΕΛΑΣ-ΕΚΑΒ-ΕΟΔΥ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ και συντομα αποδοση ασυλου :alivedick: :alivedick:

Κουλης for Presient-Long LIve Somaliland :headbaning2:

:S :S :S

glaskos

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Δεκ 2011
Like
7.968
Πόντοι
1.206
για να δουμε  θα δουμε συλληψεις για το ραμαζανι που ξεκιναει στις 26/4 ?   η μαγκια κλανια μονο για τους ελληνες?   ειδομεν

υποψην το ραμαζανι κραταει 1 μηνα  :S :S

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Όλοι θέλαμε και θέλουμε το 10 αλλά δε γίνεται.

Το Δημόσιο χάνει τίποτε ;;;;

Γιατί π.χ. ένας συμμαθητής μου που είναι καθηγητής του δημοσίου και δουλεύει 25χλμ μακριά από το σπίτι του σε λύκειο
ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ... ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ , ΚΑΦΕΔΕΣ κτλ ........

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.954
Πόντοι
6.256
τυποι ξερει κανεις πως εκλεγονται οι τοπικοι φυλαρχοι στην Σομαλια :think:
θελει να κατεβει ο Κουλης υποψηφιος :-
ειναι ο μονος λεει που μπορει να υπερασπιστει τα συμφεροντα των Σομαλων ανα την υφηλιο :takethis:
η Σομαλικη ομογενεια στην Ελλαδα τον ευχαριστει για οτι εχει κανει ως τωρα :kneel:
δωρεαν διακοπες σε ξενοδοχεια all inclusive,επιδοματα.δωρεαν περιθαλψη,ακομη και σε καραντινα πληρη ελευθερια κινησεων,24ωρη καλυψη απο ΕΛΑΣ-ΕΚΑΒ-ΕΟΔΥ-ΛΙΜΕΝΙΚΟ και συντομα αποδοση ασυλου :alivedick: :alivedick:

Κουλης for Presient-Long LIve Somaliland :headbaning2:

:S :S :S
Ο κούλης ρε σύντομα θα ζητάει συγνωμη που δεν μπορει να τους βάλει στο χιλτον
Τόσο λαθρολάγνος

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.596
Πόντοι
26.141
Το Δημόσιο χάνει τίποτε ;;;;

Γιατί π.χ. ένας συμμαθητής μου που είναι καθηγητής του δημοσίου και δουλεύει 25χλμ μακριά από το σπίτι του σε λύκειο
ΤΩΡΑ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ... ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ , ΚΑΦΕΔΕΣ κτλ ........
μαν εισαι αδαης
πρηρωνουν απο τις κρατησεις τους υπερογκα ποσα :grin:
επσιης το αλλο κλασσικο---ας γινοσουν και εσυ αν μπορουσες δημοσιος υπαλληλος :grin:
εχω και αλλα πολλα προχειρα τωρα :grin:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
μαν εισαι αδαης
πρηρωνουν απο τις κρατησεις τους υπερογκα ποσα :grin:
επσιης το αλλο κλασσικο---ας γινοσουν και εσυ αν μπορουσες δημοσιος υπαλληλος :grin:
εχω και αλλα πολλα προχειρα τωρα :grin:

Οι τύποι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ .

Οι ΗΛΙΘΙΟΙ , είναι όσοι ψηφίζουν τα ίδια κόμματα με τους δημοσίους.
Δεν είναι δυνατόν ιδιωτικός τομέας και δημόσιοι υπάλληλοι να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα !

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΣ !!!!!!!!!

446295-Benjamin-Franklin-Quote-Democracy-is-two-wolves-and-a-lamb-voting.jpg

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.358
Πόντοι
24.596
Ο κούλης ρε σύντομα θα ζητάει συγνωμη που δεν μπορει να τους βάλει στο χιλτον
Τόσο λαθρολάγνος
τοσες ημερες κυκλοφορουσαν ελευθεροι οι λαθρο τυπε σε ολη την Αργολιδα,καραπουτσαριο,και προστιμο να βεβαιωθει δεν προκειται να πληρωθει ποτε,ΑΦΜ δεν υπαρχει για να παει την εφορια,ουτε τους τα κρατανε οπως ειπανε απο την 500αρου που τσιμπανε τον μηνα.
φυσικα στην πουτσα τους οι Σομαλοι,κολλησαν ολοι στο ξενοδοχειο,αφου μαζευονται στα δωματια 30-30 και αναβουν φωτιες μεσα,τρωνε αδεσποτα σκυλια,γατια,περιστερια,πινουν τα μπαφιδια τους και μετα βγαινουν τσαρκες εξω Πορτο Χελι :zombie:
πρεπει να εχουν κολλησει ολοι οι γεροι της περιοχης :zombie: :S :S :S

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
186
Like
48.596
Πόντοι
26.141
Οι τύποι ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΛΕΝΕ .

Οι ΗΛΙΘΙΟΙ , είναι όσοι ψηφίζουν τα ίδια κόμματα με τους δημοσίους.
Δεν είναι δυνατόν ιδιωτικός τομέας και δημόσιοι υπάλληλοι να ψηφίζουν τα ίδια κόμματα !

ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΡΩΤΟΣ !!!!!!!!!

446295-Benjamin-Franklin-Quote-Democracy-is-two-wolves-and-a-lamb-voting.jpg
μαν οταν 40 χρονια τα κομματα εβαλαν ενα εκτομυριο δυ αρα εχουν χτισει στρατο που αναγκαστικα τα δυο μεγαλα κομματα ξεκιναν τις εκλογες με συν 20 τοις εκατο αρα αν εγω και εσυ κανουμε αυριο κομμα πχ θα εχουμε να καλυψουμε handicap 20 μοναδες

νομιζω καταλαβες τι εννοω

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

Το μικρό κέρδος είναι κέρδος, από το 0 το 1 είναι καλύτερο πάντα. Όλοι θέλαμε και θέλουμε το 10 αλλά δε γίνεται.
το 10 ειτε σεισμος,ειτε καταποντισμος,ειτε χολέρα,ειτε να γαμιεται το συμπαν  το δικαιουνται μονο οι εκλεκτοι ,οι πορφυρογεννητοι,η αριστοκρατια των κρατικοδιαιτων,οι άλλοι οι μουλοι ο κατιμας ε τι να κανουμε ,βεβαιως βεβαιως και ουτως ειπειν ας βολευτουν με 1 που ειναι καλυτερο απο το 0 γιατι το 10 ακομα και με σκατα συνθηκες μονο εμεις τα κομματοσκυλα θα το εχουμε  :grin:  
Τύπε, εδώ που είμαι εγώ, ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ συζητάνε μεταξύ τους και λένε οτι ΔΕ θέλουν να ανοίξουν φέτος.
οι συγκεκριμενοι δεν θα ανοιξουν γιατι εννοειται  οτι ουτε το 1 που τους επιτρεπεις δεν θα εχουν,αλλα αυτοι δεν ειναι μεγάλοι,διαβασε καλα τι εγραψα και ποιους θεωρω μεγάλους,αυτοι που λες εσυ ειναι απλα τα κοροιδα που θα τους ζητησει ο Κουλης να πληρωσουν οσα τους εκανε τη μεγαλη χαρη να παγωσει λεγοντας τους οτι εγω ανοιξα αν δεν ανοιξετε εσεις προβλημα σας,πληρωστε με τωρα ομως τους φορους για να δωσω εγω το 10 στα κομματοσκυλα μου

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
Να ζητησετε συγνώμη απ την Τασία που την κοροιδευατε, πόση ξεφτίλα πια.

ποιοι είμαστε εμείς; κάτι έχεις μπερδέψει.

επίσης καλέ μου χρυσαυγίτη, είναι απολύτως λογικό να μην βλέπεις κάποια διαφορά στην πολιτική της ΝΔ με αυτήν της Τασίας. Αλλιώς δεν θα ήσουν χρυσαυγίτης.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830
τοσες ημερες κυκλοφορουσαν ελευθεροι οι λαθρο τυπε σε ολη την Αργολιδα,καραπουτσαριο,και προστιμο να βεβαιωθει δεν προκειται να πληρωθει ποτε,ΑΦΜ δεν υπαρχει για να παει την εφορια,ουτε τους τα κρατανε οπως ειπανε απο την 500αρου που τσιμπανε τον μηνα.
φυσικα στην πουτσα τους οι Σομαλοι,κολλησαν ολοι στο ξενοδοχειο,αφου μαζευονται στα δωματια 30-30 και αναβουν φωτιες μεσα,τρωνε αδεσποτα σκυλια,γατια,περιστερια,πινουν τα μπαφιδια τους και μετα βγαινουν τσαρκες εξω Πορτο Χελι :zombie:

σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχουν φάει και μερικούς γέρους...

μα τι λες;;;

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.700
Πόντοι
1.830

εσύ δεν ήσουν που είχες πει κάποια στιγμή ότι από τα πόσα κρούσματα (νομίζω είχαμε τότε μόνο 150), οι 50 είναι λαθρομετανάστες αλλά δεν το λένε; και όταν σου είχαμε ζητήσει στοιχεία δεν έλεγες τίποτα;

αν θες βρίσκω ακριβώς τι είχες ισχυριστεί.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.954
Πόντοι
6.256
Ρε Νάσο, πως πάει το δημογραφικό στο Κρανίδι? γεννάνε οι σομαλές?
Με την 14ημερη καραντινα θα χουμε συλλήψεις ?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.358
Πόντοι
24.596
σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες έχουν φάει και μερικούς γέρους...

μα τι λες;;;
γιατι,τι νομιζεις οτι τρωνε οι Σομαλοι τυπε  :think:
καναν χυλο απο τσουκνιδες και αν περισεψει κανα υπολλειμα ζεβρας απο το κυνηγι των λιονταριων.
αν περασει και κανας λευκος εντομολογος τον μαγειρευουν και αυτον :S :S :S

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
23.358
Πόντοι
24.596
εσύ δεν ήσουν που είχες πει κάποια στιγμή ότι από τα πόσα κρούσματα (νομίζω είχαμε τότε μόνο 150), οι 50 είναι λαθρομετανάστες αλλά δεν το λένε; και όταν σου είχαμε ζητήσει στοιχεία δεν έλεγες τίποτα;

αν θες βρίσκω ακριβώς τι είχες ισχυριστεί.
τυπε οπως ψαχνεις το προφιλ μου κανε μου μια like και σε ολες τις κριτικες,εχω μεινει πισω :-( :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom