sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 188
- Like
- 48.976
- Πόντοι
- 26.141
λοιπον ειμαστε οφ τοπικΕγώ το είπα ότι είμαι άσχετος φίλε. Εσύ παριστάνεις τον ειδικό.
Ο ΕΛΓΑ έχω την εντύπωση ότι αποζημιώνει μέχρι και ζημιές σε θερμοκήπια από ανεμοθύελλες, υπό προϋποθέσεις. Και ως ανεμοθύελλα λέει και το ξερίζωμα δένδρων. Και μέσω ΠΣΕΑ και de minimis και ζημιές σε κεφάλαιο. Κάτι πυρκαγιές και κάτι πλημμύρες και κάτι τέτοιες ανάλογες ιστορίες. Αλήθεια, τον παγετό κατά την άνθιση τον αποζημιώνει;
Δε μας είπες όμως τι κλαδεύεις τον Απρίλιο. Γιατί ελιές αποκλείεται....
Και σε όσους είπαν ότι λες κουταμάρες, που λες, παρέθεσες τον έλεγχο της Βιοελλάς για τη μετατροπή της συμβατικής σε βιολογική με τον 834. Είδα και κάποια ενταγμένα. Πιθανώς έχεις ενταχθεί και στο μέτρο 11.1 του αγροτικής ανάπτυξης και τσιμπάς και την ανάλογη επιδότηση. Κάτι ως αποδεικτικό του ότι είσαι γνώστης. Και κάτι -σιμες γράφει το χαρτί άρα μάλλον ποικιλίες βρώσιμης ήλεγξε. Γαϊδουρολιά, Καρυδολιά, Καλαμών; Μας είπες ότι έχεις και καμιά 500ρια στρέμματα ελιές αν δεν κάνω λάθος.
Αλλά δε μας είπες τι κλαδεύεις τον Απρίλιο.
Πόσες φορές τα πότισες αυτά τα δέντρα από τη μέρα που έπεσαν; Με καλή διαβροχή και στέγνωσε κιόλας και ξαναπότισες; Τα χώματα λάσπη είναι στα 2 εκ. απο την επιφάνεια μετά τις δυνατές βροχές που έπεσαν το προπερασμένο Σαββατοκύριακο.
Εν τω μεταξύ αν θυμάμαι καλά εσύ μας έλεγες ότι είσαι Γεωπόνος και έχεις κάνει και ιολογία. Άρα καταλαβαίνεις και πολλά από τα τρεχοντα του Covid. Και μας έλεγες ότι δεν υπάρχει εμβόλιο για τους ιούς και μας έφερες παράδειγμα τον "αρχαίο ιο της λύσσας" για τον οποίο δεν υπάρχει εμβόλιο. Που στην ευχή τελείωσες Γεωπονική; Γιατί Ελλάδα και να λες τέτοιες κουταμάρες αποκλείεται.
αλλα επαναλαμβανω διοτι καποιοι υπαλληλοι δεν θλουν να καταλαβουν
ειμαι στην ελλαδα οσο λιγοι γνωστες σο θεμα ελιας και σου λεω οτι ο ΕΛΓΑ δεν αποζημιωνει φυτικο κεφαλιο δλδλ αν τα δντρα καουν ή ερθει ανεμοστροβυλος παρα μονο τα ΠΣΕΑ αν υπαρχουν χρηματα και ααν βγει προκυρηξη αλλ αυτο δε σημαινει οτι δεν πρεπει να πας να σωσεις την περιουσια σου ακομη κ τη κυριακη του πασχα αλλα μαλλον εισαι δημοσιος υπαλληλος
επισης εγψα οτι κλδευεις οποτε θελεις ακομα και καλοκαιρι πο το νασωσεις καποιο δεντρο απο ασθενεια 'η για να τονωσεις το ριζικο συστημα απο ενα στρεσσαρισμα οπως ειναι η ξαναφυτευση του
επισης μπορει να εισαι εγκεκριμενος σε πιστοποιηση βιολογικου προιοντος αλλα να μην εισαι σε προγραμμα επιδοτησες δημοσιε υπαλληλε διοτι η περιοχη που βρισκεσαι δεν επιδοτη τις ελεις
επισης δημοσι υπαλληλε τον αν θα ειναι βρωσιμες οι ελεις ή οχι ειναι ασφαλως στην επιλογη μου τι θα τις κανω κατα τη συλλογη τους δηλαδη αν θα μπουν σε αλμυ ή μετα να τις πας για λειοποιηση
οσο για ιολογια οπωε σνεφερες απλα να σου πω οτι αντικκρουα το θμα τις ανοσιας της αγελης διοτι δεν υπαρχει κατι τςτοιο και ειναι βλακεια και ακομα κ εμβολιο να υπαρξει δεν δρα σε ολους τους οργανισμους το ιδιο
επισης επαναλαμβανω δημοσιε υπαλληλε οτι ειναι δικαιωμα μου να παω και πασχα νε εργαστω στο χωραφι μου και στην περιουσια μου και κανεις δεν μπορει να το απαγορευση εξαλλου δεν θα προκαλεσω εξαρση κορονοιου αν σε ενα χωραφι βρεθουμε 4 -6 ατομααλλα δε μπορει η αστυνομια να μου στερησει αυτο το δικαιωμα να ξεκινησω πχ απο το μαρουσι και να παω καπανδριτι καιεπισης μπορει να ειμαι και αθεος και να μην γιορταζω πασχα οποτε να θλω να παω στο χωραφι μου 'η να παω στην αποθηκη μου τροφιμων και να κανω απογραφη
δεν μιλησα πουθενα για να παω στο χωριο μου να φαω αρνι
τωρα καταλαβες τιποτα δημοσιε υπαλληλε;;;