Νέα

Νέοι πορνοπροορισμοί Ελλάδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Σεβασμιότατε δεν έχει ανάγκη η εκκλησία απο μίζα, έχει πάρα πολλά!
Πάντα έχει ανάγκη η εκκλησία αγαπητέ!!!
Υ. Γ. Κάτι τέτοια λέτε οι αναρχικοί και θα οδηγηθεί σε φτωχοποίηση η εκκλησία!!!! Σουτ ???

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά στο μυαλό μου έχω τον πορνό προορισμό ακριβώς αυτό που λέει. Πάω δηλαδή μόνος μου για να γαμήσω σίγουρα!!! Ένα μέρος δηλαδή που θα έχει πόρνες παντού!!! Στριπτήζ, show, μασάζ, πιάτσες κλπ. Ταϋλάνδη ασούμε!!
Ακριβως!Δεν υπαρχει πορνοτουρισμος στην ελλαδα..Δηλαδη red light districts για την ακριβεια...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216

To αρθρο ειναι απο το 2014.
Χωρις να ξερω ακριβως τα της Κομοτηνης, ξερω οτι εχουν επελθει 2 εκπαιδευτικες μεταρυθμισεις στα ΑΕΙ, το 2013 και το 2019 νομιζω, και εχουν μειωσει παντου στην επαρχια εισακτεους, κλεισανε/συγχωνευτηκαν σχολες κλπ.
Αποκλειεται να εχει μεινει και η Κομοτηνη ανεπηρεαστη.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
Πάντα έχει ανάγκη η εκκλησία αγαπητέ!!!
Υ. Γ. Κάτι τέτοια λέτε οι αναρχικοί και θα οδηγηθεί σε φτωχοποίηση η εκκλησία!!!! Σουτ ???
Όταν ήμουν φαντάρος στη Σάμο μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν μπουρδέλα επειδή δε θέλει η Εκκλησία. Και πραγματικά ένα νησί μεσαίου μεγέθους με στρατό δεν είχε ούτε στριπτιτζάδικο

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Όταν ήμουν φαντάρος στη Σάμο μας έλεγαν ότι δεν υπάρχουν μπουρδέλα επειδή δε θέλει η Εκκλησία. Και πραγματικά ένα νησί μεσαίου μεγέθους με στρατό δεν είχε ούτε στριπτιτζάδικο
Κωλόπουστοι παπαδαριό ?

sex-guru

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2021
Κριτικές
10
Like
449
Πόντοι
290
Πιος τους δινει το δικαιωμα να αποφασιζουν και να διαταζουν .... κριμα πολυ για τον τοπο μας.

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.380
Πόντοι
25.186
Άσε τη Μύκονο, οκ!!! Δεν θα το έλεγα πως είναι πορνοπροορισμοί αυτοί. Και γιατί δεν είναι η Σκιάθος;;; ?Το λέω με την έννοια πως δεν πας εκεί για να γαμήσεις. Πας για διακοπές και αν* σου κάτσει!!!
το καλοκαιρι ολη η Ελλαδα ετσι ειναι..
Βρες κυριως μονες τουριστριες, μονος σου διακοπες 10 μερουλες σε σταθερο μερος που σκανε πολλα απο το εξωτερικο κ θα κανεις δουλειτσα..
Οχι ροδο, σαντορινη, μυκονο κτλ κτλ..
Αλλα νησια τυπου Κερκυρα, αιγαιο μικρα νησια, χαλκιδικη, παραλια κατερινης...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom