loafer
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 99
- Πόντοι
- 1
Για Πηλιο επειδη η κοπελα μου ειναι Βολιωτισα μπορω να σε ενημερωσω..θα πας στο καμπιγκ Συκια λιγο μετα την Γατζεα..εκει μονο θα βρεις πολλες αλλοδαπες συνηθως γερμανιδες..γενικα το Πηλιο προσφερεται για οικογενειακες διακοπες η για ζευγαρακια οχι για καμακι και γνωριμιες..Για Πήλιο έχει σταμπάρει κανείς κανένα χωριό, που εκτός απο Έλληνες-ελλεεινιδες, να μαζεύει και ξένες;
Λέω μηπως κανεις εχει τυχει να πιασουν οι κεραιες του κατι τετοιο,
γιατι το Πηλιο εχει δεκαδες (και θαυμάσιους-και all seasons) μικροπροορισμους εντος του.
Ρεαλιστής είμαι.Εαν θες σώνει και καλά να πας μόνος διακοπές,καλύτερα πάνε σε κάποιο ερημικό μέρος ή σε κανα βουνό.Αλλιώς εξωτερικό.Εαν πας σε μέρος που είναι πίτα σε ζευγάρια/παρέες,θα είναι που θα είναι πεσμένη η ψυχολογία σου που δεν έχεις κανέναν μαζί,άμα βλέπεις και τους άλλους μες στη χαρά,γίνεσαι κομμάτια.
Εντάξει,αυτός που είναι 'στα αρχίδια μου όλα' και δεν νιώθει,θα πάει και στη Σαντορίνη να βλέπει μόνος του το ηλιοβασίλεμα.
Πολυ σωστη ερωτηση. Ετρωγα σε ταβερνα μετα περπαταγα αρκετα, ετρωγα ενα οαγωτακι και κοιμομουν νωρις. Ειχα παρει μαζι μου και το λαπτοπ για να σερφαρω.Kαι τι εκανες το βραδυ ρε τυπε?
Καθοσουν στο μπαλκονι του ξενοδοχειου πινοντας μπιρες και αγναντευοντας το πελαγο?
Γυρναω απο κουφονησια τωρα, ειμαι στην ναξο. 3 ημερες διακοπες μονος με φορτισμενες μπαταριες!!!!
Συστηνω ανεπιφυλακτα διακοπες μονος.
ΠΑντως αν επιμενεις για μονος διακοπες πηγαινε Ιο! ειναι υπεροχο νησακι και πεφτει πολυ καμακι εκει..ειχα κατσει 8 μερες και βαρεθηκα να με καμακωνουν οι τουριστριες..ειχα φαει μια κουκλαρα Γαλλιδα 23 ετων..
Για Πηλιο επειδη η κοπελα μου ειναι Βολιωτισα μπορω να σε ενημερωσω..θα πας στο καμπιγκ Συκια λιγο μετα την Γατζεα..εκει μονο θα βρεις πολλες αλλοδαπες συνηθως γερμανιδες..γενικα το Πηλιο προσφερεται για οικογενειακες διακοπες η για ζευγαρακια οχι για καμακι και γνωριμιες..
Πολυ σωστη ερωτηση. Ετρωγα σε ταβερνα μετα περπαταγα αρκετα, ετρωγα ενα οαγωτακι και κοιμομουν νωρις. Ειχα παρει μαζι μου και το λαπτοπ για να σερφαρω.
Εγώ όσες ξέρω που πήγαν Ίο παρακμιακές είναι.Ιο ομως εχει κανονικες γκομενες; ή τιποτε παρακμιακες;
Συνάδελφε κι εγώ αυτό λέω όταν πηγαίνω με τη σύζυγο διακοπές. Βλέπω τα μουνιά που κυκλοφορούν και μου κλείνουν το μάτι και τρελαίνομαι! Παίζουμε όμως εκ του ασφαλούς. Έχουμε μουνί να γαμήσουμε και κάνουμε τον έξυπνο. Όταν είσαι μόνος η ψυχολογία αλλάζει δραματικά. Άντε τώρα να είσαι μπακούρι κανα χρόνο και να πας διακοπές χωρίς παρέα. Αν γαμήσεις, να με πάρεις τηλέφωνο και να μου σφυρίξεις γιούφτικα. Γι'αυτό σου λέω συνάδελφε, καλύτερα με τη γκόμενα και να στα πρήζει λίγο αλλά το βράδυ να έχεις κάπου να τον μπήξεις παρά να ξεροσταλιάζεις μπας και κάτσει κανα μουνί και να μην κάθεται.
Στα 54, ή θα πάω διακοπές με θηλυκό, ή καθόλου. ΔΙακοπές = μπάνια και σεξ. Δεν μπαίνω στη διαδικασία πάμε και βλέπουμε (οκ, περασαν και τα χρόνια). Δόξα τω θεώ, υπάρχουν πρόθυμα μιλφάκια εντός και εκτός Ελλάδος που σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο. Αν πάλι δεν προκύψει, μια χαρά είναι και οι μοναχικές Αύγουστο στην Αθήνα. Τα πιτσιρίκια ως 30 πάντως, καλό είναι να δοκιμάσουν το σόλο (καλύτερα με φίλο λέω γω), κατ' αρχήν για την εμπειρία.