Νέα

Διακοπές μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Δεν ειναι θεμα ζηλιας. Μια πρώην μού το ειχε εξηγησει. Οταν εισαι με καποια ΚΑΛΗ ΓΚΟΜΕΝΑ, αποτελεί εγγυηση οτι δεν εισαι τρελος/δρακος/ανικανος/καφρος κλπ κλπ. ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΣ Αρα αμεσως αναβαθμιζεσαι σε ενδιαφερουσα περιπτωση.

Οι γκομενες δίνουν βαση στο ποια έχεις δίπλα σου και όχι αν απλά έχεις καποια δίπλα σου.

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Δηλαδη λιγοι καφροι κυκλοφορουν μουναρες... μονο οι αξιολογοι τις κυκλοφορουν...
Ρε που ζειτε; στο λουξεμβουργο;
Ρετι διαβαζουμε δω μεσα...

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.286
Πόντοι
6.056
Δηλαδη λιγοι καφροι κυκλοφορουν μουναρες... μονο οι αξιολογοι τις κυκλοφορουν...
Ρε που ζειτε; στο λουξεμβουργο;
Ρετι διαβαζουμε δω μεσα...
ετσι την βλεπουν αυτες ..
οτι αν εχεις ενα καλο μουνι διπλα σου
εχεις καποια στανταρτ

ασχετα αν εσυ εισαι ο νορμαν μπειτς
:2funny:

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
366
Πόντοι
5.795
όποτε πήγα μόνος πέρασα πολύ καλύτερα.παρέα βρίσκεις παντού εαν είσαι κοινωνικός.εχεις και τη ησυχία σου και δεν στα πρίζουν οχι θα πάμε εδω εκεί ,πότε θα φάμε τι ωρα θα φάμε κλπ

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Φίλε έπρεπε να το φροντίσεις νωρίτερα για διακοπές με γκόμενα. Τόσοι τρόποι υπάρχουν πλέον να βρεις γυναίκα πηγαίνοντας πχ σε speed dating ή από την πολυθρόνα του σπιτιού σου σερφάροντας σε site γνωριμιών. Παλιότερα στο chat ενός παρόμοιου site είχα γράψει "ενδιαφέρομαι να γνωρίσω κοπέλα για να πάμε διακοπές με δικά μου έξοδα" και έγινε πανικός! Ξέρω μη με κράξετε, κανένας δε θα πρότεινε σοβαρά κάτι τέτοιο στις μέρες μας. Μια μου έστειλε πρώτο μήνυμα "πού θα πάμε;" :cheesy: Άλλες πιο ηλίθιες, είχαν και προτιμήσεις. "Α δεν πάω εκεί, δεν πάω εδώ" κλπ. Φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω πράξη καθότι παντρεμένος αλλά σιγά μην πλήρωνα μια που την ξέρω λίγες ώρες. Ήθελα όμως να δω ποιες και πόσες θα τσιμπήσουν. Οι περισσότερες ήταν αυτές που λέμε ανεξάρτητες γυναίκες, που γουστάρουν την περιπέτεια, που θα φορέσουν ένα τζιν, ένα σκισμένο μπλουζάκι θα πάρουν μια μπύρα σε κουτί και θα καθίσουν μεσάνυχτα στην παραλία να μιλάνε για ποίηση.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
490
Πόντοι
186
Παιδια στο τιντερ βλεπω κατι γκομενες που γραφουν εχω ταξιδεψει σε 38 χωρες, εχω ταξιδεψει σε 53 χωρες.

Η συμβουλη μου προς οσους αντρες μπορουν να κανουν το ιδιο.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.467
Πόντοι
216
Παιδια στο τιντερ βλεπω κατι γκομενες που γραφουν εχω ταξιδεψει σε 38 χωρες, εχω ταξιδεψει σε 53 χωρες.

Η συμβουλη μου προς οσους αντρες μπορουν να κανουν το ιδιο.

Τωρα, για να βλεπω καποιες (πχ στο mamba) που εχουν ταξιδεψει σε καμια 20αρια χωρες, και "υποτιθεται" οτι ειναι απλα 'αγνα' κοριτσια της ρωσικης επαρχιας,
ή βιζιτες θα ειναι, ή σπονσορες θα ψαχνουν....
γιατι για να εχουν γυρισει τον κοσμο, που στην ευχη βρηκαν τοσο χρημα;
Εγω ετσι νομιζω.

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.467
Πόντοι
216
Για Πήλιο έχει σταμπάρει κανείς κανένα χωριό, που εκτός απο Έλληνες-ελλεεινιδες, να μαζεύει και ξένες;
Λέω μηπως κανεις εχει τυχει να πιασουν οι κεραιες του κατι τετοιο,
γιατι το Πηλιο εχει δεκαδες (και θαυμάσιους-και all seasons) μικροπροορισμους εντος του.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.934
Πόντοι
2.356
Για Πήλιο έχει σταμπάρει κανείς κανένα χωριό, που εκτός απο Έλληνες-ελλεεινιδες, να μαζεύει και ξένες;
Λέω μηπως κανεις εχει τυχει να πιασουν οι κεραιες του κατι τετοιο,
γιατι το Πηλιο εχει δεκαδες (και θαυμάσιους-και all seasons) μικροπροορισμους εντος του.

Στην Πορταριά έχει ένα κινέζικο φαγάδικο που μαζεύει ασιάτες τουρίστες και έχει και μία δυνατη σερβιτόρα,η άλλη είναι θείτσα.

Panos13

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
192
Πόντοι
16
Άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε ....να ρωτήσω τώρα εγώ....

Όσοι πήγατε με τη γυναίκα σας, με τη γκόμενα πως περάσατε?
Για μένα η βδομάδα που πήγα διακοπές με τη γκόμενα περιείχε φυσικά αρκετή πούτσα αλλά και την κλασσική γκρίνια για ασήμαντες μαλακίες που πραγματικά μετανοιώνεις την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγες με φίλους σου διακοπές να μην έχεις τον σπασαρχιδισμό.

Οπότε, για μένα, καλή η γκόμενα στις διακοπές αλλά νομίζω είναι 50-50 να περάσεις δύσκολες στιγμές (νομίζω είναι πάρα πολλοί αυτοί που χωρίζουν μετά τις διακοπές, δεν είναι τυχαίο) και αν συγκρίνω αυτό με το "μόνος διακοπές" και τα μουνιά που είδα μπροστά μου μονά ή σε γκομενοπαρέες που επαιζαν φουλ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είχα περάσει καλύτερα μόνος απ'ότι με τη γκόμενα....

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Άλλο ένα καλοκαίρι πέρασε ....να ρωτήσω τώρα εγώ....

Όσοι πήγατε με τη γυναίκα σας, με τη γκόμενα πως περάσατε?
Για μένα η βδομάδα που πήγα διακοπές με τη γκόμενα περιείχε φυσικά αρκετή πούτσα αλλά και την κλασσική γκρίνια για ασήμαντες μαλακίες που πραγματικά μετανοιώνεις την ώρα και τη στιγμή που δεν πήγες με φίλους σου διακοπές να μην έχεις τον σπασαρχιδισμό.

Οπότε, για μένα, καλή η γκόμενα στις διακοπές αλλά νομίζω είναι 50-50 να περάσεις δύσκολες στιγμές (νομίζω είναι πάρα πολλοί αυτοί που χωρίζουν μετά τις διακοπές, δεν είναι τυχαίο) και αν συγκρίνω αυτό με το "μόνος διακοπές" και τα μουνιά που είδα μπροστά μου μονά ή σε γκομενοπαρέες που επαιζαν φουλ, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να είχα περάσει καλύτερα μόνος απ'ότι με τη γκόμενα....
Συνάδελφε κι εγώ αυτό λέω όταν πηγαίνω με τη σύζυγο διακοπές. Βλέπω τα μουνιά που κυκλοφορούν και μου κλείνουν το μάτι και τρελαίνομαι! Παίζουμε όμως εκ του ασφαλούς. Έχουμε μουνί να γαμήσουμε και κάνουμε τον έξυπνο. Όταν είσαι μόνος η ψυχολογία αλλάζει δραματικά. Άντε τώρα να είσαι μπακούρι κανα χρόνο και να πας διακοπές χωρίς παρέα. Αν γαμήσεις, να με πάρεις τηλέφωνο και να μου σφυρίξεις γιούφτικα. Γι'αυτό σου λέω συνάδελφε, καλύτερα με τη γκόμενα και να στα πρήζει λίγο αλλά το βράδυ να έχεις κάπου να τον μπήξεις παρά να ξεροσταλιάζεις μπας και κάτσει κανα μουνί και να μην κάθεται.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Και τί θα έκανες μόνος;Μήπως θα γνώριζες κάποιο απ'τα μουνιά;Παπάρια.Απλά θα έβλεπες,θα βαρούσες κι από μια μαλακία πρωί-βράδυ και τέλος.Και αν άκουγες και τίποτα βογγητά από διπλανά δωμάτια,θα'σουν έτοιμος να πέσεις κι απ'το μπαλκόνι.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και τί θα έκανες μόνος;Μήπως θα γνώριζες κάποιο απ'τα μουνιά;Παπάρια.Απλά θα έβλεπες,θα βαρούσες κι από μια μαλακία πρωί-βράδυ και τέλος.Και αν άκουγες και τίποτα βογγητά από διπλανά δωμάτια,θα'σουν έτοιμος να πέσεις κι απ'το μπαλκόνι.

τυπε ποσο κακομοιρης εισαι?  :think: :think: :S :S :S

Georgezerv76

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
169
Πόντοι
16
Καλυτερα αυτοκτονα παρα διακοπες μονος

OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.467
Πόντοι
216

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
Νομιζω οτι μονος διακοπες, αν θες να πας για χαλαρωση, π.χ. διαβασμα βιβλιων χαλαρη φαση, ποτα σε μπαρακια, υπαρχουν πολλα μέρη στην Ελλαδα, αποφευγοντας τα γνωστα φυσικα.

Προσωπικα, οταν Ελλαδα πηγαινα μονος διακοπες, γνωριζα πολλους αντρες και γυναικες που τα πιναμε στα μπαρ και μετα αντε γεια. Με καποιες, αν γουσταραν, το εδειχναν και αν ειχα ορεξη εκανα παιχνιδι. Ομως, βασικο στοιχειο ειναι οτι δεν πηγαινα για να πηδηξω και φαινοταν διοτι δεν πολυκοιταζα και κοιταζα τη δουλεια μου.

Εξωτερικο, δεν το συζητω, οπου και να εχω παει, σχεδον παντα γνωριζω ανθρωπους και περναω καλα.

Π 

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Νομιζω οτι μονος διακοπες, αν θες να πας για χαλαρωση, π.χ. διαβασμα βιβλιων χαλαρη φαση, ποτα σε μπαρακια, υπαρχουν πολλα μέρη στην Ελλαδα, αποφευγοντας τα γνωστα φυσικα.

Προσωπικα, οταν Ελλαδα πηγαινα μονος διακοπες, γνωριζα πολλους αντρες και γυναικες που τα πιναμε στα μπαρ και μετα αντε γεια. Με καποιες, αν γουσταραν, το εδειχναν και αν ειχα ορεξη εκανα παιχνιδι. Ομως, βασικο στοιχειο ειναι οτι δεν πηγαινα για να πηδηξω και φαινοταν διοτι δεν πολυκοιταζα και κοιταζα τη δουλεια μου.

Εξωτερικο, δεν το συζητω, οπου και να εχω παει, σχεδον παντα γνωριζω ανθρωπους και περναω καλα.

Π 
Παρόλο που δεν έχω πάει ποτέ διακοπές μόνος μου, θεωρώ ότι μιλάς πολύ σωστά.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
τυπε ποσο κακομοιρης εισαι?

Ρεαλιστής είμαι.Εαν θες σώνει και καλά να πας μόνος διακοπές,καλύτερα πάνε σε κάποιο ερημικό μέρος ή σε κανα βουνό.Αλλιώς εξωτερικό.Εαν πας σε μέρος που είναι πίτα σε ζευγάρια/παρέες,θα είναι που θα είναι πεσμένη η ψυχολογία σου που δεν έχεις κανέναν μαζί,άμα βλέπεις και τους άλλους μες στη χαρά,γίνεσαι κομμάτια.

Εντάξει,αυτός που είναι 'στα αρχίδια μου όλα' και δεν νιώθει,θα πάει και στη Σαντορίνη να βλέπει μόνος του το ηλιοβασίλεμα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom