Glyfomounix
Μέγας
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2022
- Like
- 11.799
- Πόντοι
- 3.556
καλύτερα μόνος,είναι πιο εύκολα τα κομενακια
Πολλοι οι παραγοντες εδω τυπε μου. Τι μπατζετ εχεις, αν θα παρεις αυτοκινητο, θελεις κοσμο ή σχετικη ηρεμια κλπ.Μια ερώτηση προς όλους όσους ξέρουν, μιας και τώρα που πήρα άδεια όλοι έχουν μπει σε φθινοπωρινό ρυθμό που θα προτείνατε να πάω για διακοπές μόνος μου;;
Θα σου πρότεινα αγκίστρι εάν σου αρέσουν οι chill out προορισμοί, ωραίο μέρος και δεν χρειάζεσαι και όχημα !Μια ερώτηση προς όλους όσους ξέρουν, μιας και τώρα που πήρα άδεια όλοι έχουν μπει σε φθινοπωρινό ρυθμό που θα προτείνατε να πάω για διακοπές μόνος μου;;
Εξαρτάται τι ψάχνεις τυπε.Μια ερώτηση προς όλους όσους ξέρουν, μιας και τώρα που πήρα άδεια όλοι έχουν μπει σε φθινοπωρινό ρυθμό που θα προτείνατε να πάω για διακοπές μόνος μου;;
Η χειρότερη περίοδος για νέους αν δεν έχεις ήδη φύγει για διακοπές.Μια ερώτηση προς όλους όσους ξέρουν, μιας και τώρα που πήρα άδεια όλοι έχουν μπει σε φθινοπωρινό ρυθμό που θα προτείνατε να πάω για διακοπές μόνος μου;;
μια απ τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής...Διακοπές μόνος.Εννοείται πως τα έχεις καλά με τον ευατό σου(κατ αρχήν) (οι περισσότεροι δεν τα έχουν γι αυτό και δυσκολεύονται)...
το γουστάρεις για λίγες μέρες που θα ξεκουραστείς όπως όπου και όσο θέλεις.Πρέπει να το νοιώθεις ότι ειναι τέλεια φάση.Αλλιώς δεν ξεκινάς.
Διαλέγεις αυτό που ακριβώς θέλεις...όχι στο περίπου.Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε .Έτσι κι αλλιώς και ζευγάρι ή παρέα να είσαι αρκετή ώρα σου τρώει το κινητό ή το λαπτοπ που πάντα θα το έχεις...Συνήθως αυτός που ταξιδεύει μόνος..είναι και φίλος των βιβλίων.
Για γυναίκες? χμ...ότι προκύψει...ο μοναχικός ο λύκος δεν έχει σάλια που στάζουν σαν λιγούρης.Έτσι κι αλλιώς μόνος πάς για "αποτοξίνωση" απο κάτι...
ειχα νοικιασει καποτε για λιγες μερες ενα ψαραδικο καμπινατο κ καθε μερα ημουν εξω για ψαρεμα αρχιδια ψαρια επιασα αλλα οι καλυτερες διακοπες μουμια απ τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής...Διακοπές μόνος.Εννοείται πως τα έχεις καλά με τον ευατό σου(κατ αρχήν) (οι περισσότεροι δεν τα έχουν γι αυτό και δυσκολεύονται)...
το γουστάρεις για λίγες μέρες που θα ξεκουραστείς όπως όπου και όσο θέλεις.Πρέπει να το νοιώθεις ότι ειναι τέλεια φάση.Αλλιώς δεν ξεκινάς.
Διαλέγεις αυτό που ακριβώς θέλεις...όχι στο περίπου.Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε .Έτσι κι αλλιώς και ζευγάρι ή παρέα να είσαι αρκετή ώρα σου τρώει το κινητό ή το λαπτοπ που πάντα θα το έχεις...Συνήθως αυτός που ταξιδεύει μόνος..είναι και φίλος των βιβλίων.
Για γυναίκες? χμ...ότι προκύψει...ο μοναχικός ο λύκος δεν έχει σάλια που στάζουν σαν λιγούρης.Έτσι κι αλλιώς μόνος πάς για "αποτοξίνωση" απο κάτι...
ειχα νοικιασει καποτε για λιγες μερες ενα ψαραδικο καμπινατο κ καθε μερα ημουν εξω για ψαρεμα αρχιδια ψαρια επιασα αλλα οι καλυτερες διακοπες μου
αναλογα τι ζητας φιλε μου,εγω που ηθελα διαλειμα απο γυναικα κ παιδια ηταν ιδανικαΠρέπει να'ταν γαμάτες διακοπές φίλε
αναλογα τι ζητας φιλε μου,εγω που ηθελα διαλειμα απο γυναικα κ παιδια ηταν ιδανικα
20 χρονια πισω αυτα εγω κ ο γαρδελης με την κιθαρα!Αν είναι έτσι,εντάξει
Εγώ νομιζα μπακουροδιακοπες μόνος
Το διακοπές μόνος έχει πιο πολλά μειονεκτήματα.
Το προφανές,δεν έχεις κάποιον να μιλάς.
Δεν έχεις παρέα για βραδινή έξοδο.
Στην παραλία πρέπει να προσέχεις συνέχεια τα πράγματα σου
Αν εκεί που θα νοικιάσεις,έχεις τίποτα ζευγάρια δίπλα και όλη νυχτα ακους φαπ φαπ και αχ βαχ.
Τύπε, αυτά είναι ελληνιδίστικα κόμπλεξ ατόμων που νομίζουν ότι όλοι ασχολούνται μαζί τους και πως αν πάνε μόνοι τους σινεμά θα τους περάσουν για ανώμαλους...
Εξωτερικό ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται αν σκάσεις μόνος σου, πολύς κόσμος, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,
μπορεί να κάνει διακοπές μόνος του.
Εντάξει, αν κάνεις επί 40 χρόνια διακοπές μόνος σου, παίζει να έχεις κάποιες ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ,
αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..