Νέα

Διακοπές μόνος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 369
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.799
Πόντοι
3.556
καλύτερα μόνος,είναι πιο εύκολα τα κομενακια

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
28.466
Πόντοι
8.346
Μονος εχω παει μονο για μπανιο. Διακοπές δν εχω δοκιμάσει. Βέβαια αν δω τα σκουρα , μπορεί και να το τολμησω.απο το να κουβαλάω "βαριδια" μαζι μου καλυτερα μονος κ ελεύθερος

spyrosnik

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2022
Like
6
Πόντοι
0
Μια ερώτηση προς όλους όσους ξέρουν, μιας και τώρα που πήρα άδεια όλοι έχουν μπει σε φθινοπωρινό ρυθμό που θα προτείνατε να πάω για διακοπές μόνος μου;;

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
8.039
Πόντοι
2.306
Μια ερώτηση προς όλους όσους ξέρουν, μιας και τώρα που πήρα άδεια όλοι έχουν μπει σε φθινοπωρινό ρυθμό που θα προτείνατε να πάω για διακοπές μόνος μου;;
Πολλοι οι παραγοντες εδω τυπε μου. Τι μπατζετ εχεις, αν θα παρεις αυτοκινητο, θελεις κοσμο ή σχετικη ηρεμια κλπ.
τεσπα, ωραια ειναι ολα τα νησια τετοια εποχη διοτι κρατάνε τουρισμο χωρις να γινεται ο καλοκαιρινος χαμος. Για μενα αυτη ειναι η καλυτερη εποχη για διακοπες. Αν βασταει το πορτοφολι σου Κυκλαδες και καμμια Ροδο, Κω για πιο μακρια (εκει θες και αυτοκίνητο).

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
16.131
Πόντοι
3.556
Θα σου πρότεινα αγκίστρι εάν σου αρέσουν οι chill out προορισμοί, ωραίο μέρος και δεν χρειάζεσαι και όχημα !

Mystery X

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
9.445
Πόντοι
2.306
Εξαρτάται τι ψάχνεις τυπε.
Αν θες μουνάκια καλύτερα να πας σε κάποιο μέρος που κρατά διασκέδαση. Πχ Μύκονο Πάρο. Η Ρόδο Κω για ξένες.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
πήγαινε στη Μύκονο. Πρέπει να πας μόνος.

Πολυχρόνης

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2019
Κριτικές
43
Like
4.654
Πόντοι
5.646
Το έχω κάνει πολλές φορές. Φορτώνεις άνετα τουρίστριες

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.878
Πόντοι
3.846
Η χειρότερη περίοδος για νέους αν δεν έχεις ήδη φύγει για διακοπές.
Όλοι ξέρουν ότι Σεπτέμβρη-Οκτώβρη είναι η περίοδος των 60+ στα ελληνικά νησιά.
Όλοι οι ξένοι γέροι έρχονται τώρα για πιο ήρεμα.

Οπότε μόνο σε κανένα φουλ τουριστικό νησί θα βρεις τίποτα καλό κόσμο.
Στα άλλα λίγη νεολαία.

Alberto2

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2023
Like
343
Πόντοι
21
μια απ τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής...Διακοπές μόνος.Εννοείται πως τα έχεις καλά με τον ευατό σου(κατ αρχήν) (οι περισσότεροι δεν τα έχουν γι αυτό και δυσκολεύονται)...
το γουστάρεις για λίγες μέρες που θα ξεκουραστείς όπως όπου και όσο θέλεις.Πρέπει να το νοιώθεις ότι ειναι τέλεια φάση.Αλλιώς δεν ξεκινάς.
Διαλέγεις αυτό που ακριβώς θέλεις...όχι στο περίπου.Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε .Έτσι κι αλλιώς και ζευγάρι ή παρέα να είσαι αρκετή ώρα σου τρώει το κινητό ή το λαπτοπ που πάντα θα το έχεις...Συνήθως αυτός που ταξιδεύει μόνος..είναι και φίλος των βιβλίων.
Για γυναίκες? χμ...ότι προκύψει...ο μοναχικός ο λύκος δεν έχει σάλια που στάζουν σαν λιγούρης.Έτσι κι αλλιώς μόνος πάς για "αποτοξίνωση" απο κάτι...

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.745
Πόντοι
3.656
μια απ τις μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής...Διακοπές μόνος.Εννοείται πως τα έχεις καλά με τον ευατό σου(κατ αρχήν) (οι περισσότεροι δεν τα έχουν γι αυτό και δυσκολεύονται)...
το γουστάρεις για λίγες μέρες που θα ξεκουραστείς όπως όπου και όσο θέλεις.Πρέπει να το νοιώθεις ότι ειναι τέλεια φάση.Αλλιώς δεν ξεκινάς.
Διαλέγεις αυτό που ακριβώς θέλεις...όχι στο περίπου.Δεν συμβιβάζεσαι με τίποτε .Έτσι κι αλλιώς και ζευγάρι ή παρέα να είσαι αρκετή ώρα σου τρώει το κινητό ή το λαπτοπ που πάντα θα το έχεις...Συνήθως αυτός που ταξιδεύει μόνος..είναι και φίλος των βιβλίων.
Για γυναίκες? χμ...ότι προκύψει...ο μοναχικός ο λύκος δεν έχει σάλια που στάζουν σαν λιγούρης.Έτσι κι αλλιώς μόνος πάς για "αποτοξίνωση" απο κάτι...

Το διακοπές μόνος έχει πιο πολλά μειονεκτήματα.

Το προφανές,δεν έχεις κάποιον να μιλάς.

Δεν έχεις παρέα για βραδινή έξοδο.

Στην παραλία πρέπει να προσέχεις συνέχεια τα πράγματα σου

Αν εκεί που θα νοικιάσεις,έχεις τίποτα ζευγάρια δίπλα και όλη νυχτα ακους φαπ φαπ και αχ βαχ.

• Like
Αντιδράσεις: vladgr

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.737
Πόντοι
201
ειχα νοικιασει καποτε για λιγες μερες ενα ψαραδικο καμπινατο κ καθε μερα ημουν εξω για ψαρεμα αρχιδια ψαρια επιασα αλλα οι καλυτερες διακοπες μου

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.745
Πόντοι
3.656
ειχα νοικιασει καποτε για λιγες μερες ενα ψαραδικο καμπινατο κ καθε μερα ημουν εξω για ψαρεμα αρχιδια ψαρια επιασα αλλα οι καλυτερες διακοπες μου

Πρέπει να'ταν γαμάτες διακοπές φίλε :zzzzz: :tired:

Valkanios Poutsaras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2023
Like
4.948
Πόντοι
456
Το διακοπές μόνος έχει πιο πολλά μειονεκτήματα.

Το προφανές,δεν έχεις κάποιον να μιλάς.

Δεν έχεις παρέα για βραδινή έξοδο.

Στην παραλία πρέπει να προσέχεις συνέχεια τα πράγματα σου

Αν εκεί που θα νοικιάσεις,έχεις τίποτα ζευγάρια δίπλα και όλη νυχτα ακους φαπ φαπ και αχ βαχ.

Τύπε, αυτά είναι ελληνιδίστικα κόμπλεξ ατόμων που νομίζουν ότι όλοι ασχολούνται μαζί τους και πως αν πάνε μόνοι τους σινεμά θα τους περάσουν για ανώμαλους...

Εξωτερικό ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται αν σκάσεις μόνος σου.
Πολύς κόσμος, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,
μπορεί να κάνει διακοπές μόνος του.
Εντάξει, αν κάνεις επί 40 χρόνια διακοπές μόνος σου, παίζει να έχεις κάποιες ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ,
αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

Τελευταία τροποποίηση:

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.745
Πόντοι
3.656
Τύπε, αυτά είναι ελληνιδίστικα κόμπλεξ ατόμων που νομίζουν ότι όλοι ασχολούνται μαζί τους και πως αν πάνε μόνοι τους σινεμά θα τους περάσουν για ανώμαλους...

Εξωτερικό ΚΑΝΕΙΣ δεν ασχολείται αν σκάσεις μόνος σου, πολύς κόσμος, για πολλούς και διαφορετικούς λόγους,
μπορεί να κάνει διακοπές μόνος του.
Εντάξει, αν κάνεις επί 40 χρόνια διακοπές μόνος σου, παίζει να έχεις κάποιες ΘΕΜΑΤΑΡΕΣ,
αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία..

Πάλι εξωτερικό με Ελλάδα μου συγκρίνεις;

Ε ναι,προφανώς εξωτερικό δεν είναι ταμπου κόσμος να βγαίνεις μονος του,να διακοπάρει μόνος του,να ταξιδεύει μόνος του.Όταν βλέπεις κι άλλους γύρω σου μόνους,σαφώς κι εσύ νιώθεις λιγότερο άβολα.

Ελλάδα αυτά είναι αδιανόητα και αν βγεις ή διακοπάρεις μόνος,παίζει να'σαι ο μόνος...που είναι μόνος σε ακτίνα χιλιομέτρων

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom