Νέα

Νέοι πορνοπροορισμοί Ελλάδος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 48
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Παντως η καλυτερη πολη στην Ελλαδα για πορνο-σεξο-ερωτο-τουρισμο μακρας διαρκειας σε συνδυασμο με sugar dadding ειναι με μεγαλη διαφορα η Κομοτηνη, πεντε φραγκα το μ..ι
Δε βγηκε τυχαια το ρητο.
Αν παει ανδρας εκει να ζησει ενα εξαμηνο με σκοπο να ξεσκιστει στον πουτσο, η πιθανοτητα να μην το καταφερει, ειναι κατω το 1%
Εκτος του οτι εχει απειρο μουνι σε υπερπροσφορα, εχει ανυπαρκτο ανταγωνισμο αφου πεφτει μακρια απο Αθηνα (αλλα και Θεσσαλονικη σχετικα), δεν εχει αεροδρομιο και ειναι πολη μικρη, οπου οσοι εμαθαν σε μεγαλουπολη δε μπορουν να κατσουν

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Μιλαμε για διεθνη πορνοτουρισμο η κυριως ελληνικο;
Για διεθνή, ώστε να έρχονται και ξένες.

Οταν λεμε νεοι εννοουεμε εκτος Μυκονου, Σαντορινης, Χαλκιδικης το καλοκαιρι και Αραχωβας το χειμωνα που καθε χρονο γινεται παρελαση cg ?
Ε ναι για καινούργιους προορισμούς. Για Αράχωβα δεν το ήξερα ότι έχει εξελιχθεί επί του ζητήματος.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Παντως η καλυτερη πολη στην Ελλαδα για πορνο-σεξο-ερωτο-τουρισμο μακρας διαρκειας σε συνδυασμο με sugar dadding ειναι με μεγαλη διαφορα η Κομοτηνη, πεντε φραγκα το μ..ι
Δε βγηκε τυχαια το ρητο.
Αν παει ανδρας εκει να ζησει ενα εξαμηνο με σκοπο να ξεσκιστει στον πουτσο, η πιθανοτητα να μην το καταφερει, ειναι κατω το 1%
Εκτος του οτι εχει απειρο μουνι σε υπερπροσφορα, εχει ανυπαρκτο ανταγωνισμο αφου πεφτει μακρια απο Αθηνα (αλλα και Θεσσαλονικη σχετικα), δεν εχει αεροδρομιο και ειναι πολη μικρη, οπου οσοι εμαθαν σε μεγαλουπολη δε μπορουν να κατσουν
Sugar dating στην Κομοτηνή; :new_shocked:
Εκεί, έχω ακούσει, ότι έχει 80% πληθυσμό τουρκικής προελεύσεως και ίσως να είναι συντηρητικοί και μπορεί να έχεις προβλήματα από τα σόγια των κοριτσιών. Εκτός αν έχει σχολές με φοιτήτριες από όλη την Ελλάδα.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Sugar dating στην Κομοτηνή; :new_shocked:
Εκεί, έχω ακούσει, ότι έχει 80% πληθυσμό τουρκικής προελεύσεως και ίσως να είναι συντηρητικοί και μπορεί να έχεις προβλήματα από τα σόγια των κοριτσιών. Εκτός αν έχει σχολές με φοιτήτριες από όλη την Ελλάδα.
Εχω μεινει εκει ως φανταρος, αλλα και την εχω επισκεφτει για επαγγελματικο ταξιδι οπου και ειχα την ευκαιρια να επαναπεριηγηθω στην πολη :fuck1:
5 φραγκα το μουνι, πολυ απλα, εδω και δεκαετιες...

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
Πορνοπροορισμός είναι το μέρος όπου μπορείς να έχεις πολλές επιλογές σε σεξουαλικές υπηρεσίες (Ταϊλάνδη, χώρες Βαλτικής, Πράγα, Βραζιλία) τέτοια κόλπα. Άρα σύμφωνα με τα υπάρχοντα δεδομένα πορνοπροορισμός είναι η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη.

Επειδή φίλε Καλόγερο μάλλον έχεις μπλέξει τους ορισμούς και πέταξες και γυμνισμό (;;;;) - εννοείς που θα συνέφερε να ανοίξουν πολλά μπουρδέλα;

- Σε μέρη που έχουν πολύ στρατό για να έχουν πολλούς πελάτες (Χανιά, Χαλκίδα, Ρόδο, Μυτιλήνη, Ξάνθη, κτλ)
- Η Ελλάδα δεν έχει τουρισμό όλο το χρόνο λόγω κλίματος. Άρα, αν θες να προσελκύσεις μόνους άντρες τουρίστες κάντο σε τουριστικές περιοχές με εύκολη πρόσβαση (Κρήτη, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Μύκονος, Ρόδος).

Γενικά πάντως παίκτη ,πρέπει να βρεις περιοχές που οι επιχειρηματίες του τουρισμού θα είναι θετικοί. Ίσως δηλαδή 1-2 ξενοδοχεία ανά περιοχή. Τα περισσότερα ξενοδοχεία θέλουν οικογενειακό τουρισμό που δε θέλει να περιφέρονται βίζιτες εδώ και εκεί.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Επειδή φίλε Καλόγερο μάλλον έχεις μπλέξει τους ορισμούς και πέταξες και γυμνισμό (;;;;) - εννοείς που θα συνέφερε να ανοίξουν πολλά μπουρδέλα;

- Σε μέρη που έχουν πολύ στρατό για να έχουν πολλούς πελάτες (Χανιά, Χαλκίδα, Ρόδο, Μυτιλήνη, Ξάνθη, κτλ)
- Η Ελλάδα δεν έχει τουρισμό όλο το χρόνο λόγω κλίματος. Άρα, αν θες να προσελκύσεις μόνους άντρες τουρίστες κάντο σε τουριστικές περιοχές με εύκολη πρόσβαση (Κρήτη, Ναύπλιο, Κέρκυρα, Μύκονος, Ρόδος).

Γενικά πάντως παίκτη ,πρέπει να βρεις περιοχές που οι επιχειρηματίες του τουρισμού θα είναι θετικοί. Ίσως δηλαδή 1-2 ξενοδοχεία ανά περιοχή. Τα περισσότερα ξενοδοχεία θέλουν οικογενειακό τουρισμό που δε θέλει να περιφέρονται βίζιτες εδώ και εκεί.
Στον γυμνισμό αναφέρθηκε παραπάνω ο teaserman κι εγώ συμφώνησα ότι απογειώνει μία περιοχή σε ανάδειξη πορνοπροορισμού.

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα η αναφορά σε μπουρδέλα. Δεν θα σηκωθεί κάποιος να πάει σε έναν πορνοπροορισμό για να γαμήσει σε μπουρδέλο.

Επίσης δεν μιλάμε για στάνταρ προορισμούς (Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο κλπ) γιατί είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, αλλά για το αν υπάρχουν δυνατότητες και τάσεις για άλλα μέρη πχ Βόλος, Καλαμάτα κλπ.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
Στον γυμνισμό αναφέρθηκε παραπάνω ο teaserman κι εγώ συμφώνησα ότι απογειώνει μία περιοχή σε ανάδειξη πορνοπροορισμού.

Δεν νομίζω ότι έχει νόημα η αναφορά σε μπουρδέλα. Δεν θα σηκωθεί κάποιος να πάει σε έναν πορνοπροορισμό για να γαμήσει σε μπουρδέλο.

Επίσης δεν μιλάμε για στάνταρ προορισμούς (Αθήνα, Μύκονο, Ρόδο κλπ) γιατί είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα, αλλά για το αν υπάρχουν δυνατότητες και τάσεις για άλλα μέρη πχ Βόλος, Καλαμάτα κλπ.
θα μπορούσες να μου πεις τι εννοείς σαν πορνοπροορισμό;

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
θα μπορούσες να μου πεις τι εννοείς σαν πορνοπροορισμό;
Ένα μέρος όπου πας για εκδρομή ή διακοπές με κυρίαρχο στοιχείο το σεξ και τη διασκέδαση. Βεβαίως όσο πιο πολλά ατού έχει τόσο καλύτερα πχ ωραία φύση, θαλάσσια σπόρ, καλλιτεχνικά δρώμενα κλπ.

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
2007 φαντάρος κοντα στο τυχερό Έβρου, ολοήμερη κυριακάτικη έξοδος κ έφυγα με κάτι σειρές που ο ένας είχε αμάξι για Κομοτηνή, γιατί είχε γκομενα εκεί. Πάμε σε ένα καφέ τιγκα μουνι αλλά αυτοί απλά βλέπανε Greek style δεν καναν τίποτα. Τους λέω εγώ πάω μια βόλτα. Κάνω μια γύρα στην πλατεία, βλέπω ένα μουνακι 19αρα πολύ ωραίο κοριτσάκι. Της κάνω ερώτηση αμέσως αν ξέρει μαγαζια γιατί δεν είμαι από εδώ κ αλλάζουμε τηλ. Ήταν φοιτήτρια νομικής από Κω. Γυρνάω στους άλλους τους μαλακες, δεν κάνανε τίποτα. Πάμε σε άλλο καφέ, πάλι Τίγκα στο μουνι. Λέω εδώ είναι το μέρος μου θα ξαναέρθω. Έπρεπε να γυρίσουμε για να μπούμε μέσα, είχαμε 1μιση ώρα οδήγηση. Κανονίζω την επόμενη εβδομάδα μια μέρα άδεια με προ αναχώρηση , 2 σύνολο σ.κ. Μένω στο γκομενακι, μου μαγείρεψε φαγητό, βγήκαμε έξω, περάσαμε καλά κ της πήρα και παρθενια! Γενικά στους δρόμους κυρίως γυναίκες λόγω των γυναικείων επι το πλείστον σχολών εκεί. Από τότε μου έχει μείνει στην καρδιά το μέρος κ θα ήθελα να ξαναπάω. Βέβαια 2007 με τώρα απορώ αν είναι τα πράγματα ίδια.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Με βαση ολα τα ανωτερω, ισως η Καλαματα και τα περιξ να μπορει να στηριξει το προιον. Ειναι και τουριστικα ωριμη περιοχη.
Δεν ξέρω για ποιον λόγο την Καλαμάτα την είχα στο μυαλό μου σαν μια πόλη χωρίς ζωή σε μία απομονωμένη γωνιά της Ελλάδας. Όπως έγραψα σε ένα άλλο νήμα προσπάθησα να βρω παλιές γκόμενες/γνωστές από Ελλάδα και είναι τρεις διαθέσιμες-χωρισμένες (και κάποιες με αμφίβολο καθεστώς). Είναι σε Αθήνα, Βόλο και Καλαμάτα.

Έτσι είχα την ιδέα για το νήμα. Διότι ναι μεν βρίσκεις μια γκόμενα και κάνεις σχέδια να πας να περάσεις καλά, αλλά δεν ξέρεις πώς θα εξελιχτούν τα πράγματα και τι διαθεσιμότητα θα έχει. Άμα ξεκινάς από μακριά, είναι σίγουρα ένα θέμα. Αν η πόλη της ή μία πόλη εκεί κοντά είναι πορνοπροορισμός είσαι πιο άνετος.

Κοιτάω για Καλαμάτα και είναι φουλ στις πτήσεις και από πολλές εταιρείες μάλιστα. Βέβαια όλες seasonal, αλλά αυτό δείχνει ότι θα πρέπει να υπάρχει πολλή κίνηση το καλοκαίρι εκεί πέρα:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
Παίκτη μου εύχομαι καλή τύχη με τις πρώην σου και ελπίζω να είναι καμία από αυτές φιλόλογος να σου μάθει ελληνικά.

Πορνοπροορισμός = Προορισμός με πόρνες,πορνεία γενικότερα.

Μέρος που κυριαρχεί το σεξ και η διασκέδαση = Αν μιλάς για επ' αμοιβή σεξ ,τότε τι καθόμαστε και συζητάμε για Κομμοτηνή ,σημασία έχει που είναι τα πολλά μπουρδέλα ή που θα έπρεπε να είναι. Και επειδή η Ελλάδα δεν έχει τουρισμό όλο το χρόνο οι επιχειρηματίες θα έπρεπε να βγάζουν λεφτά και το χειμώνα, άρα πόλεις με μεγάλο πληθυσμό που θα έχει καλό κατά κεφαλήν εισόδημα. Δηλαδή Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αν μιλάς για μέρος με πολλές γυναίκες, πρώτον δε γίνεται να πάρουμε τις γυναίκες και να τις μετακινήσουμε μαζικά, οι εποχές του δουλεμπορίου έχουν τελειώσει.
Να πούμε για φοιτητουπόλεις Κομμοτηνή και Ρέθυμνο που στις σχολές σπουδάζουν πολύ περισσότερες γυναίκες ,άρα ένας φοιτητής έχει πιο πολλές πιθανότητες να βρει γκόμενα; Εγώ μόνο αυτές τις δύο ξέρω.
Και τι νομίζεις ότι θα πας ένα Σαββατοκύριακο στο Ρέθυμνο και θα στην πέφτουν; Φοιτήτριες είναι ρε παίκτη ,δεν είναι πουτάνες του Μεταξουργείο. Αν πας και ζήσεις εκεί και αποκτήσεις σταδιακά πρόσβαση σε φοιτητικό πληθυσμό, κάτι μπορεί να γίνει.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Ένα μέρος όπου πας για εκδρομή ή διακοπές με κυρίαρχο στοιχείο το σεξ και τη διασκέδαση. Βεβαίως όσο πιο πολλά ατού έχει τόσο καλύτερα πχ ωραία φύση, θαλάσσια σπόρ, καλλιτεχνικά δρώμενα κλπ.
Το οποίο σεξ όμως, το έχεις δεδομένο!!! (εφ όσον δεν υπάρχει πορνεία) Δηλαδή πας εκεί με γυναίκα!!! Αυτό δεν είναι πορνοπροορισμός!!! Το λέω από εχτές. Αν έχεις ήδη ζευγάρι, γαμάς οπουδήποτε!!!

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Frank DeSimone

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Like
964
Πόντοι
81
ανοιγω συντομως ΦΚΚ στην ομονοια-εχω μισθωσει ενα πολυοροφο κτιριο. Οποιος ενδιαφερεται να εργαστει στο μπαρ, εστιατοριο, πορτα κτλ εκει-εας στειλει πμ.

ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΜΕ, αχαχαχα

ichat198

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
710
Πόντοι
81
Πορνοπροορισμός στην Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα και ίσως κάποιους μήνες η Θεσσαλονίκη. Στον Βόλο ούτε μασάζ δεν θα βρεις όχι να έρθεις να γαμησεις κιολας. Έχεις μπερδέψει λίγο το πάω διακοπές με μεγάλη πιθανότητα να γαμήσω και το πάω διακοπές και θα γαμήσω σίγουρα πληρώνοντας.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
Πάω διακοπές για να γαμήσω στην Ελλάδα = Greek kamaki, άρα Κρήτη, Ρόδος, Ναύπλιο, Κως, Χαλκιδική, Ζάκυνθος, Κέρκυρα, Ίος (αν και έχει πέσει τελευταία). Αν είσαι εναλλακτικός Σαμοθράκη, Γαύδος, Κουφονήσια, Νίσυρος. Ίσως υπάρχουν και άλλοι προορισμοί.
Υπάρχουν και προορισμοί που πάνε όλο ζευγάρια άρα τα καμάκια τους αποφεύγουν συστηματικά: Αμοργός, Σαντορίνη, Νάξος, Ιθάκη, τα νησιά του Σαρωνικού, Σύρος, Πάρος κτλ.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Έχετε δίκιο, έπρεπε να γράψω «σεξοπροορισμοί» που είναι γενικότερη έννοια, αλλά δεν βλέπω πώς μπορώ να διορθώσω τον τίτλο.

Πάντως δύο κατηγορίες δεν έχουν για μένα νόημα να περιλαμβάνονται:
-το να ξεσηκωθείς να πας κάπου για τα μπουρδέλα. Το μπουρδέλο είναι μία απλή εκτόνωση και θα πρέπει να είσαι τελείως άκυρο άτομο να πας για αυτό το σκοπό.
-το να έχεις ήδη σχέση, διότι μπορείς να την πηδήξεις σε οποιοδήποτε ωραίο μέρος αν θες μία διαφορετική εμπειρία σε θέμα περιβάλλοντος, οπότε δεν χρειάζεται να είναι σεξοπροορισμός.

Το θέμα είναι για μένα να πας για να βρεις γυναίκα επιτόπου (τουρίστρια, φοιτήτρια κλπ) ή να συναντηθείς με γκόμενα/γκόμενες που έχεις γνωρίσει μέσω των μήντια ή να συναντήσεις παλιές γκόμενες/γνωστές από την περιοχή που δεν ξέρεις εκ των προτέρων και πώς θα εξελιχθεί ή ακόμα και για αγοραίο υψηλής ποιότητας για την αλλαγή.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
Παίκτη μήπως δε βγαίνεις συχνά από το σπίτι;

-Νέοι σεξοπροορισμοί - να ξαναβρώ τις πρώην μου. Δηλαδή τις πρώην σου τις μετακινείς όπου θέλεις;
-Νέοι σεξοπροορισμοί - να βρω αυτή που γνώρισα στα social media - μπορείς να πληρώσεις στο tinder να βάλεις να φαίνεται το προφίλ σου σε συγκεκριμένη πόλη ,αλλά ποιος σου είπε ότι υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας; Τα περισσσότερα προφίλ με Ελληνίδες τα βρίσκεις στην Αθήνα, στην επαρχία το αποφεύγουν επειδή όλοι γνωρίζονται με όλους.
- Νέοι σεξοπροορισμοί για να βρεις τουρίστρια ή φοιτήτρια - σιγά μη μετακινήσουμε τα πανεπιστήμια για πάρτη σου ρε παικταρά. Αντίστοιχα οι τουριστικοί προορισμοί και τι κόσμο τραβάνε είναι δεδομένοι για Ελλάδα.

Στην ταμπακέρα: Αν δε βρίσκεις, δε σου φταίει η γεωγραφία, ούτε ο κρατικός σχεδιασμός.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Παίκτη μήπως δε βγαίνεις συχνά από το σπίτι;

-Νέοι σεξοπροορισμοί - να ξαναβρώ τις πρώην μου. Δηλαδή τις πρώην σου τις μετακινείς όπου θέλεις;
-Νέοι σεξοπροορισμοί - να βρω αυτή που γνώρισα στα social media - μπορείς να πληρώσεις στο tinder να βάλεις να φαίνεται το προφίλ σου σε συγκεκριμένη πόλη ,αλλά ποιος σου είπε ότι υπάρχει πόλη στην Ελλάδα που έχεις μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας; Τα περισσσότερα προφίλ με Ελληνίδες τα βρίσκεις στην Αθήνα, στην επαρχία το αποφεύγουν επειδή όλοι γνωρίζονται με όλους.
- Νέοι σεξοπροορισμοί για να βρεις τουρίστρια ή φοιτήτρια - σιγά μη μετακινήσουμε τα πανεπιστήμια για πάρτη σου ρε παικταρά. Αντίστοιχα οι τουριστικοί προορισμοί και τι κόσμο τραβάνε είναι δεδομένοι για Ελλάδα.

Στην ταμπακέρα: Αν δε βρίσκεις, δε σου φταίει η γεωγραφία, ούτε ο κρατικός σχεδιασμός.
Ειλικρινά δεν είσαι για συζήτηση. Μάθε να συνεισφέρεις σε ένα θέμα, αντί να επιτίθεσαι στον συνομιλητή σου χωρίς λόγο, πόσο μάλλον όταν δεν τον ξέρεις. Βγες να πάρεις αέρα να ηρεμήσεις.

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Μπορεί να έχεις δίκιο αλλά στο μυαλό μου έχω τον πορνό προορισμό ακριβώς αυτό που λέει. Πάω δηλαδή μόνος μου για να γαμήσω σίγουρα!!! Ένα μέρος δηλαδή που θα έχει πόρνες παντού!!! Στριπτήζ, show, μασάζ, πιάτσες κλπ. Ταϋλάνδη ασούμε!!
Δεν αφήνει η εκκλησία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom