apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε της εχουν πει οτι ετσι μοιαζει στην τζοκοντααχ γιατι ειναι θλιμενο το μωρο μου;
γιαυτο ποζαρει με αυτην την μουρη
τυπε της εχουν πει οτι ετσι μοιαζει στην τζοκοντααχ γιατι ειναι θλιμενο το μωρο μου;
ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ.... ΦΟΒΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΒΥΖΙ, ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΟΣ, 50 ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ 20 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ....ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ... ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ... ΑΥΤΑ...τυπε της εχουν πει οτι ετσι μοιαζει στην τζοκοντα
γιαυτο ποζαρει με αυτην την μουρη
ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...ΜΑΓΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ.... ΦΟΒΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΒΥΖΙ, ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΟΣ, 50 ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ 20 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ....ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ... ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ... ΑΥΤΑ...
Πού,ου?ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...
... αλα της ο Σοφιας ξερογκαζιες...ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ...
δυναμικος χυστης ο σοφιας τυπε... αλα της ο Σοφιας ξερογκαζιες...
Τυπε, νομιζω οτι ο Λαγουδακης βρηκε τον μαστορα του.δυναμικος χυστης ο σοφιας τυπε
τυπε αν τον καταφερει ο λαγουδακης ειναι μαστερΤυπε, νομιζω οτι ο Λαγουδακης βρηκε τον μαστορα του.
τυπε πες στον σοφια να μπει στο σαιτ να κανουμε χαβαλεΜΑΓΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΟΙ ΦΩΤΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΠΟ ΦΑΤΣΑ.... ΦΟΒΕΡΟ ΣΩΜΑ, ΒΥΖΙ, ΤΕΡΑΣΤΕΙΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΟΥΠΕΡ, ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΠΑΝΤΟΣ, 50 ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΩΣΑ ΑΛΛΑ 20 ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ....ΜΕΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΛΕΝΟΡΜΑΝ... ΒΓΕΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑΣ... ΑΥΤΑ...
μμμμμτυπε πες στον σοφια να μπει στο σαιτ να κανουμε χαβαλε
τον ψαχνει και ο λαγουδακης
τυπε τετοια μουτσουνα που εχει ο σοφιας θα τον βλεπει το κουνελι και θα παιρνει δρομομμμμμ
και το πνιγει το κουνελι ο σοφιας
θα κανει και τσιγαρο λεει χαχαχαεχει ξεκωλιασει κωλαρακια ο σοφιας..
μετα κανει κι τσιγαρο
http://[URL unfurl="true"]www.chisiamo.info/images/neanderthal-donna.jpg[/img[/URL]]Σιγουρα δεν ειναι αποκριατικη φαρσα...;
και τον μορτη γιατι τον εχουμε τυπε?Καλα κοροιδεψτε κωλοπαιδα.
Αμα ο Σοφιας βαλε κανα χακερα και σας βρει μεσω της IP σας,
δε θα προλαβαινετε μετα να ραβεστε...
δεν ειναι ολοι σαν τον κιθαραΚαλα κοροιδεψτε κωλοπαιδα.
Αμα ο Σοφιας βαλε κανα χακερα και σας βρει μεσω της IP σας,
δε θα προλαβαινετε μετα να ραβεστε...