Κορίτσι πράμα δηλώνει βρε άσκετε!Καλα εκει που εχει γυρισει στα 4 οι τακουναρες της ειναι μεσα στην μπιχλα
ημαρτον δηλαδη
Ωρέ έχουν οι μπούστηδες μπιζιά?
Κορίτσι πράμα δηλώνει βρε άσκετε!Καλα εκει που εχει γυρισει στα 4 οι τακουναρες της ειναι μεσα στην μπιχλα
ημαρτον δηλαδη
τι λες τωρα,,χαλαρα σταρ ελλας
τωρα μαλιστα,ειναι τελειο το μωρομαλλον ακουσε για τα σχόλια κι αλλαξε τις φωτο... σιγουρα ειναι καλυτερες απο τις πρωτες που ειχε βαλει...
δικε μου μπορει μολις να εχει γυρισει απο την οικοδομη που θα εριχνε τιποτα μπετα,δωσε μια δευτερη ευκαιριαΚαλα εκει που εχει γυρισει στα 4 οι τακουναρες της ειναι μεσα στην μπιχλα
ημαρτον δηλαδη
Αλλαξε φωτογραφο γι'αυτο.τωρα μαλιστα,ειναι τελειο το μωρο
Πεσ'τα ρε τυπε. Εχουμε καταντησει μεσιμεριανη εκπομπη,Ελεος ρε παιδια με τα τακουνια θα ασχολουμαστε τοση ωρα.
και τον σφερδεκλο Φωτη ΣεργουλοπουλοΠεσ'τα ρε τυπε. Εχουμε καταντησει μεσιμεριανη εκπομπη,
με τον λαγουδακη Νικο Μουτσινα, τον Φουφουτο Μαρια Ηλιακη, και τον Γλυκομουτσουνο Κατερινα Καινουργιου...
Αι στο διαολο μωρη νυφιτσα...(00:33)και τον σφερδεκλο Φωτη Σεργουλοπουλο
το γλωσσοφαγατε το παλληκαριτην εσβησε ο σοφιας την αγγελια
Εγω παντως καλα περασα με την παρτη του...την εσβησε ο σοφιας την αγγελια
μαλλον απογοητευτηκε που δεν ηθελε να τον χυσει ο λαγουδακης τυπετο γλωσσοφαγατε το παλληκαρι
εννοια σου... ξαναβαλε... με ακομα χειροτερες φωτο... πιο τρομακτικεςμαλλον απογοητευτηκε που δεν ηθελε να τον χυσει ο λαγουδακης τυπε
παρτον τηλεφωνο και πες του... "ελα Σοφια.." κι αν σου πει "γεια σου αγορι μου..."... τοτε καταλαβεςμοιαζει παρα πολυ με ενα συμμαθητη μου απ το λυκειο αλα αυτος δεν μου φαινοταν για.............ρε λες???????
Γουστάρει τις μουσάτες!!!εαν εχει κανα γνωστο χακερα θα βρει την ip σας κι θα ερθει να σας γαμησει ολα πατοκορφα που την κοροιδευετε
Για σένα τρελή μου αγάπη ότι πείς ότι πιείς ότι γουστάρεις και ότι θέλεις!!hotyan ....... ΝΆ ΣΚΎΨΩ !!!!!!1
που ρε τυπε?εννοια σου... ξαναβαλε... με ακομα χειροτερες φωτο... πιο τρομακτικες