alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
εγω ειμαι?O επόμενος
ηρθε η σειρα μου?
εγω ειμαι?O επόμενος
http://[URL unfurl="true"]www.choicetv.gr/wp-content/uploads/2010/12/351780-katerina-gkagkaki-moyratidis-o-fasariozos-theofanoys-o-aystiros-ego-gkriniara-.jpg[/img[/URL]]
.i.
[/quote] :2on1: ειδα και τη μποτση προχθες :2on1:
εγω ειμαι?
ηρθε η σειρα μου?
το 166...Ποιο νούμερο έχεις;
την κανονική ή αυτόν από την ελληνοφρένεια;ειδα και τη μποτση προχθες
το 166...
Είπαμε γαμεύσικη,ως εκεί.Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να την ακούσω να τραγουδάει.
την κανονική ή αυτόν από την ελληνοφρένεια;
προσωπικη επιθεση βλεπω....
ετσι ειναι τα φορα αδελφε λεοντα!
ο καθεις πεταει το μακρυ και το κοντο του!
τωρα η βελβυ τι ρολο βαραει και γιατι η γνωμη της δεν εχει μια καποια υποσταση εσυ θα το ξερεις καλυτερα!
Αργείς ακόμη.
Δεν ξέρω πάντως πώς έχει δημιουργηθεί η νοοτροπία στο θρεντ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ να λέει ο καθένας τη γνώμη του, λες και μας ενδιαφέρει το νικ "velvy" ΚΟΚ αν της αρέσει η εκάστοτε φωτογραφιζούμενη. Λες και θα κοιμηθούμε το βράδυ και θα λέμε "ρε γαμώτι, δεν αρέσει στη velvy η βανέσα".
Στα 'ρχίδια μας κυρά "velvy"!
θα ήθελα να μου επισυναφθεί η λίστα με τα αρχίδιαΑργείς ακόμη.
Δεν ξέρω πάντως πώς έχει δημιουργηθεί η νοοτροπία στο θρεντ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ να λέει ο καθένας τη γνώμη του, λες και μας ενδιαφέρει το νικ "velvy" ΚΟΚ αν της αρέσει η εκάστοτε φωτογραφιζούμενη. Λες και θα κοιμηθούμε το βράδυ και θα λέμε "ρε γαμώτι, δεν αρέσει στη velvy η βανέσα".
Στα 'ρχίδια μας κυρά "velvy"!
Δεν το είπα απαξιωτικά,απλά δεν παρακολουθώ την εκπομπή και δεν είμαι και του μπουζουκιού.κιομως ακουγεται ευχαριστα.
Την πειράζω. Άχου με
πες τα της μαλάκως, πες τα, που έχει άποψη για τα πάντα το νικ "velvy"
αδιαφορο.απλα...Λουκ, θεωρείς αυτό το πρόσωπο άσχημο;
να πεις μια καλη κουβεντα για καποια γυναικα και τι στο κοσμοαδιαφορο.απλα...
αμαν με αυτην την καραμελα.εχω πει γ απειρες.να πεις μια καλη κουβεντα για καποια γυναικα και τι στο κοσμο