You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Nelly Ivan : Το ... "τούμπανο" του Greek Idol !
- Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 422
- Εμφανίσεις 64K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Arxidoukas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ολο το υλικο φοτο και βιδεο
Κώδικας:[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/107401776/4dc8a99/Neli_Mria_Ivan.rar.html[/code[/URL]] [code][MEDIA=facebook]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000586489660[/code[/MEDIA]] [/quote] Καλα ελεος τισ ποσταρα στο προφιλ της τα βιντεο που χορευει στη μυκονο και με διεγραψε το πυτανακι χαχαχαχα. Απο στριπερ πλεον χαμεθωρια!.... [b]νομιζω πως της αξιζει ενα ομαδικο ρεπορτ.[/b]
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αδιάφορο ε;
Ίσως επειδή δεν είσαι άντρας και δε σου ανεβαίνει το αίμα και στα δυο κεφάλια όταν την βλέπεις.
Oτι κανει το αιμα ενος αντρα να συσσωρευεται σε συγκεκριμενα σημεια δεν ειναι απαραιτητα ομορφο ...
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
εννοείς στα αυτιά και στη μύτη?Oτι κανει το αιμα ενος αντρα να συσσωρευεται σε συγκεκριμενα σημεια δεν ειναι απαραιτητα ομορφο ...
ή σε αυτά που σου είπε ο συναγωνιστής?
αν είναι το πρώτο έχεις δίκηο
αν είναι το δεύτερο έχεις άδικο
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
εννοείς στα αυτιά και στη μύτη?
ή σε αυτά που σου είπε ο συναγωνιστής?
αν είναι το πρώτο έχεις δίκηο
αν είναι το δεύτερο έχεις άδικο
Απλα λεω οτι το προσωπο τς ειναι αδιαφορο και δεν θα την ελεγα ομορφη ... Αλλα Καυλα
(αυτα μονο καθαρα για το προσωπο της γτ σωμα εχει πολυ καλο )
Ειναι εντυπωσιακη γυναικα η ενσταση μου ηταν για το προσωπο ...
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
κοιτάζουμε το σύνολοΑπλα λεω οτι το προσωπο τς ειναι αδιαφορο και δεν θα την ελεγα ομορφη ... Αλλα Καυλα
(αυτα μονο καθαρα για το προσωπο της γτ σωμα εχει πολυ καλο )
Ειναι εντυπωσιακη γυναικα η ενσταση μου ηταν για το κατα την γνωμη μου αδιαφορο προσωπο ...
όχι τι παπούτσια φοράει
και το συγκεκριμένο σύνολο
είναι (γ)καβλωτικό
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ως συνολο ... ναι θα ηθελα να τηνκοιτάζουμε το σύνολο
όχι τι παπούτσια φοράει
και το συγκεκριμένο σύνολο
είναι (γ)καβλωτικό
... αλλα σιγουρα δεν θα την κυκλοφορουσα
Wonderful
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
το πρώτο μας νοιάζειΩς συνολο ... ναι θα ηθελα να την
... αλλα σιγουρα δεν θα την κυκλοφορουσα
Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
το πρώτο μας νοιάζει
Λοιπον μαθαινω πως η πρωην στριπτιζου και συναδελφος στα show της τζουλιας ειναι η επομενη μουσα του Σειρινακη
Και επειδη πολλα ακουγονται οτι πισω απο τον Σειρηνακη εδω και αρκετους μηνες κρυβονται συμφεροντα μεγαλοεκδοτων που εχουν και ρολο κριτη στο συγκεκριμενο show (ο σειρηνακης ειναι απλ αυτος που φενεται) να μου το θυμηθητε πως το συγκεκριμενο μωρο θα φτασει τελικη τριαδα τουλαχιστον .... θα την φαμε στην μαπα σα το απολυτο αστερι... και αφου κανει πρωτοσελιδα σε ΝΙΤΡΟ κτλ κτλ... θα ερθει και η ωρα της τσοντας και θα ξεσκιστουμε στην μαλακια ολοι για ακομα μια φορα !!!!!!!!
Τυχαιο .... δεν νομιζω !!!!
Και επειδη πολλα ακουγονται οτι πισω απο τον Σειρηνακη εδω και αρκετους μηνες κρυβονται συμφεροντα μεγαλοεκδοτων που εχουν και ρολο κριτη στο συγκεκριμενο show (ο σειρηνακης ειναι απλ αυτος που φενεται) να μου το θυμηθητε πως το συγκεκριμενο μωρο θα φτασει τελικη τριαδα τουλαχιστον .... θα την φαμε στην μαπα σα το απολυτο αστερι... και αφου κανει πρωτοσελιδα σε ΝΙΤΡΟ κτλ κτλ... θα ερθει και η ωρα της τσοντας και θα ξεσκιστουμε στην μαλακια ολοι για ακομα μια φορα !!!!!!!!
loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Ενω στις φωτογραφιες εχει φωτογενεια οταν την ειδα στο βιντεακι δε μου αρεσε πολυ αδιαφορη
επισης συμφωνω απ ο,τι βλεπω με τη λουκριτια και αυτο με τρομαζει ακομα περισσοτερο..
Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
να μου το θυμηθητε πως το συγκεκριμενο μωρο θα φτασει τελικη τριαδα τουλαχιστον .... θα την φαμε στην μαπα σα το απολυτο αστερι... και αφου κανει πρωτοσελιδα σε ΝΙΤΡΟ κτλ κτλ... θα ερθει και η ωρα της τσοντας και θα ξεσκιστουμε στην μαλακια ολοι για ακομα μια φορα !!!!!!!!
Τελειο μου ακουγεται, μουρλια μουρλια!!!
Επισκέπτης
Εχει στραβισμο η κοπελα?
Αυτο ειδα στο βιντεο δλδ.,το ενα ματι πηγαινε αλλου.
Επισκέπτης
Μην φοβάσαι,δεν θα σου φάει τον γκόμενο.Φαίνεται καλό κορίτσι.... αλλα σιγουρα δεν θα την κυκλοφορουσα
Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως όλες όσες φαίνονται καριόλες εκ πρώτης όψεως, και τις κάνουν πέρα οι γυναίκες,είναι πολύ καλές ψυχές .
Aληταλια
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Παρεμπιπτόντως όλες όσες φαίνονται καριόλες εκ πρώτης όψεως, και τις κάνουν πέρα οι γυναίκες,είναι πολύ καλές ψυχές .
Based on a true story?
Γραφουμε τη βιογραφια μας? ;) :-*
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εχει στραβισμο η κοπελα?
Στις φωτογραφιες βγαινει πολυ καλυτερη απ οτι στο βιντεο....
Επισκέπτης
Γι'αυτο ρωταω,στις φωτο ειναι ΟΚ.Στις φωτογραφιες βγαινει πολυ καλυτερη απ οτι στο βιντεο....
εγω σας το πα!!!Λοιπον μαθαινω πως η πρωην στριπτιζου και συναδελφος στα show της τζουλιας ειναι η επομενη μουσα του Σειρινακη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 359