Νέα

Nelly Ivan : Το ... "τούμπανο" του Greek Idol !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα toympa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 422
  • Εμφανίσεις 64K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ενω στις φωτογραφιες εχει φωτογενεια οταν την ειδα στο βιντεακι δε μου αρεσε :think: πολυ αδιαφορη :think:
επισης συμφωνω απ ο,τι βλεπω με τη λουκριτια και αυτο με τρομαζει ακομα περισσοτερο.. :think:

Arxidoukas

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ολο το υλικο φοτο και βιδεο

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/107401776/4dc8a99/Neli_Mria_Ivan.rar.html[/code[/URL]]

[code][MEDIA=facebook]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000586489660[/code[/MEDIA]]
[/quote]

Καλα ελεος τισ ποσταρα στο προφιλ της τα βιντεο που χορευει στη μυκονο και με διεγραψε το πυτανακι χαχαχαχα.
Απο στριπερ πλεον χαμεθωρια!....
[b]νομιζω πως της αξιζει ενα ομαδικο ρεπορτ.[/b]

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Αδιάφορο ε;

Ίσως επειδή δεν είσαι άντρας και δε σου ανεβαίνει το αίμα και στα δυο κεφάλια όταν την βλέπεις.

Oτι κανει το αιμα ενος αντρα να συσσωρευεται σε συγκεκριμενα σημεια δεν ειναι απαραιτητα ομορφο ...  :grin: :sunglasses:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Oτι κανει το αιμα ενος αντρα να συσσωρευεται σε συγκεκριμενα σημεια δεν ειναι απαραιτητα ομορφο ...  :grin: :sunglasses:
εννοείς στα αυτιά και στη μύτη?
ή σε αυτά που σου είπε ο συναγωνιστής?
αν είναι το πρώτο έχεις δίκηο
αν είναι το δεύτερο έχεις άδικο

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
εννοείς στα αυτιά και στη μύτη?
ή σε αυτά που σου είπε ο συναγωνιστής?
αν είναι το πρώτο έχεις δίκηο
αν είναι το δεύτερο έχεις άδικο

Απλα λεω οτι το προσωπο τς ειναι αδιαφορο και δεν θα την ελεγα ομορφη ... Αλλα Καυλα  :grin:
(αυτα μονο καθαρα για το προσωπο της γτ σωμα εχει πολυ καλο :tits: :kissass: )
Ειναι εντυπωσιακη γυναικα :cheesy: η ενσταση μου ηταν για το προσωπο ...  :boobies:

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Απλα λεω οτι το προσωπο τς ειναι αδιαφορο και δεν θα την ελεγα ομορφη ... Αλλα Καυλα  :grin:
(αυτα μονο καθαρα για το προσωπο της γτ σωμα εχει πολυ καλο :tits: :kissass: )
Ειναι εντυπωσιακη γυναικα :cheesy: η ενσταση μου ηταν για το κατα την γνωμη μου αδιαφορο προσωπο ...  :boobies:
κοιτάζουμε το σύνολο
όχι τι παπούτσια φοράει
και το συγκεκριμένο σύνολο
είναι (γ)καβλωτικό

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
κοιτάζουμε το σύνολο
όχι τι παπούτσια φοράει
και το συγκεκριμένο σύνολο
είναι (γ)καβλωτικό
Ως συνολο ... ναι θα ηθελα να την  :fuck2: :fuck2: :fuck2:
... αλλα σιγουρα δεν θα την κυκλοφορουσα  :cool2:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Nαι, συζητήστε το κι άλλο μπας και βγει κανά συμπέρασμα  :headbang:

tzimanis

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
1
Λοιπον μαθαινω πως η πρωην στριπτιζου και συναδελφος στα show της τζουλιας ειναι η επομενη μουσα του Σειρινακη
Και επειδη πολλα ακουγονται οτι πισω απο τον Σειρηνακη εδω και αρκετους μηνες κρυβονται συμφεροντα μεγαλοεκδοτων που εχουν και ρολο κριτη στο συγκεκριμενο show (ο σειρηνακης ειναι απλ αυτος που φενεται) να μου το θυμηθητε πως το συγκεκριμενο μωρο θα φτασει τελικη τριαδα τουλαχιστον .... θα την φαμε στην μαπα σα το απολυτο αστερι... και αφου κανει πρωτοσελιδα σε ΝΙΤΡΟ κτλ κτλ... θα ερθει και η ωρα της τσοντας και θα ξεσκιστουμε στην μαλακια ολοι για ακομα μια φορα !!!!!!!!  :cum: :cum: :cum: :cum:

Τυχαιο .... δεν νομιζω !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
Ενω στις φωτογραφιες εχει φωτογενεια οταν την ειδα στο βιντεακι δε μου αρεσε :think: πολυ αδιαφορη :think:
επισης συμφωνω απ ο,τι βλεπω με τη λουκριτια και αυτο με τρομαζει ακομα περισσοτερο.. :think:
:helpplea: :helpplea: :helpplea:

Aληταλια

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
να μου το θυμηθητε πως το συγκεκριμενο μωρο θα φτασει τελικη τριαδα τουλαχιστον .... θα την φαμε στην μαπα σα το απολυτο αστερι... και αφου κανει πρωτοσελιδα σε ΝΙΤΡΟ κτλ κτλ... θα ερθει και η ωρα της τσοντας και θα ξεσκιστουμε στην μαλακια ολοι για ακομα μια φορα !!!!!!!!  :cum: :cum: :cum: :cum:

Τελειο μου ακουγεται, μουρλια μουρλια!!! :happy: :happy: :happy:

Επισκέπτης
Εχει στραβισμο η κοπελα?

Αυτο ειδα στο βιντεο δλδ.,το ενα ματι πηγαινε αλλου.

Επισκέπτης
Παρεμπιπτόντως όλες όσες φαίνονται καριόλες εκ πρώτης όψεως, και τις κάνουν πέρα οι γυναίκες,είναι πολύ καλές ψυχές .

jonnaras

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπον μαθαινω πως η πρωην στριπτιζου και συναδελφος στα show της τζουλιας ειναι η επομενη μουσα του Σειρινακη
Και επειδη πολλα ακουγονται οτι πισω απο τον Σειρηνακη εδω και αρκετους μηνες κρυβονται συμφεροντα μεγαλοεκδοτων που εχουν και ρολο κριτη στο συγκεκριμενο show (ο σειρηνακης ειναι απλ αυτος που φενεται) να μου το θυμηθητε πως το συγκεκριμενο μωρο θα φτασει τελικη τριαδα τουλαχιστον .... θα την φαμε στην μαπα σα το απολυτο αστερι... και αφου κανει πρωτοσελιδα σε ΝΙΤΡΟ κτλ κτλ... θα ερθει και η ωρα της τσοντας και θα ξεσκιστουμε στην μαλακια ολοι για ακομα μια φορα !!!!!!!!  :cum: :cum: :cum: :cum:

Τυχαιο .... δεν νομιζω !!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
εγω σας το πα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom