- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
στην φατσα ειναι.αλλα η κορμαρα κορμαρα....
ξανασκέψου το
στην φατσα ειναι.αλλα η κορμαρα κορμαρα....
δε βοηθας. :S
ξανασκέψου το
γ την ελλαδα κ τα δεδομενα της?μια χαρα ειναι..
γ την ελλαδα κ τα δεδομενα της?μια χαρα ειναι..
ναι, περίμενε να βγάλεις άκρη τώραξανασκέψου το
ρε πατε καλα???ποσοι ειναι οι σκηνοθετες ποπ κλιπακιων στην ελλαδα?εισαι ηλιθια?
α συ εισαι ρε? ακυρο
ξανασκέψου το
ωραια...ο πιο καταξιωμενος.νταξει?τοο σωσα?ο πιο τσιμπουκλής είναι τότε, όχι ο καλύτερος
δεν έχει τίποτα καλό
ναι, περίμενε να βγάλεις άκρη τώρα
Μαλάκαεισαι ηλιθια?
α συ εισαι ρε? ακυρο
δε βοηθας. :S
το ότι δεν κάνουμε τίποτα καλό στα ποπ κλιπάκια δε σημαίνει πως όποιος έχει γλείψει κουραδιασμένες κωλοτρυπίδες είναι καλόςρε πατε καλα???ποσοι ειναι οι σκηνοθετες ποπ κλιπακιων στην ελλαδα?
στους τυφλους ο μονοφθαλμος.εξου κ τοο"καταξιωμενος"που ειπα πιο πανω.μισό μισό, ότι είναι βου γκόμενα στυλιστικώς (μην πω τίποτα χειρότερο) είναι
αλλά όχι και μπάζο, έλεος
κοίτα κάτω από το σοβά
το ότι δεν κάνουμε τίποτα καλό στα ποπ κλιπάκια δε σημαίνει πως όποιος έχει γλείψει κουραδιασμένες κωλοτρυπίδες είναι καλός
Μετρια ... πολυ μετρια !
Με τοσο λιπ γκλος και εγω εχω χειλαρες Αντζελινα ... -.-
με τίποτα, αλλά τώρα σκέφτηκα ότι του έδωσες δικαίωμα άποψης σε ταλεντοριάλιτι οπότε ναι, για να έχει άποψη σε ταλεντοριάλιτι καλός είναιωραια...ο πιο καταξιωμενος.νταξει?τοο σωσα?
Η Γυναίκα είναι το βλέμμα της. Και αυτή καλώς ή κακώς το έχει.
[URL unfurl="true"]http://hotfile.com/dl/107401776/4dc8a99/Neli_Mria_Ivan.rar.html[/code[/URL]]
[code][MEDIA=facebook]http://www.facebook.com/profile.php?id=100000586489660[/code[/MEDIA]]
αυτο λεμε γαμω!!!σκασε!!!!με τίποτα, αλλά τώρα σκέφτηκα ότι του έδωσες δικαίωμα άποψης σε ταλεντοριάλιτι οπότε ναι, για να έχει άποψη σε ταλεντοριάλιτι καλός είναι τίτλους μην του δίνεις μόνο, εκτίθεσαι, που μου το παίζεις και κουλτουρέ
οχι ρε παπαρα!!!!μονο ματια εχει η κοπελα.πωπω!!!πρεπει να μαρεσει ντε κ καλα?!καλυτερα τωρα μωρη καφε σαγιοναρα?