Δεν συνηθίζω να γράφω στα φορουμ του bou γιατί δεν ειμαι πολυ ενεργός στο άθλημα, και μετα την σημερινη συναντηση με την Νεφελαρα δεν θα ενεργοποιηθω ποτέ. Οχι γιατι ειχα κακη εμπειρια ισα ισα το αντίθετο, ηταν τοσο τέλεια που ξέρω οτι ο,τι ραντεβού η συνάντηση και να κλεισω με κοπελα του επαγγέλματος ξερω οτι δεν θα ειναι καλυτερα απο την Νεφέλη και δεν θα μενω ποτέ τοσο ικανοποιημενος. Κοπελα που μπορεις να συναντησεις και να αλλαξεις δυο κουβεντες εξω σε μαγαζι, επικοινωνια φοβερη, τσαχπινιά, στυλ, εμπειρια gfe ξεκαθαρα. Δεν ηταν απλα 2 πιστολιες και τελος (πηρα το προγραμμα της μιας ωρας με 2 εκτονωσεις), ηταν ολο το πακετο απο την αρχη που μπηκα απο την πορτα, μέχρι να την ξαναπερασω με βαρια καρδια για να φυγω. Δεν θα μπω σε λεπτομερειες στα του σεξ, ισχύουν οσα ειπαν οι προηγούμενοι απο μενα, ηθελα να σταθω στην επικοινωνία, την ανεση που σε κανει να νιωθεις απο την πρωτη στιγμή γιατι εγω προσωπικα δινω πολυ βαση σε αυτα, και ο χωρος πολυ συμπαθητικος. Αυτα απο εμενα, Νεφελη δαγκωτό παιδια, εις το επανηδειν γυναικαρα μου σε λατρεψα!