Χαιρετώ τα πλήθη. Είχα καιρό να επισκευτώ κορίτσι και αποφάσισα να το κάνω με την μικρούλα εδώ.
Με μηνύματα στο viber που απαντάει, κανονίστηκε η συνάντηση για Σάββατο απόγευμα. Δεν αποκαλύπτει αμέσως την διεύθυνση αλλά αυτό είναι δικό της θέμα. Ο χώρος είναι κοντά στο παλιό 424, σε ένα ανακαινισμένο μικρό διαμέρισμα. Μπαίνετε διακριτικά στην πολυκατοικία για τα αδιάκριτα μάτια στην είσοδο που δεν είναι και λίγα. Είναι καθαρό και απλό, ό,τι ακριβώς θέλουμε για τέτοιες συναντήσεις.
Το κορίτσι είναι ένα όμορφο,χαρούμενο μικροκαμωμένο πλάσμα με υπέροχα μαλλιά σγουρά που σε υποδέχεται με χαρά και συνέχεια προσπαθεί να σε κάνει να νιώσεις άνετα μαζί της. Σε μένα ήταν απόλυτα GFE με φιλιά χάδια λες και ήταν γκόμενά μου. Μιλήσαμε όμορφα σαν να είμαστε ζευγαράκι, χαμουρευτήκαμε και με έκανε να αισθανθώ πολύ χαλαρός μαζί της, χωρίς να μου δώσει την αίσθηση της ξεπέτας. Μετά πήγαμε προς το υπνοδωμάτιο. Στο κρεβάτι έκανε το πάν για να μου προσφέρει αυτό που έβλεπε ότι ήθελα ή της έλεγα ενώ δεχόταν αυτά που της έκανα με χαρά. Αφού την πηδούσα για καμιά ώρα (δεν κατάλαβα πότε πέρασε για να είμαι ειλικρινής) σε διάφορες στάσεις, μπήκαμε για μπανάκι μαζί και μετά ξαναπήγαμε στο κρεβάτι για να γίνει η κατάθεση στο υπέροχο στοματάκι της. Με έπαιξε και τα πήρε όμορφα σαν καλό κοριτσάκι που είναι...
Το κορίτσι ήταν πάντα υγρό και πρόθυμο και το είδα στα προφυλακτικά που αλλάξαμε. Είχαν υγρά αρκετά πάνω τους. Δεν βιάστηκε να με ξαποστείλει παρόλο που είχε και άλλο ραντεβουδάκι μετά από μένα. Κάθησα πάνω από το χρόνο που την έκλεισα και το κατάλαβα όταν είδα το ρολόι στο κινητό μου.
Πέρασα άψογα μαζί της. Πλήρωσα 100ευρώ για μία κατάθεση αλλά την πηδούσα πάνω από ώρα...
Συστήνεται για λάτρεις των νεαρών κοριτσιών.
Για τα αδέρφια μου τους ποδολάγνους, έχει μικρά ποδαράκια με μαύρο χρώμα στα νύχια και δέχεται το παιχνίδι.
Αυτά....