Γαμηθηκες!
Τι παρουσιασες ρε καυλα;
Α εσυ δεν ησουν ετσι οταν ηρθα,για να σε ξαναεπισκευθω μ φαινεται αλλη μια
Γαμηθηκες!
Ζεστάθηκε μωρή καυλα;
Κατεβα Αθηνα μου γαμας τον εγκεφαλο!
Γεια σ ρε όμορφεΓεια σου ρε Νεφελαρα καυλα
Τι θα γίνει ρε μαλακες Αθηναίοι?!? Σε κάθε νήμα , γλείψιμο και σάλια και κατέβα Αθήνα , κατέβα Αθήνα.Κατεβα Αθηνα μου γαμας τον εγκεφαλο!
Μια ζωή μοναχοφάηδες! Μονά ζυγά δικά τους!Τι θα γίνει ρε μαλακες Αθηναίοι?!? Σε κάθε νήμα , γλείψιμο και σάλια και κατέβα Αθήνα , κατέβα Αθήνα.
Έχετε πεντακόσιες εκατοτριανταπέντε χιλιαδες επιλογές αλλα οοοχι. Εκει πρηξομουνι στις 2-3 που εχει η Θεσσαλονίκη
Πρωτον δεν σε εβρισα,δευτερον δεν μιλησα σε σενα,τριτον φανταζομαι το σχολιο εχει χιουμοριστικο χαρακτηρα,τριτον την Νεφελη-Αλεξια την βλεπω/ξερω/μιλαμε απο τηνα ρχη αρχη πριν καν κανει ραντεβου πριθν κανα σχοληθει με τιποτα εκτος απο πλατφορμες δηλαδη απο τοτε που εμενε στην Αθηνα και ειχαμε επαφες και συζητησεις κτλ οαλ αυτα τα χρονια που ''εμφανιστηκε'' απο το mym κι επειτα.Δεν χρειαζεται περαιτερω απαντηση.Ασε ποπυ δεν προκειται να επηρεασουμε την γνωμη κανενος κοριτσιου ειτε ειμαστε κατω ειτε πανω.Αλως η συγκεκριμενη ηταν παντα ετσι οπως την βλεπετε και μιλαει παντα ετσι οπως μας μιλαει δεν αλλαξε ποτε και συνεχως βελτιωνει καθετι που κανει ειτε λεγεται mym ειτε βιζιτα.Αυτα τα λιγα απο μενα που εχω ερθει πανω και λατρευω Μακεδονια γενικοτερα και εχω ριξει τα γαμησια μου και στον Βορρα.Τι θα γίνει ρε μαλακες Αθηναίοι?!? Σε κάθε νήμα , γλείψιμο και σάλια και κατέβα Αθήνα , κατέβα Αθήνα.
Έχετε πεντακόσιες εκατοτριανταπέντε χιλιαδες επιλογές αλλα οοοχι. Εκει πρηξομουνι στις 2-3 που εχει η Θεσσαλονίκη
Τι θα γίνει ρε μαλακες Αθηναίοι?!? Σε κάθε νήμα , γλείψιμο και σάλια και κατέβα Αθήνα , κατέβα Αθήνα.
Τι να σε κάνω μαν μου. Ακριβό το χόμπι του κολγκερλισμου. Αν ενδιαφέρεσαι έλα μείνε Θεσσαλονίκη. Έχουμε κατι ωραιότατες τρύπες στα 400€/μήνα.Έχετε λίγες αλλά πολύ καλές! Εμείς έχουμε πολλές αλλά μέτριες ή ΠΑΝΑΚΡΙΒΕΣ!! Εξειρείται η SexyJo και ίσως 1-2 ακόμα. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί τέτοια πρεμούρα με τη Θεσ/κη!
Για να καταλάβεις, προσωπικά μπαίνω στα νήματα και των τριών κορασίδων εδώ καθημερινά, ενώ τις Αθηναίες cg, πέραν της αδυναμίας μου που έγραψα πάνω, τις έχω στο φτύσιμο! Υπερτιμημένες απλά!!!