Νέα

Nέα λογότυπα ΕΡΤ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα palermo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 82
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stabit

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Like
3
Πόντοι
16
  Αλλα δεν πα να πληρωσε ο Αντ1 και 8 τρις δικα του ειναι ας τα φαει αν μου ζητησει εμενα 50€  το χρονο θα τον κλεισω!! τωρα η ΕΡΤ δεν ξερω ποιο λογο εχει να αλλαξει βιτρινα!! Ας εριχνε τα λεφτα σε ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ και σε αυτην την ρημαδοψηφιακη που το προγραμμα της δεν βλέπεται!!

Αλλη πονεμενη ιστορια αυτη, τα ψηφιακα καναλια φιασκο.
Για να σου χρυσωσουν το χαπι των παγιων ( τον πιο φουσκωμενων στην Ευρωπη) σου πεταξαν καναλία και καλα ψηφιακα που δεν πληρωνεις συνδρομη αλλα μονο το αποκωδικοποιητη. Πετανε εκει οτι κονσερβα εχουν και τελειωνει το παραμυθι

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Αυτο το κραταει ποιοτητα και επιπεδο ειναι σχετικο.
Οταν γινονται γεγονοτα που συγκλονιζουν το κοσμο,
και ο παρουσιαστης τα περιγραφει σα να μην τρεχει και τιποτα στην τελικη,
ειναι  στρογγυλεμα στις γωνιες γιατι θα μας την πεσει το αφεντικο.

Εβλεπα τις προαλες με τους σεισμους τον ρεπορτερ να φωναζει
οτι ο κοσμος ειναι χυμα, οι καταστροφες  τεραστιες κλπ,
και η γκομενα στο στουντιο να τον φρεναρει και να τον κοβει αερα για το επομενο ρεπορταζ.

Αυτο θυμηθηκα (το στρογγυλεμα) χθες που εβλεπα ειδησεις στη ΝΕΤ Η ειδηση ειναι

www.e-tipos.com/newsitem?id=42996]Ελλειμα 700000€ απο τα ταμεια της ΕΛΑΣ[/url] (240 εκ δρχ δλδ)

Βγαινει "δημοσιογραφος" και λεει η "η κατασταση δεν ειναι τοσο τραγικη οσο την περιγραφουμε δεν λειπουν χρηματα αλλα τα αναλογα παραστατικα" :2funny: :2funny:

Με λιγα λογια οχι Γιαννης αλλα Γιαννης (ουτε καν Γιαννακης)!!! Ετσι αν μας διαβαζει  κανας ταμιας αν ποτε εχει ελειμα να πει "Δεν μου λειπουν χρηματα αλλα παραστατικα" και ειμαι σιγουρος οτι ο διευθυντης θα πει "ΕΕΕ μωρε σιγα μην σου παρουμε το κεφαλι για 2-3 ψοροπαραστατικα ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ και το πολυ πολυ αν δεν βρεθουν σε κανα χρονο τυπωνουμε 5-6 για να εχουμε"

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom