Sexynhsioths
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 16
- Πόντοι
- 1
Σκέφτομαι να πάρω την Nausi, τη ψηλή Τσέχα, ποια η γνώμη σας,αξίζει;;
τσεχα ειναι καλη φαινεται!!προχωρα κ ενημερωσε..Σκέφτομαι να πάρω την Nausi, τη ψηλή Τσέχα, ποια η γνώμη σας,αξίζει;;
και για πιο λογο της εστειλες μυν οτι ειχες διαβασει αρνητικες κριτικες?Παιδιά ενώ είχαμε κανονίσου ημερομηνία συνάντησης, της έστειλα ένα μήνυμα όπου απλά της ανέφερα ότι διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές για αυτή στο , και ότι εγώ δεν τις λαμβάνω υπόψη μου και πως θέλω να τη συναντήσω και μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω.... Από τότε δεν απαντά στα μνμ μου, τι να πω.... :-(
Παιδιά ενώ είχαμε κανονίσου ημερομηνία συνάντησης, της έστειλα ένα μήνυμα όπου απλά της ανέφερα ότι διάβασα κάποιες αρνητικές κριτικές για αυτή στο , και ότι εγώ δεν τις λαμβάνω υπόψη μου και πως θέλω να τη συναντήσω και μου είπε να μην την ξαναενοχλήσω.... Από τότε δεν απαντά στα μνμ μου, τι να πω.... :-(
Επίσης οι παλαιότερες αναζητήσεις/φιλοσοφήσεις για την κοπελιά,από θρέντ που είχε ανοίξει ο ίδιος..
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=217955.0]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=217955.0[/url]