brasilhouse
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 7
- Like
- 84
- Πόντοι
- 0
κωλαρακι ποιημα μας εφτιαξες :oΠείτε μου αν έχετε ξαναδεί ακόμα και στα καλύτερα πορνοσάιτ τέτοια ΚΩΛΑΡΑ-ΠΑΤΑΡΑ?????
κωλαρακι ποιημα μας εφτιαξες :oΠείτε μου αν έχετε ξαναδεί ακόμα και στα καλύτερα πορνοσάιτ τέτοια ΚΩΛΑΡΑ-ΠΑΤΑΡΑ?????
κωλαρακι ποιημα μας εφτιαξες :o
έ όχι και κωλαράκι ρε φίλε,έλεος!!!
αυτό δεν λέγεται....κωλαράκι!!
ΥΓ εν τω μεταξύ η κοπέλα όταν στέκεται κανονικά,,έχει κανονικό κώλο....όταν τον τουρλώνει,βγαίνει αυτό το Buttman Rocco Siffredi πράγμα...πώς γίνεται αυτό?????
γηράσκω αεί διδασκόμενος...
ΥΓ εν τω μεταξύ η κοπέλα όταν στέκεται κανονικά,,έχει κανονικό κώλο....όταν τον τουρλώνει,βγαίνει αυτό το Buttman Rocco Siffredi πράγμα...πώς γίνεται αυτό?????
Καλα χαλαρωσε λιγο ποια αλεπου και ποια κρεμασταρια να μας πεις?Με τα λεφτα τη γαμαει οχι με τη μαγκια του...Και αμα κορδωνεσαι γι'αυτο τοτε δικαιως θα σε πουν μαλακα..Απο κει και περα εννοειται οτι δεν υπαρχουν και δεν πρεπει να υπαρχουν συναισθηματισμοι με τις πουτανες.Το γαμησι της μας ελειψε οχι η προσωπικοτητα και η κουλτουρα της βλαχορουμανας γι'αυτο αναφερθηκαμε...Θα συμφωνήσω με τον palermo, αρκετές κοπέλες (βασικά όσες δεν το έχουν δει αποκλειστικά χρήμα το έργο) είναι διαθέσιμες λίγες τελικά ώρες...
Τώρα για τα όσα γράφονται για την Αριάνα, και για την κάθε Αριάνα: γιατί βρε παιδιά εκφράζεστε έτσι για τον τύπο που την κυκλοφορεί σε αποκλειστικότητα (έτσι νομίζει, και νομίζουμε τουλάχιστο). Στο στόμα το έχω αυτό με την αλεπού αλλά ας το αφήσω καλύτερα... Αν αυτός περνά καλά με γεια του με χαρά του. Από τα δικά του χαλάει... Ειδικά όσοι είναι χρόνια στη γύρα θα πρέπει να είναι προσεκτικότεροι και να μην εκφράζονται με αυτόν τον άδικο τρόπο για συναγωνιστές.
Επίσης για την νέα την μικρή την Nadine γνωρίζουμε τίποτα;
Θέλω και εγώ πληροφορίες για τη μικρή Γάτε!!!
Την εγκρίνω με βάση τις φωτογραφίες...
Μιλάει και Ελληνικά, μήπως παίζει να είναι κανένα πρώην στριπάκι που το έριξε στις βίζιτες???
ρολόι Burberrys
την λεω ακριβό είναι....ναι λέει 1000 ευρώ,αλλά το πήρα με 1 μέρα δουλειά
λέω με 50 ευρώ που παίρνεις πόσα ραντεβού έκανες?
με λέει εντάξει βάλε και τον κώλο μέσα από 100 ευρώ και να τα 1000....
Γειά σου αγορίνα μου με τα ντοκουμέντα σου!!
Σωστος ο Ωραιος !!! ;)
ρολόι Burberrys
την λεω ακριβό είναι....ναι λέει 1000 ευρώ,αλλά το πήρα με 1 μέρα δουλειά
λέω με 50 ευρώ που παίρνεις πόσα ραντεβού έκανες?
με λέει εντάξει βάλε και τον κώλο μέσα από 100 ευρώ και να τα 1000....
Κωλάρα πραγματικά!!!Πείτε μου αν έχετε ξαναδεί ακόμα και στα καλύτερα πορνοσάιτ τέτοια ΚΩΛΑΡΑ-ΠΑΤΑΡΑ?????
Θέλω και εγώ πληροφορίες για τη μικρή Γάτε!!!
Την εγκρίνω με βάση τις φωτογραφίες...
Μιλάει και Ελληνικά, μήπως παίζει να είναι κανένα πρώην στριπάκι που το έριξε στις βίζιτες???
ρε παλερμο γιατι πληρωσες +100 τον κωλο της Συνθιουλας? εγω με 50 δηλαδης μου κανε χαρη?
χορχε με τον παλερμο μιλας???ρε παλερμο γιατι πληρωσες +100 τον κωλο της Συνθιουλας? εγω με 50 δηλαδης μου κανε χαρη?
κοψε κατι ψωλαρα μου... θα σου'ρχεται και φθηνοτερα...