Tραβα ρε για κανενα μπανιο και ασε τον μεγαλο γαμια τον Palermo ησυχο !!
Έτσι ακριβώς
σεμνά μάγκες ....για να σταμάτησε παει να πει πως βρήκε ότι έψαχνε.μου ειπανε οτι εθεαθη στα νοτια προαστια...
ηθελα να'ξερα ποιος μαλακας την κυκλοφοραει...
δεν ντρεπεται ο πουστης που την χαιρεταει στο δρομο ο μισος ενεργος αντρικος πληθυσμος της χωρας??...
Btw προσοχη στους κωλους μας Jorge !!!
ελληνικά μην περιμένεις, με το ζόρι κάτι αγγλικούλια.. αλλά καλή είπαμε...δεν έχει καθόλου το μεντελέ που μου αρέσει και οι φωτό είναι κάπως επξεργασμένες. Πάντως στα 150 εγώ την προτείνω λόγω κώλου, βυζιού και φιλικότητας....
τα αγγλικα της Ναντιν ειναι αρκετα καλα παντως...
εμφανισιακα ειναι ομορφουλα, μελαχρινακι με γλυκο προσωπο και ματαρες, υψος 1.65, πολυ συμμετρικο σωμα, μικρο βυζακι αλλα ομορφο, κωλαρακι τουρλα, ταμαμ με το σωμα της, επιδερμιδα του 10, μουνακι για γλυψιμο, πισω τρυπα πιθανον παρθενα...
GFE οσο δεν παει, μια μελαχρινη Ντενισα θα ελεγα για οσους την ξερουν...
δεν κατεχει deep throat, αλλα δεν με χαλασε το τσιμπουκι της, καλα στησιματα, δεν λουφαρει, τον αρπαζει ολοκληρο στο μουνακι της και φαινεται να γουσταρει...
της ειπα και φωναξε και την ξανθια στο τελος, σκυλι του πολεμου φατσικα, με περισσοτερα πιασιματα, φαινεται φτιαγμενη για πιο αγριες καταστασεις...
Καλησπέρα ο Κώστας μου πρότεινε πριν λίγες μέρες για δίδυμο την Συνθια με την Ραμονα μήπως έχει κάποιος εμπειρία από το δίδυμο αυτό?
να περασεις πρωτα μια βολτα απο τον Τζεκο, μην πας απροετοιμαστος...
Για την Nadine πρακτικά θα συμφωνήσω και με τον andy και με τον Gentleman. Αρκετά καλή. Αλλά η παρομοίωση με την Denisa είναι άδικη νομίζω. Είναι άλλες κατηγορίες τα δύο κορίτσια, η Denisa παίρνει και το double άμα λάχει. Η Nadine είναι κάτι σαν τον Πλατανιά, μια χαρά ομάδα που όμως μόλις ανέβηκε κατηγορία και έχει πολλά να μάθει ακόμα...
Αν σε ενδιαφέρει μην το αφήνεις, φεύγει Τετάρτη αν δεν κάνω λάθος...
Μακάρι αλλά δεν το νομίζω, είναι του επαγγέλματος καιρό.Άμα είναι καλή θα τη ξαναφέρουν...
Άσε που θα είναι στρωμένη στο 2 ταξίδι της!
Ώπα, εσύ ξέρεις πολλά...
Δηλαδή δεν είναι αυτό που δείχνουν οι φώτο? Πόσο πολύ επεξεργασία έχει πέσει?
Δεν έχει μοντελέ σώμα, είναι δηλαδή τα γνωστά κοντοπούτανο με πατούρα αλλά με πιασιματάκια?
Για λέγε πληροφορίες...
καλημέρα! Δεν ενθουσιάστηκα από την τύπισσα, αλλά κάποιος άλλος μπορέι να την βρει πολύ δυνατή. Εχει προσόντα, στήθος φυσικό , κωλάρα, αλλά πρόσωπο και σώμα που απέχει από το μοντελέ δεν μου πήγαν..πάντως νομίζω ότι έχει να δώσει πολλά....
Ξέρεις αν κάνει CIM ή δίνει βαθιά φιλιά με γλώσσα στο στόμα; Ευχαριστώ.
σε πόση ώρα θα σκάσει?? :oΩρολογιακή βόμβα ενεργοποιήθηκε.....