ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
α ρε μουνακια ολοι στο s beach απλωνετε την αριδα σας
Στο επιστρέφω, δεν είσαι ο μόνος
Και δεν είναι αλήθεια ότι η κοπέλα που συναντάς στο δωμάτιο είναι λίγο πιο διαφορετική από αυτό που βλέπεις έξω?
Έτσι δεν είναι?
Άσε που έχει γίνει τηγανιτή πλέον και το βάψιμο είναι υπερβολικό!
Όσο την βλέπεις με αυτό το μαγιό και τούρλα τον κώλο λές τι μούναρος αλλά προσωπικά μετά στο δωμάτιο για εμένα έχασε πολλούς πόντους.
Δεν ξέρω, ίσως φταίει και το γεγονός ότι θέλω πιο γλυκά πρόσωπα και όχι τόσο άγρια αλλά σε γενικές γραμμές έχουν έρθει και καλύτερα κορίτσια! ;)
Τα ειπες ολα Μητσο σε δυο γραμμες !!!Eίναι σκυλί ναί. Βάφεται υπερβολικά, βλαχάκι είναι που της αρέσει η ακριβή ζωή και ψάχνει σπόνσορα εκτός της δουλειάς.
Για μένα έχει κωλάρα πάντως.
Ο Πατος !!!
εβγαλα μια φωτο μια και δεν φαινεται και το προσωπο της στο αλλο site. αν δεν εχει προβλημα η ιδια sorry. Οσο για την αναζητηση χρηματοδότη δεν νομιζω να εχει προβλημα να τον βρει, στις τελευταιες 3 σελιδες εχουν ποσταρει αρκετοί που εχουν ταίσει και αν έχουν ταίσει, αλλα ειναι λιγο ντεκαυλέ να το κανει στο γνωστο λιγωμενο ρουμανικο στυλ.
Καθένας πληρώνει αυτό που του λείπει..Αλλο να ταίζεις για να γαμας, όπως κάνουμε όλοι και αλλο να ταιζεις για να σου κρατανε το χερι και να σου κανουν παρεα. Θεμιτο κι αυτο αλλα οχι για μενα.
Η συγκεκριμενη παντως και ξερει τι κανει και το κανει καλα.
Καλυτερο ετσι.. ;)Καθένας αναπληρώνει αυτό που του λείπει..
Και εσυ "θυμα" του Κωστακη? ...εχει παρει πολλα σκαλπ αυτος ο γαλιφηςO Kώστας στον τηλέφωνο είναι ο Νο1 τύπος που έχω γνωρίσει σε αυτήν την δουλειά,ως προς την συνέπεια και την ευγένεια.
Σε εχει στησει ποτε ο Κωστας??? Ειναι και πολυ μαλακας οταν κλεινει ραντεβου και μιση ωρα πριν την συναντηση σου στελνει μηνυμα..................την επιασε περιοδο την κοπελα και δεν θα ερθει!!
Την αλλη μερα δουλευει κανονικα η κοπελα.................και μην μου πεις σφουγγαρακι ο μπομπ τωρα.
Μαλακα Κωστακη να τα διαβασεις και να μαθαινεις!!
κακως!επρεπε να τη παρεις τη μιση ωριτσα...εχω φαει στησιμο μεσημεριατικο με καυσωνα, εξω απο το δωματιο να ακουω χαχανητα με αλλον μεσα, φυσικα να μην ανοιγει η πορτα.
Σε επικοινωνια μου ζητησαν συγνωμη, εγινε λαθος και μου προσφεραν μιση ωρα δωρεαν. Τα πηρα και δεν πηρα