@palermo : Έλα βρε μας παρεξήγησες, σε άλλους μπορεί να είναι χρήσιμα όσα γράψαμε, εσύ απλά αγνόησέ τα. Δεν χάλασε και ο κόσμος για μια του χώρου. Συγνώμη αν σε μπέρδεψα ή σε κουράσα...
@nazgul30 : Να προσθέσω για την συγκεκριμένη ότι το μέγα μείον είναι ότι το έχει δει επάγγελμα με την κακή έννοια. Εμένα πάντως ενδιάμεσο χρόνο δεν μου έφαγε, πλην της αναγκαστικής αρχής και του τέλους που ήθελε να προετοιμαστεί για τον επόμενο (τι κακό και αυτό). Η πραγματικά έξυπνη πουτάνα θα σου πουλήσει έναν αέρα, ένα class, ότι είσαι κάτι μοναδικό, για να σε δέσει. Η μέτρια θα σου δόσει τα βασικά αλλά συνήθως τίποτα παραπάνω για να κάνει οικονομία δυνάμεων για τους επόμενους. Η συγκεκριμένη είναι της δεύτερης κατηγορίας, στον αγώνα μου πέταξε και ένα "Πιο σιγά, δεν γυρίζουμε και πορνοταινία...". Νομίζω πως το target group της είναι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία και αυτοί που βασικά θέλουν να βλέπουν το εργαλείο αλλά να μην το χρησιμοποιούν. Είμαι σίγουρος ότι θα έχει επιτυχία αλλά όχι διάρκεια.
Το μοντέλο δεν γουστάρει καθόλου τη δουλειά και πολύ σύντομα θα την κάνει από Αθήνα.
Ετσι μου αποκάλυψε όταν γονατιστή με παρακαλούσε να την παντρευτώ,αλλά εγώ ως άλλος Νίκος Κούρκουλος την παρέκαμψα και έφυγα από το δωμάτιο ανάβοντας ένα Καρέλια κασετίνα και λέγοντας "εις το επανιδείν Κάρλα"....