NITRO
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 151
- Like
- 5.830
- Πόντοι
- 37.127
Η πλέον εύκολη δουλειά μετά από την νηπιαγωγό.
που το πας που το φέρνεις ....θα μας καυλώσεις νυχτιάτικα
Η πλέον εύκολη δουλειά μετά από την νηπιαγωγό.
μολις γυρισεις απο καζαμπλανκα..
προς το παρον εχω δεσμο με τον περσονα που ειναι ατριχο αγορι & καραφλας..
ελα ρε φωτογραφία είναι το avatar σου?
Λοιπόν αγόρια για να χαλαρώσουμε λιγο την ατμόσφαιρα θα σας υπενθυμίσω ότι:
Το καλύτερο ct που έχω πάρει ήταν η Kamila (σας παραπέμπω στην κριτική μου από το 2007 νομίζω ) η οποία τότε ήταν 16 (έλεγε πως ήταν 18).
Ποιο πιπίνι και πρασσινα άλογα ,μόλις τον έβαζε στον κώλο τύφλα να'χουν όλα τα milf του Zuzuna....
Δυστυχως έμεινε μόνο μια μέρα γιατί μετά την συνέλαβαν επειδή το είχε σκασει απο το σπίτι της και την αναζητούσαν οι γονείς της....
λεω να ξεκινησω να μιλαω κι εγω...εχω 4 εμπειριες με τα κοριτσια του Κωστα. Πρεπει να παραδεχτω οτι εμφανισιακα καμια τους σε με αφησε αδιαφορο, αλλα η εμφανιση ειναι υποκειμενικο θεμα. Ολες οι συναντησεις ηταν 2ωρες. Χαρακτηριστικο των κοριτσιων ειναι η φρεσκαδα της ηλικιας τους , η τεχνικη που σαφως παιζει ρολο δεν ειναι σε ολες στο ιδιο επιπεδο. Εχουν τασεις τα κοριτσια για παιχνιδισματα πολλες φορες κατι που για καποιους θεωρειται χασιμο χρονου.Μεγαλη εντυπωση μου εκανε το γεγονος οτι τα κοριτσακια δε ξερουν ουτε τα βασικα αγγλικα (αποκορυφωμα η ΙΝΑ) αλλα απο την αλλη ειναι δεκτικες σε οτι τους ζητησεις (και καμια τους δεν ηταν "στεγνη"). Το θεμα της ξεπετας που εχει αναφερθει για καποιες κοπελες του γραφειου δε μου εχει τυχει αλλα γι'αυτο και φροντιζω να εχω 2ωρες συναντησεις . Περιμενω να δοκιμασω την κυπρια σε κανα 2βδομαδο . Ο Κωστας σωστος και τυπικοτατος
Αντελίνα, Λορεντάνα όχι!!!!
Αλεξάνδρα ναι!!!!
Αντελίνα, Λορεντάνα όχι!!!!
Αλεξάνδρα ναι!!!!
Μην γίνεσαι κακός!!!!Κωστάκη ευχαριστούμε για την αναλυτική ενημερωση φίλε
Τάκη ηθελα να γράψω,μπερδεύτηκα Πέρασε κι η ώρα μετά και δεν γινόταν να το διορθώσωΜην γίνεσαι κακός!!!!
Ζηλεύειςςςςςςς???????
εχει φερει αλεξανδρα και ζετα
εχω γραψει κριτικη για ζετα
απο οτι μου ειπε καινουργια κορασιδα συντομα στην αθηνα
ρε παιδιά εκείνη η αντελίνα τι απέγινε, ξέρει κανείς?για να δουμε ......