jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
εεε μεγαλωσα συντηρητικα και ντρεπομαι... οταν μου καβλωνειπροβλημα σου παιχτη..
προς τι η απολογια???
εεε μεγαλωσα συντηρητικα και ντρεπομαι... οταν μου καβλωνειπροβλημα σου παιχτη..
προς τι η απολογια???
σου γαμω τον νομο ρε μαλακα..Το μόνο κριτήριο είναι αυτό που ο νόμος ορίζει ως ηλικία ενηλικίωσης για σεξουαλικές σχέσεις.
Αν ο νόμος ορίζει τα 18 έτσι είναι.
Ούτε ντεφάκτο ούτε ντεγιούρε.
Εγω και το αδελφι Σαβουρογαμοσαυροι !!!εγω γαμοσαυρος σαρανταπενταρης σου κανω?
Φίλε μου χάθηκες!!!!οκ δηλαδη εσυ εδω μεσα γραφεις και αποφασιζεις πως θα περασουν και οι αλλοι , και ολλοι εχουν το γουστο το δικο σου?????
στο τιτιλο βλεπω γραφεις για να θυμασε το πρωτο σου μαμηση ? ισχυει αυτο?
respect geopa και καλο βραδι
παω για ποτακι
Όποιος θίχτηκε επειδή ανέφερα μια ηλικία τυχαία.....δεν πειράζει!!!!
Να πιει....χαμομηλάκη!!!!
Ύ.Γ Όχι τίποτα άλλο αλλά οι φίλοι μου εδώ μέσα είναι και κοντά στα 50!!!!!
Και γαμούν και δέρνουν.....Ηρακλήδες ένα πράγμα!!!!
εχουμε γαμησει εμεις κατι σαβουρες....Εγω και το αδελφι Σαβουρογαμοσαυροι !!!
Οοοοοοοο ρε φίλε....αμ σορρρρρρ!!!!!Μπράβο ρε σε ευχαριστούμε ... ακόμα δεν κλείσαμε τα 42 και με τρια μποτοξ ...ακόμα για κοντά στα 50 σου μοιάζουμε?
ωραια..Δε νομίζω να θίχτηκε κάποιος με αυτά πού γράφεις.Επειδή όμως είσαι λίγο κουνιοτράμπαλο αγόρι πρέπει νά ξέρεις ότι ένα παιδί 20-25 ετών όπως εσύ πού πληρώνει για να γαμήσει είναι λίγο καταθλιπτική διαπίστωση.
σου γαμω τον νομο ρε μαλακα..
τι εγινε χτυπησα ευαισθητη χορδη & ανελαβες την υπερασπιση των παιδεραστων???
τι κανεις πως δεν καταλαβαινεις ρε κωλοτρυπιδουλη???
οτι ναι μεν σε καλυπτει ο νομος που εφτιαξε ενας αλλος παιδεραστης,αλλα ειναι αηδια το να γαμας εντελως απειρα πιπινια που κανουν πραγματικη αγγαρεια???
σαλτα & γαμησου & εσυ & οι ομοιοι σου λεμε..
Δε νομίζω να θίχτηκε κάποιος με αυτά πού γράφεις.Επειδή όμως είσαι λίγο κουνιοτράμπαλο αγόρι πρέπει νά ξέρεις ότι ένα παιδί 20-25 ετών όπως εσύ πού πληρώνει για να γαμήσει είναι λίγο καταθλιπτική διαπίστωση.
αν ειναι 22-25 (γιατι για εμενα αυτο ειναι πιπινι & οχι παιδακι)& γουσταρει αυτο που κανει,τοτε δεν εχω προβλημα..Ποιά υπεράσπιση, ποιών παιδεραστών και ποιά ευαίσθητη χορδή;
Δεν καταλαβαίνεις ότι έχεις βάλει ένα σωρό υποκειμενικά κριτήρια τα οποία έχεις χαρακτηρίσει ως αντικειμενικά;
Τι πάει να πει δηλαδή άπειρο πιπίνι;
Δηλαδή αν το πιπίνι είναι έμπειρο σύμφωνα με το αξιακό σου σύστημα δεν υπάρχει πρόβλημα;
Ωραιος !!Δε νομίζω να θίχτηκε κάποιος με αυτά πού γράφεις.Επειδή όμως είσαι λίγο κουνιοτράμπαλο αγόρι πρέπει νά ξέρεις ότι ένα παιδί 20-25 ετών όπως εσύ πού πληρώνει για να γαμήσει είναι λίγο καταθλιπτική διαπίστωση.
ενω οι υπόλοιποι εδω μέσα πληρώνουμε για να συμμετέχουμε στα Καβείρια μυστήρια...
Τόσος κόπος για να μάθεις πόσο χρονών είμαι?Δε νομίζω να θίχτηκε κάποιος με αυτά πού γράφεις.Επειδή όμως είσαι λίγο κουνιοτράμπαλο αγόρι πρέπει νά ξέρεις ότι ένα παιδί 20-25 ετών όπως εσύ πού πληρώνει για να γαμήσει είναι λίγο καταθλιπτική διαπίστωση.
ισοπεδομενο ηταν...Tα ισοπέδωσες
ενω οι υπόλοιποι εδω μέσα πληρώνουμε για να συμμετέχουμε στα Καβείρια μυστήρια...
για να αντισταθεις στον gay που κρυβεις μεσα σου..Εγω στα 40τοσα γιατι πληρωνω ?