Νέα

Να βγάλουμε λεφτά Ελβετία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα majestic69
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Η φορολογία στην Ελβετία δεν ξέρω ακριβώς το ποσοστό αλλά είναι υψηλότερη από της Ελλάδας.Όμως είναι μια ασφαλής χώρα,χωρίς πολιτικά προβλήματα,και παρέχει ισχυρό τραπεζικό απόρρητο.

μιλάμε για φορολόγηση αποδόσεων καταθέσεως και οχι για φορολογία εισοδήματος ...

μην μπλέκεις τα πράγματα και μην εκφράζεις γνώνη για θέματα που δεν γνωρίζεις ....

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ρε λαμογια φερτε πισω τα λεφτα....ελβετολογοι ε ελβετολογοι

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
35%

Δεν τα ξέρεις καλά.

10% είναι εδώ.

μεταξύ 5-10% είναι το ποσό επι της αποδόσεως που εμβάζεται κατευθείαν στην ελλάδα στο TAXIS

εφόσον δεν εισαι κατοικος ελβετιας καμία άλλη κράτηση δεν υφίστασαι ...

δες στη τραπεζά μου PKB Privat Bank

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
?????

τα δικά μου διαθέσιμα θα μου πεις εσυ τι θα τα κάνω ?
Πια δικα σου ρε?που εχεις και δικα σου...που τα βρικες? ναι ρε εγω θα σου πω τι θα τα κανεις αφου θεωρεις τον εαυτο σου λαμογιο και απαντησες..λαμογιο ε λαμογιο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
τώρα που ἐγιναν όλοι πλούσιοι, έχουν και καταθέσεις στην ελβετία, γιατί οι ελληνικές οι τράπεζες δεν χωράνε άλλα λεφτά.
να βάλω τα γέλια ή να αρχίσω να αυτομουτζώνομαι με αυτά που ακούω.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τώρα που ἐγιναν όλοι πλούσιοι, έχουν και καταθέσεις στην ελβετία, γιατί οι ελληνικές οι τράπεζες δεν χωράνε άλλα λεφτά.
Τσιμπα κατι ατομα ρε τσολια σκετα ανεκδοτα... :2funny: :2funny: :2funny:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ειμαστε οπως το ανεκδοτο του παγκαλου.........

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πια δικα σου ρε?που εχεις και δικα σου...που τα βρικες? ναι ρε εγω θα σου πω τι θα τα κανεις αφου θεωρεις τον εαυτο σου λαμογιο και απαντησες..λαμογιο ε λαμογιο....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν κατάλαβα .... λογαριασμό θα σου δώσω ?  και ποιός εισαι εσυ που θα με αμφισβητήσεις ?

έχουμε τιποτα κοινό για να σε βάλω συνεταίρο στην τσέπη μου ?  

δεν νομίζω ......  και γιατι με αποκαλεις έτσι ?  το πρωτο που θα σου πω ειναι οτι εσαι ανάγωγος και δεν έχεις τρόπους .... κλασικός νεοελληνας ,,,, να φάει απο τα ξένα ....

αν αυτη η πράξη δεν σε χαρακτηρίζει εσένα σαν λαμόγιο τοτε τι αλλο ?  

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

πάντως υπάρχουν πολλοί και σοβαροί έλληνες επενδυτές με καταθέσεις στην ελβετία ....

εσυ μουτζωσου όσο αγαπάς ...

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
πάντως υπάρχουν πολλοί και σοβαροί έλληνες επενδυτές με καταθέσεις στην ελβετία ....

εσυ μουτζωσου όσο αγαπάς ...
οι σοβαροι ελληνες επενδυτες σιγουρα εκει εχουν τα λεφτα τους, εμεις ομως δεν ειμαστε σοβαροι ελληνες επενδυτες...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν κατάλαβα .... λογαριασμό θα σου δώσω ?  και ποιός εισαι εσυ που θα με αμφισβητήσεις ?

έχουμε τιποτα κοινό για να σε βάλω συνεταίρο στην τσέπη μου ?  

δεν νομίζω ......  και γιατι με αποκαλεις έτσι ?  το πρωτο που θα σου πω ειναι οτι εσαι ανάγωγος και δεν έχεις τρόπους .... κλασικός νεοελληνας ,,,, να φάει απο τα ξένα ....

αν αυτη η πράξη δεν σε χαρακτηρίζει εσένα σαν λαμόγιο τοτε τι αλλο ?  
Ρε λαμογιο δε λες που τα βρηκες,ηταν απο αυτα που εφαγες παρεα με τον παγκαλο?
Σιγα ρε μην εχω κοινα με λαμογιο σαν την αφεντια σου..οξω ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε λαμογιο δε λες που τα βρηκες,ηταν απο αυτα που εφαγες παρεα με τον παγκαλο?
Σιγα ρε μην εχω κοινα με λαμογιο σαν την αφεντια σου..οξω ρε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επαναλαμβάνω ... λαμόγιο και κακομοίρης είναι ο νεοέλληνας που δεν γνωρίζει άλλο τρόπο να συνδιαλαγεί και να συζητήσει παρά μονο μεσα απο υβρεις και αφορισμούς ... ο τρόπος που αντιδράς κι εσύ ...

λογαριασμό δεν δίνω  σε κανένα όσο για τον πάγκαλο ... εικόνα σου ειναι νεοέλληνα και σοπυ μοιάζει .... εσυ τον ψήφισες και να τον χάιρεσαι ....

όσω για το όξω ... εσυ εσεις πέσει κα΄που εκει και θα κακοπεράσεις ...

για μενα μην ανησυχείς ... έχουν γνώση - και εμπειρία - οι φύλακες ... 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
επαναλαμβάνω ... λαμόγιο και κακομοίρης είναι ο νεοέλληνας που δεν γνωρίζει άλλο τρόπο να συνδιαλαγεί και να συζητήσει παρά μονο μεσα απο υβρεις και αφορισμούς ... ο τρόπος που αντιδράς κι εσύ ...

λογαριασμό δεν δίνω  σε κανένα όσο για τον πάγκαλο ... εικόνα σου ειναι νεοέλληνα και σοπυ μοιάζει .... εσυ τον ψήφισες και να τον χάιρεσαι ....

όσω για το όξω ... εσυ εσεις πέσει κα΄που εκει και θα κακοπεράσεις ...

για μενα μην ανησυχείς ... έχουν γνώση - και εμπειρία - οι φύλακες ... 
Ρε ασε τις παρλαπιπες,λαμογιο που ηρθες στο μπουρδελλα να διδαξεις ηθος και υφος..

trustworth

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε ασε τις παρλαπιπες,λαμογιο που ηρθες στο μπουρδελλα να διδαξεις ηθος και υφος..

ρε δε μας πηδιέσαι φτωχοδιαβολάκο κακομοίρη ....

ουτε υφος ουτε ηθος .... εγω αυτός ειμαι και σε γράφω ξέρεις που

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ρε δε μας πηδιέσαι φτωχοδιαβολάκο κακομοίρη ....

ουτε υφος ουτε ηθος .... εγω αυτός ειμαι και σε γράφω ξέρεις που
που με γραφεις ρε λαμογιο?στην μουναρα σου,τα λαμογια να ξερεις εχουνε μουνι..ερχεσαι στο μπουρδελα να μας πεις και να προκαλεσεις που θα βαλεις τα λαμογιολεφτα σου,στην μουναρα σου να τα χωσεις μωρη λαμογα... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
majestic69

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι