alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.541
- Πόντοι
- 17.470
σωστα, φοροφυγαδες, αν τα χρηματα ειναι ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ τα κανεις οτι θες....
σωστα, φοροφυγαδες, αν τα χρηματα ειναι ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟΚΤΗΘΕΝΤΑ τα κανεις οτι θες....
Η φορολογία στην Ελβετία δεν ξέρω ακριβώς το ποσοστό αλλά είναι υψηλότερη από της Ελλάδας.Όμως είναι μια ασφαλής χώρα,χωρίς πολιτικά προβλήματα,και παρέχει ισχυρό τραπεζικό απόρρητο.
35%
Δεν τα ξέρεις καλά.
10% είναι εδώ.
Ρε λαμογια φερτε πισω τα λεφτα....ελβετολογοι ε ελβετολογοι
Πια δικα σου ρε?που εχεις και δικα σου...που τα βρικες? ναι ρε εγω θα σου πω τι θα τα κανεις αφου θεωρεις τον εαυτο σου λαμογιο και απαντησες..λαμογιο ε λαμογιο....?????
τα δικά μου διαθέσιμα θα μου πεις εσυ τι θα τα κάνω ?
last year φιλε μου
για ρωτα τους αμερκανους πελατες της UBS να δεις τι επαθαν
Τσιμπα κατι ατομα ρε τσολια σκετα ανεκδοτα...τώρα που ἐγιναν όλοι πλούσιοι, έχουν και καταθέσεις στην ελβετία, γιατί οι ελληνικές οι τράπεζες δεν χωράνε άλλα λεφτά.
να βάλω τα γέλια ή να αρχίσω να αυτομουτζώνομαι με αυτά που ακούω.
ειμαστε οπως το ανεκδοτο του παγκαλου.........τώρα που ἐγιναν όλοι πλούσιοι, έχουν και καταθέσεις στην ελβετία, γιατί οι ελληνικές οι τράπεζες δεν χωράνε άλλα λεφτά.
Πια δικα σου ρε?που εχεις και δικα σου...που τα βρικες? ναι ρε εγω θα σου πω τι θα τα κανεις αφου θεωρεις τον εαυτο σου λαμογιο και απαντησες..λαμογιο ε λαμογιο....
τώρα που ἐγιναν όλοι πλούσιοι, έχουν και καταθέσεις στην ελβετία, γιατί οι ελληνικές οι τράπεζες δεν χωράνε άλλα λεφτά.
οι σοβαροι ελληνες επενδυτες σιγουρα εκει εχουν τα λεφτα τους, εμεις ομως δεν ειμαστε σοβαροι ελληνες επενδυτες...πάντως υπάρχουν πολλοί και σοβαροί έλληνες επενδυτές με καταθέσεις στην ελβετία ....
εσυ μουτζωσου όσο αγαπάς ...
Ρε λαμογιο δε λες που τα βρηκες,ηταν απο αυτα που εφαγες παρεα με τον παγκαλο?δεν κατάλαβα .... λογαριασμό θα σου δώσω ? και ποιός εισαι εσυ που θα με αμφισβητήσεις ?
έχουμε τιποτα κοινό για να σε βάλω συνεταίρο στην τσέπη μου ?
δεν νομίζω ...... και γιατι με αποκαλεις έτσι ? το πρωτο που θα σου πω ειναι οτι εσαι ανάγωγος και δεν έχεις τρόπους .... κλασικός νεοελληνας ,,,, να φάει απο τα ξένα ....
αν αυτη η πράξη δεν σε χαρακτηρίζει εσένα σαν λαμόγιο τοτε τι αλλο ?
Ρε λαμογιο δε λες που τα βρηκες,ηταν απο αυτα που εφαγες παρεα με τον παγκαλο?
Σιγα ρε μην εχω κοινα με λαμογιο σαν την αφεντια σου..οξω ρε
Ρε ασε τις παρλαπιπες,λαμογιο που ηρθες στο μπουρδελλα να διδαξεις ηθος και υφος..επαναλαμβάνω ... λαμόγιο και κακομοίρης είναι ο νεοέλληνας που δεν γνωρίζει άλλο τρόπο να συνδιαλαγεί και να συζητήσει παρά μονο μεσα απο υβρεις και αφορισμούς ... ο τρόπος που αντιδράς κι εσύ ...
λογαριασμό δεν δίνω σε κανένα όσο για τον πάγκαλο ... εικόνα σου ειναι νεοέλληνα και σοπυ μοιάζει .... εσυ τον ψήφισες και να τον χάιρεσαι ....
όσω για το όξω ... εσυ εσεις πέσει κα΄που εκει και θα κακοπεράσεις ...
για μενα μην ανησυχείς ... έχουν γνώση - και εμπειρία - οι φύλακες ...
Ρε ασε τις παρλαπιπες,λαμογιο που ηρθες στο μπουρδελλα να διδαξεις ηθος και υφος..
Ρε ασε τις παρλαπιπες,λαμογιο που ηρθες στο μπουρδελλα να διδαξεις ηθος και υφος..
που με γραφεις ρε λαμογιο?στην μουναρα σου,τα λαμογια να ξερεις εχουνε μουνι..ερχεσαι στο μπουρδελα να μας πεις και να προκαλεσεις που θα βαλεις τα λαμογιολεφτα σου,στην μουναρα σου να τα χωσεις μωρη λαμογα...ρε δε μας πηδιέσαι φτωχοδιαβολάκο κακομοίρη ....
ουτε υφος ουτε ηθος .... εγω αυτός ειμαι και σε γράφω ξέρεις που