Νέα

Να την πηδήξω ή όχι τη φασόλα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
68
Like
1.454
Πόντοι
3.127
σκεψου αυτη την εικονα και ισως φτιαχτεις

Συνημμένα

• tofalos.jpg
    tofalos.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 18

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
το 'χασες το κορμι πατριωτη...... :headbang:

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
αν βρεις το τηλεφωνο της ομως, παρτην και πες της:

Θελω να σου κανω το τραπεζι, και μετα το ... κρεββάτι!

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.643
Πόντοι
2.637
Τα ανηψια του Κωστα Πρεκα  :dancing: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βρε τον μαλακα... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  :dancing:

Σοβαρα τωρα τι ειναι τα πρεκια ρε παιδια ? :think:
Το ακουω αλλα δεν ξερω τι ειναι και εχω μεινει με την απορια  :sunglasses:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: βρε τον μαλακα... ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ  :dancing:

Πρέκια ονομάζονται κομμάτια μπετου μπαινουν πάνω απο πόρτες και παράθυρα. Τωρα μπαίνουν και στο μέσο ενος τοίχου για καλύτερη ενίσχυση!!!!!!!!!!!!!!!

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.775
Πόντοι
6.555

ετσι για να μαθαινουμε :
Αρχικά, όρος από τον χώρο της οικοδομής όπου και χρησιμοποιείται συχνότατα . Τα πρέκια είναι τα οριζόντια δοκάρια που βρίσκονται πάνω από μια πόρτα ή ένα παράθυρο –ή, και πάνω από το τζάκι. Το πάνω μέρος του Π –lintel ή header beam στα Αγγλικά, αν διευκολύνει. Μπορεί να είναι από ξύλο, μάρμαρο, πέτρα, τσιμέντο ή και μέταλλο. Πολύ σημαντικό δομικό στοιχείο διότι, προφ, κρατάνε τον τοίχο που βρίσκεται πάνω από το κενό που αφήνει η πόρτα ή το παράθυρο.

Έξω από τον χώρο της οικοδομής, η λέξη απαντάται στην έκφραση θα του γαμήσω τα πρέκια –ή, θα του σκίσω τα πρέκια ή, στην πιο κόσμια εκδοχή, θα του αλλάξω τα πρέκια. Πρόκειται για ισχυρή, αλλά αόριστη, απειλή –η κεντρική ιδέα είναι ότι θα του πειράξω κάτι πολύ βασικό και, ωσεκτουτού, θα τον εξουθενώσω, θα τον διαλύσω, θα τον κατατροπώσω . Συνήθως, όμως, η απειλή εκτοξεύεται σε μια έκρηξη θυμού χωρίς νάχουμε κάτι πολύ συγκεκριμένο κατά νου.

Διότι, σε αυτή την υβριστική, μεταφορική χρήση δεν είναι σαφές και τι εννοούσε ο ποιητής αναφερόμενος στα πρέκια. Έχει υποστηριχθεί ότι πρέκια είναι τα ανδρικά γεννητικά όργανα αλλά αυτό είναι μάλλον αβάσιμο –δεν κολλάει. Πιθανότερο είναι ως πρέκια να νοούνται τα κωλομάγουλα, τα κωλοβάρδουλα και μια σχετικά σπάνια περίπτωση τέτοιας χρήσης είναι το Παρ. 4. Ίσως, όμως, να πρόκειται απλώς για μια απευθείας χαλαρή μεταφορά από την ορολογία της οικοδομής που τονίζει πόσο μεγάλο είναι το ζόρι που θα προκύψει χωρίς να κάνει συγκεκριμένη σύνδεση με κάποιο ανατομικό στοιχείο.

Ο Μπαμπινιώτης ετυμολογεί τη λέξη πρέκια διστακτικά από το αρχαίο πρίω=σφίγγω, συνδέω –ίδια ρίζα με το πριόνι. Η λέξη ενίοτε προφέρεται και ως μπρέκια αλλά δεν έχει καμμία σχέση με το κεφαλονίτικο μπρέκια που βγαίνει από το break και σημαίνει ζημιά.

Συγγενή λήμματα: κωλοβάρδουλα, γαμώ τα βάρδουλα, κωλοφάρδουλα,
τελατίνι, αλμυρό φυστίκι

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Πρέκια ονομάζονται κομμάτια μπετου μπαινουν πάνω απο πόρτες και παράθυρα. Τωρα μπαίνουν και στο μέσο ενος τοίχου για καλύτερη ενίσχυση!!!!!!!!!!!!!!!
θυμηθειτε οτι ειμαστε εδω για να ενθαρρυνουμε - η να αποθαρρυνουμε - τον συναγωνιστη paiktoura να συνευρεθει μετα της φασολας

patience83

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
28
Πόντοι
0
παρτην τηλέφωνο και πες της αν θέλει να έρθει σπίτι σου για ποτό, και αν πει για έξω πες της ότι δεν έχεις όρεξη.
δεν είναι πολύ πρόστυχο και αν πει ναι να ξέρεισ ότι έγινες, δοκιμασμένο..

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Τελικά μάγκες, έγινε το σκηνικό  :fuck1:  :knockinb:  :tits2:

Ανέβηκε και η ψυχολογία μου (που την είχαν καταρρακώσει κάποια δέλα  :tickedoff:)

Το ερώτημα τώρα  :think: είναι πάμε γι' άλλα και μέχρι τότε  :jerking: ή φασόλα και  :humpleg: ξερό ψωμί;;;

:boobies: :boobies: :boobies:

:headbang: :headbang: :headbang:

spi8oxyshs

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2010
Κριτικές
1
Like
16
Πόντοι
1
Τελικά μάγκες, έγινε το σκηνικό  :fuck1:  :knockinb:  :tits2:

Ανέβηκε και η ψυχολογία μου (που την είχαν καταρρακώσει κάποια δέλα  :tickedoff:)

Το ερώτημα τώρα  :think: είναι πάμε γι' άλλα και μέχρι τότε  :jerking: ή φασόλα και  :humpleg: ξερό ψωμί;;;

:boobies: :boobies: :boobies:

:headbang: :headbang: :headbang:

Φασόλα  :fuck2: :pipa3: :tits: :boobies: :boobies: :boobies:

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
Λες φασόλα, έ;  :boff:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
αμα σου κανει κουκου με την φασολα πηδα την αλλιως πηγαινε φιλε μου στην κασσανδρας που σιγουρα θα βρεις κατι καλυτερο.....

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.343
Πόντοι
6.495
:2funny: :2funny: :2funny:

Χαίρω πολύ συναγωνιστή, ξέρω και Μεταξουργείο. Το θέμα είναι να ξεφύγουμε, για λίγο έστω  :tickedoff:, από τη μπουρδελιά. Εγώ είμαι και μεγάλο παιδί, λεφτά δεν έχω πολλά, ψάχνω και για  :humpleg:. Καλά, δε λέω με τη φασόλα ( :o), αλλά και κάτι πιο μόνιμο  :pipa2: και καλο  :tits: δε με χαλάει  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom