Νέα

Να την πηδήξω ή όχι τη φασόλα;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paiktoura
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

liberog0

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Πάει η φασόλα, την πήρα τηλ. και λέει ότι η κλήση απέτυχε. Ή θα μου έδωσε λάθος τηλ. ή θα το έγραψα εγώ λάθος πάνω στη μέθη. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι επρόκειτο περί φασόλας, γιατί άμα ήτανε καμιά καλή και το είχα γράψει λάθος θα ξεροστάλιαζα στο ίδιο μέρος κάθε βράδυ για καμιά βδομάδα  :rockon: :rockon: :rockon:
το πνεύμα των χριστουγέννων σε γλίτωσε από όλους τους ενδιασμούς και τις αμφιβολίες... :2funny: :2funny: :2funny:
άντε πάνε για άλλα και μακριά από τις φασόλες...

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.346
Πόντοι
6.495
Σήμερα το πρόγραμμα έχει χαρτί. Ή θα κερδίσω και θα γαμήσω ή θα χάσω και θα τον παίξω.

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.346
Πόντοι
6.495
Έχω σχέδιο: ποντάρω 1 ευρώ σε όλα τα χαρτιά πλην του άσου και του 10 (εικοσιμία). Στον άσο και στο δέκα ξεκινάω από 10ευρο και βλέπουμε. Μετά, κατά τις 3, μαζεύω το χρήμα, επιστρέφω σπίτι και ζητάω βοήθεια στο θρεντ Ανεξάρτητες call girls για αυτή τη στιγμή.   :rockon: :rockon:

cloudrider

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
103
Πόντοι
11
Έχω σχέδιο: ποντάρω 1 ευρώ σε όλα τα χαρτιά πλην του άσου και του 10 (εικοσιμία). Στον άσο και στο δέκα ξεκινάω από 10ευρο και βλέπουμε. Μετά, κατά τις 3, μαζεύω το χρήμα, επιστρέφω σπίτι και ζητάω βοήθεια στο θρεντ Ανεξάρτητες call girls για αυτή τη στιγμή.   :rockon: :rockon:
συγκεντρωσου στη φασολα ειπαμε.....

nomercy

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Αυγ 2007
Κριτικές
15
Like
226
Πόντοι
1.240
Έχω σχέδιο: ποντάρω 1 ευρώ σε όλα τα χαρτιά πλην του άσου και του 10 (εικοσιμία). Στον άσο και στο δέκα ξεκινάω από 10ευρο και βλέπουμε. Μετά, κατά τις 3, μαζεύω το χρήμα, επιστρέφω σπίτι και ζητάω βοήθεια στο θρεντ Ανεξάρτητες call girls για αυτή τη στιγμή.  :rockon: :rockon:

με τετοιο συστημα σε βλεπω να τον παιζεις εις διπλουν .. ( μια για τη φασολα και μια γιατι δεν θα εχει μεινει μια στην τσεπη ουτε για δελο.... )

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τυπε εχεις δικιο,αλλα στο πρωτο ραντεβου πρεπει να πεσει τουλαχιστον πιπα
παντην πλακα δικε μου,δεν εχει πολυ κοσμο τετοια εποχη,εχει και σκοτεινα δρομακια για  :pipa1:
εστω να του τον παιξει λιγο

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
μηπως ειναι νωρις και τον περασει για λιγουρη τον συναγωνιστη;

OP
OP
P

paiktoura

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
29
Like
3.346
Πόντοι
6.495
Μόλιις γύρισα από χαρτί (αλλά επειδή ήξερα τι θα γίνει εριξα κι ένα πιστόλι Μεταξουργείο, αύριο κριτική). 15 ευρώ έχασα, κάλλιο 5 και στο  :jerking:

Xeiroglykanos

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Κριτικές
13
Like
0
Πόντοι
16
Καλά έκανες τύπε , τις χοντρές δε τις γαμάμε. Να αδυνατίσουν.

Quazzar

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
γλιτωσες το τραπεζωμα φιλε, φανταζεσαι με την κριση τωρα, τι πεινα θα πεφτει;
οσο για το κρεβατωμα, καλυτερα που εχασες το τηλεφωνο της, να μην σπασεις και κανα πλευρο στον αγωνα.
και με το βαρος μην σου πεσει κανα νεφρο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom