You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Να την πάρω ?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 806
- Εμφανίσεις 46K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
πιστευω να εχουμε καλες εξελιξεις Μακη...
Τι εγινε με τα υδραυλικα στο σπιτι...??? Ενταξει τωρα???
Ηταν μεγαλη η ζημια τελικα???![]()
Οχι καμια, τελικά περιοδο ειχε και δεν ειχα καταλάβει τίποτα.
Ευχαριστώ δημόσια τον συναγωνιστή Takis Modinos για την υποστίριξη και τις πολυτιμες συμβουλες
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Εδω και λίγες μέρες με μαγνητιζε η εξερευνηση του δρόμου για την ανακάλυψη της τρυπουλας που λεγεται μουνι . Σαν γνησιος Ιντιανα τζοουνς και μαμουνι ξεκίνησα να ανακαλυψω το "χαμενο δισκοποτηρο της γνωσης" και της σαρκικης, μοναδικης απολαυσης που προσφερει η μικρή μαγική τρυπουλα.
Ευχαριστώ και παλι τον Takis Modinos για τις ιδεες του οι οποιες φωτιζουν την περιπλανηση μου στα αγνωστα για εμενα υγρα μονοπατια
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
company of heroes tho
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 186
- Like
- 18.908
- Πόντοι
- 31.558
πρόσεχε αυτά τα υγρά μονοπάτια μην σε οδηγήσουν σε κανένα καταρράκτη και τσακίσεις τα συναισθήματα σου, φιλικά μιλάω
Λοιπον μετα τις δυο παραπανω σφήνες λαλω μια καλησπερα σε ολους τους τυπους και συναγωνιστες σε οποιο μηκος και πλατος εαν βρίσκονται .
Χτες βγηκα με την αγαπη μου
![Έρωτας :smitten: :smitten:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/smitten.gif)
Εκει τα ειπαμε αρκετα, φυσικά αυτην την φορα εβαλα μυαλο και κατεβασα μονο 2 μπύρες. Πληρωσε και μετα βγηκαμε λιγο εξω για να περπατήσουμε και εκει πιαστικαμε χερι χεριμεχρι το αμαξι. Νομιζω οτι το μωρο ψηνεται αρκετα και το παιζω λιγο δυσκολος (βαση των συμβουλων που διαβασα στο μπουρδελα).
Φυσικά ξεχασα να αναφερω οτι απο την στιγμή που αποτομα αυξηθικαν οι κλησεις και τα μνμτα εγω τα διαβαζω αλλα δεν απαντω αμεσα και φυσικα την αφηνω
να παρει δυο φορες πριν το σηκωσω με διαφορες προφασεις. Πχ επαιζα παιχνίδια στο xbox, ημουν στο μπανιο, κλτ κλτ.
Μετα το καφε πηγαμε στο σπιτι της και ειδαμε μια ωραια ταινια(δεν την γραφω για να μην θεωριθει διαφημιση), εκει με αγκαλιαζε σχεδον ολη την ώρα αλλα εγω βράχος ! Περα απο μια αγκαλια που τις εδωσα ετρωγα μονο κατι γαριδακια και μερικα μπαγιατικα ποπκορν απο ενα τελιωμενο περιπτερο που βρηκαμε στον δρομο.
Θα ελεγα οτι οριακια την ψιλοεγραφα στα αρχιδια μου ετσι ωστε να πληρωθει με τα ιδια νομισματα που πληρωθηκα εξ αιτιας της (προιγουμενη εβδομαδα).
Σκεφτηκα οτι με αυτον τον τρόπο θα καταθεσω μια καλη επιταγη απο την οποια θα αυξησω τις πιθανοτητες να κερδισω ποιο πολλα.
Μετα την ταινια μου προτεινε να βαλει κανενα ποτακι να πιουμε "για να χαλαρωσουμε" ,απο οτι μου ειπε, αλλα εγω ημουν ηδη χαλαρος και δεν ηθελα να πιω
και να κανω παλι βλακιες. Οποτε της ειπα καληνυχτα με ενα απλο φιλι στο μαγουλο και λεγοντας την εξης ατακα " Καληνυχτα φιλεναδα" , εκει την ειδα
λιγο να σαστιζει αλλα στα παπαρια μου.
Με ρωτησε βεβαια γιατι φευγω λιγο αποτομα αλλα το εριξα στο καλαμπουρι ,δωσαμε ραντεβου για τα μέσα της εβδομάδας και εφυγα.
Φυσικά εφυγα γεματος απορίες, ι σ ω ς και με ενοχες απο την ρευστη κατασταση που περνω αυτο το διαστημα, ειμαι μεταξυ αγοριου και ανδρα προσπαθωντας να αφησω το "παιδικο" κομματι στο παρελθον, αργα μεν (ειμαι 23) αλλα πρεπει να το αφησω.
Γυρίζωντας με το ταξι , εβαλα πρωτα το μυαλο να λειτουργισει, με τα τελευταια ψυγματα λογικης που ειχαν απομεινει διοτι την λογικη την κατατρωει η καυλα, και εστιαζω στην επομενη συναντηση μας.
(μαγκες λυστε μου μια απορια μονο, ειναι αληθεια οτι οταν οι γυναικες εχουν περιοδο δεν εχουν ορεξη για τιποτα και θελουν να μενουν μονες ?? )
πρόσεχε αυτά τα υγρά μονοπάτια μην σε οδηγήσουν σε κανένα καταρράκτη και τσακίσεις τα συναισθήματα σου, φιλικά μιλάω
Εχω ηδη το νου μου , διαβασα πολλές ηττες απο αντρες σε αλλο φορουμ περι σχεσεων . Εγω δεν την παταω, μπορει να μην ξερω απο γυναικες αλλα με ξερω τι ειμαι.
Σε ευχαριστώ για την συμβουλη και θα την λαβω υποψη
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
Επισκέπτης
χαιρομαι που σε βοηθησα με το φως μου να ανακαλυψεις τα αγνωστα μονοπατιαΕυχαριστώ δημόσια τον συναγωνιστή Takis Modinos για την υποστίριξη και τις πολυτιμες συμβουλες.
Εδω και λίγες μέρες με μαγνητιζε η εξερευνηση του δρόμου για την ανακάλυψη της τρυπουλας που λεγεται μουνι . Σαν γνησιος Ιντιανα τζοουνς και μαμουνι ξεκίνησα να ανακαλυψω το "χαμενο δισκοποτηρο της γνωσης" και της σαρκικης, μοναδικης απολαυσης που προσφερει η μικρή μαγική τρυπουλα.
Ευχαριστώ και παλι τον Takis Modinos για τις ιδεες του οι οποιες φωτιζουν την περιπλανηση μου στα αγνωστα για εμενα υγρα μονοπατια.
Επισκέπτης
εδω μας τα χαλασες...καληνυχτα φιλεναδα?ουτε ο Λακης Γαβαλας να ησουν...θα σε παρεξηγησει το μωρο Μακη..Οποτε της ειπα καληνυχτα με ενα απλο φιλι στο μαγουλο και λεγοντας την εξης ατακα " Καληνυχτα φιλεναδα" , εκει την ειδα
εδω μας τα χαλασες...καληνυχτα φιλεναδα?ουτε ο Λακης Γαβαλας να ησουν...θα σε παρεξηγησει το μωρο Μακη..
Βαση στατιστικού θεωρηματος ηθελα να λαβει μια καληνύχτα ομοια με αυτην που μου εδωσε το προηγουμενο Σαββατο,
τι θα μπορουσα να της ελεγα για την την "τσουξω" ή τι θα επρεπε να κανω ?
Επισκέπτης
ρε Μακη και μονο που το κοριτσι σε πηρε τηλ συναντηθηκατε κτλ αυτο σημαινει οτι ενδιαφερεται..γιατι να την τσουξεις?πρεπει να συμπεριφερεσαι σωστα μη το παιζεις δυσκολος..αυτα τα καναμε στο γυμνασιο..
ρε Μακη και μονο που το κοριτσι σε πηρε τηλ συναντηθηκατε κτλ αυτο σημαινει οτι ενδιαφερεται..γιατι να την τσουξεις?πρεπει να συμπεριφερεσαι σωστα μη το παιζεις δυσκολος..αυτα τα καναμε στο γυμνασιο..
Κατάλαβα Φίλε εκανα μαλακια :- , πως να το "σωσω" ??? Επισεις αυτο που ρωτησα για την περιοδο ισχυει η μου ελεγε μαλακιες ?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Κατάλαβα Φίλε εκανα μαλακια :- , πως να το "σωσω" ??? Επισεις αυτο που ρωτησα για την περιοδο ισχυει η μου ελεγε μαλακιες ?
ζητα κωλο
Τι μαλακας είσαι;Λοιπον μετα τις δυο παραπανω σφήνες λαλω μια καλησπερα σε ολους τους τυπους και συναγωνιστες σε οποιο μηκος και πλατος εαν βρίσκονται .
Χτες βγηκα με την αγαπη μου, την πηγα για ένα καφε σε μία υπεροχη καφετερια, που βρηκα στο google. Εχει αυτοκινητο και μου ζητησε, αφου οδηγα αυτη ,να βρω μερος για να πάμε. Αυτην την φορά ηταν ντυμένη πολύ ομορφα , μινι 3 δακτυλα πριν το βρακί και απο πανω κατι ελαφρυ. Ηταν γυναικαρα!!! Τις εδωσα βεβαια και ενα λουλουδακι μεσα σε μια διαφανη καρδουλα που αγορασα νωριτερα με 5 ευρω και τις αρεσε πολύ.
Εκει τα ειπαμε αρκετα, φυσικά αυτην την φορα εβαλα μυαλο και κατεβασα μονο 2 μπύρες. Πληρωσε και μετα βγηκαμε λιγο εξω για να περπατήσουμε και εκει πιαστικαμε χερι χεριμεχρι το αμαξι. Νομιζω οτι το μωρο ψηνεται αρκετα και το παιζω λιγο δυσκολος (βαση των συμβουλων που διαβασα στο μπουρδελα).
Φυσικά ξεχασα να αναφερω οτι απο την στιγμή που αποτομα αυξηθικαν οι κλησεις και τα μνμτα εγω τα διαβαζω αλλα δεν απαντω αμεσα και φυσικα την αφηνω
να παρει δυο φορες πριν το σηκωσω με διαφορες προφασεις. Πχ επαιζα παιχνίδια στο xbox, ημουν στο μπανιο, κλτ κλτ.
Μετα το καφε πηγαμε στο σπιτι της και ειδαμε μια ωραια ταινια(δεν την γραφω για να μην θεωριθει διαφημιση), εκει με αγκαλιαζε σχεδον ολη την ώρα αλλα εγω βράχος ! Περα απο μια αγκαλια που τις εδωσα ετρωγα μονο κατι γαριδακια και μερικα μπαγιατικα ποπκορν απο ενα τελιωμενο περιπτερο που βρηκαμε στον δρομο.
Θα ελεγα οτι οριακια την ψιλοεγραφα στα αρχιδια μου ετσι ωστε να πληρωθει με τα ιδια νομισματα που πληρωθηκα εξ αιτιας της (προιγουμενη εβδομαδα).
Σκεφτηκα οτι με αυτον τον τρόπο θα καταθεσω μια καλη επιταγη απο την οποια θα αυξησω τις πιθανοτητες να κερδισω ποιο πολλα.
Μετα την ταινια μου προτεινε να βαλει κανενα ποτακι να πιουμε "για να χαλαρωσουμε" ,απο οτι μου ειπε, αλλα εγω ημουν ηδη χαλαρος και δεν ηθελα να πιω
και να κανω παλι βλακιες. Οποτε της ειπα καληνυχτα με ενα απλο φιλι στο μαγουλο και λεγοντας την εξης ατακα " Καληνυχτα φιλεναδα" , εκει την ειδα
Με ρωτησε βεβαια γιατι φευγω λιγο αποτομα αλλα το εριξα στο καλαμπουρι ,δωσαμε ραντεβου για τα μέσα της εβδομάδας και εφυγα.
Φυσικά εφυγα γεματος απορίες, ι σ ω ς και με ενοχες απο την ρευστη κατασταση που περνω αυτο το διαστημα, ειμαι μεταξυ αγοριου και ανδρα προσπαθωντας να αφησω το "παιδικο" κομματι στο παρελθον, αργα μεν (ειμαι 23) αλλα πρεπει να το αφησω.
Γυρίζωντας με το ταξι , εβαλα πρωτα το μυαλο να λειτουργισει, με τα τελευταια ψυγματα λογικης που ειχαν απομεινει διοτι την λογικη την κατατρωει η καυλα, και εστιαζω στην επομενη συναντηση μας.
(μαγκες λυστε μου μια απορια μονο, ειναι αληθεια οτι οταν οι γυναικες εχουν περιοδο δεν εχουν ορεξη για τιποτα και θελουν να μενουν μονες ?? )
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.100
- Πόντοι
- 20.605
μάκη πως διαχειρίζεσαι το γεγονός , ότι η αγάπη σου , "αγαπιέται" και με άλλους 50 κάθε μέρα ?
σε τσούζει ή αδιαφορείς και καλοβλέπεις την προοπτική να γίνεις νταβατζής ?
Snoopy@
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
την προοπτική να γίνεις νταβατζής ?
γιατί το λες αυτό?
Πληρωσε
kavlotikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2014
- Like
- 11
- Πόντοι
- 16
Χτες βγηκα με την αγαπη μου
Εκει τα ειπαμε αρκετα, φυσικά αυτην την φορα εβαλα μυαλο και κατεβασα μονο 2 μπύρες. Πληρωσε και μετα βγηκαμε λιγο εξω για να περπατήσουμε και
Μετα το καφε πηγαμε στο σπιτι της και ειδαμε μια ωραια ταινια(δεν την γραφω για να μην θεωριθει διαφημιση),
Αρρώστια είσαι ρε παλιόπουστα
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
μάκη πως διαχειρίζεσαι το γεγονός , ότι η αγάπη σου , "αγαπιέται" και με άλλους 50 κάθε μέρα ?
Θα σου απαντήσω , σημασία δεν εχει τι μπαινει στο μουνι αλλα τι καρφωνεται στο μυαλο <= καλό ??? το ξεπατίκωσα απο το inet
και θα σου εξηγησω τι θέλω να πώ. Ας πούμε οτι αγαπίεται με 50 και 100 , Ναι συμφωνω διοτι εχει καποια σημασία αυτο, αφου και μια αλλη κοπέλα στα 24 λογικά θα εχει "αγαπηθει" απο 3 - 4, η σημασία λοιπόν ειναι στην ποσότητα;
Αυτην την στιγμή εχω τον πρώτο ανεξερευνητο αρχαιγωνο ναο μπροστά μου, περάσαν δεν πέρασαν 200 - 300 πιστοί, όπως μπηκαν ετσι βγήκαν. Εγω
θελω να σπάσω την σιδερένια πόρτα, να αναψω το κερί μου ελπίζωντας να εγκατασταθώ εκεί και να αφήσω ένα ιχνος.Οσο κάτσω. Και φυσικά θα είναι τιμή μου να αφησω κάτι εκέι που δεν άφησε κανείς. Διαβάζω στο αγαπημενο μου πλεον μπουρδελα οτι καλλίτερα η γυναικα να σε θυμάται κυριο παρα πηθικα που κατεβηκε απο τα δεντρα.
Ισως αυτο να είναι δίκαιο και το σωστο.
Εξάλλου θα ήθελα να μην αφησω κάμια σπιθαμη που να μην γευτώ και να μάθω τα πάντα για την ποίο αρχαια θρησκεία... το γαμίσι.
Νομίζω οτι είμαι μπροστά σε μια ηρεμη θαλασσα ενω βαθια στο πέλαγος εχει μπουρίνια, θελω να βυθίσω τα πόδια μου και να αρχισω
το κολύμπι, πρέπει φτάσω ποιο μακρια, στον ωκεανο. Οπότε δεν θα με ενοχλήσουν ουτε 50 ουτε 100 αλλα ουτε διακόσια κυματα. Τα κύματα πανε και ερχονται, τελίωνουν φευγουν! Μετα την καταιγιδα ερχεται πάντα η λιακάδα και σου μένει η γνωση της διαδρομής και ο διακαής πόθος για το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι.
Παρα την παραπάνω σφηνα - απαντηση στον φίλτατο συναγωνιστή, θέλω να μεταφέρω τις καλησπερες μου
σε όλους τους βιοπαλεστές της καθημερινότητας
μα συνναμα φιλαράκια μου.
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΥΠΟΙ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Ας αφήσω το μουνι για λίγο στην ακρη . Σημερα εγινε κατι αναπάντεχο.
ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για δουλεία
, εχω συνεντευξη την πεμπτη ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ
Εστειλα μερικά βιογραφικά την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν περίμενα οτι θα με καλέσουν τόσο γρήγορα.
σε όλους τους βιοπαλεστές της καθημερινότητας
![Fuck2 :fuck2: :fuck2:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/fuck2.gif)
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΤΥΠΟΙ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΤΑ ΚΑΡΙΟΦΥΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΑΡΔΙΑ ΜΑΣ
Ας αφήσω το μουνι για λίγο στην ακρη . Σημερα εγινε κατι αναπάντεχο.
ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΤΗΛΕΦΩΝΟ για δουλεία
Εστειλα μερικά βιογραφικά την προηγουμενη εβδομαδα αλλα δεν περίμενα οτι θα με καλέσουν τόσο γρήγορα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 219
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις