rigormortis
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2008
- Κριτικές
- 429
- Like
- 5.094
- Πόντοι
- 20.605
Θα σου απαντήσω , σημασία δεν εχει τι μπαινει στο μουνι αλλα τι καρφωνεται στο μυαλο <= καλό ??? το ξεπατίκωσα απο το inet
και θα σου εξηγησω τι θέλω να πώ. Ας πούμε οτι αγαπίεται με 50 και 100 , Ναι συμφωνω διοτι εχει καποια σημασία αυτο, αφου και μια αλλη κοπέλα στα 24 λογικά θα εχει "αγαπηθει" απο 3 - 4, η σημασία λοιπόν ειναι στην ποσότητα;
Αυτην την στιγμή εχω τον πρώτο ανεξερευνητο αρχαιγωνο ναο μπροστά μου, περάσαν δεν πέρασαν 200 - 300 πιστοί, όπως μπηκαν ετσι βγήκαν. Εγω
θελω να σπάσω την σιδερένια πόρτα, να αναψω το κερί μου ελπίζωντας να εγκατασταθώ εκεί και να αφήσω ένα ιχνος.Οσο κάτσω. Και φυσικά θα είναι τιμή μου να αφησω κάτι εκέι που δεν άφησε κανείς. Διαβάζω στο αγαπημενο μου πλεον μπουρδελα οτι καλλίτερα η γυναικα να σε θυμάται κυριο παρα πηθικα που κατεβηκε απο τα δεντρα.
Ισως αυτο να είναι δίκαιο και το σωστο.
Εξάλλου θα ήθελα να μην αφησω κάμια σπιθαμη που να μην γευτώ και να μάθω τα πάντα για την ποίο αρχαια θρησκεία... το γαμίσι.
Νομίζω οτι είμαι μπροστά σε μια ηρεμη θαλασσα ενω βαθια στο πέλαγος εχει μπουρίνια, θελω να βυθίσω τα πόδια μου και να αρχισω
το κολύμπι, πρέπει φτάσω ποιο μακρια, στον ωκεανο. Οπότε δεν θα με ενοχλήσουν ουτε 50 ουτε 100 αλλα ουτε διακόσια κυματα. Τα κύματα πανε και ερχονται, τελίωνουν φευγουν! Μετα την καταιγιδα ερχεται πάντα η λιακάδα και σου μένει η γνωση της διαδρομής και ο διακαής πόθος για το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι.
dorian grey εσύ ?
σε κάθε περίπτωση παραδέχομαι την ποιητικότητά σου , αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι και τοσο άπειρος
όσο μας πουλάς ...