Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Θα σου απαντήσω , σημασία δεν εχει τι μπαινει στο μουνι αλλα τι καρφωνεται στο μυαλο <= καλό ??? το ξεπατίκωσα απο το inet  :rockon:
και θα σου εξηγησω τι θέλω να πώ. Ας πούμε οτι αγαπίεται με 50 και 100 , Ναι συμφωνω διοτι εχει καποια σημασία αυτο, αφου και μια αλλη κοπέλα στα 24 λογικά θα εχει "αγαπηθει" απο  3 - 4, η σημασία λοιπόν ειναι στην ποσότητα;

Αυτην την στιγμή εχω τον πρώτο ανεξερευνητο αρχαιγωνο ναο μπροστά μου, περάσαν δεν πέρασαν 200 - 300 πιστοί, όπως μπηκαν ετσι βγήκαν. Εγω
θελω να σπάσω την σιδερένια πόρτα, να αναψω το κερί μου ελπίζωντας να εγκατασταθώ εκεί και να αφήσω ένα ιχνος.Οσο κάτσω. Και φυσικά θα είναι τιμή μου να αφησω κάτι εκέι που δεν άφησε κανείς. Διαβάζω στο αγαπημενο μου πλεον μπουρδελα οτι καλλίτερα η γυναικα να σε θυμάται κυριο παρα πηθικα που κατεβηκε απο τα δεντρα.
Ισως αυτο να είναι δίκαιο και το σωστο.
Εξάλλου θα ήθελα να μην αφησω κάμια σπιθαμη που να μην γευτώ και να μάθω τα πάντα για την ποίο αρχαια θρησκεία... το γαμίσι.

Νομίζω οτι είμαι μπροστά σε μια ηρεμη θαλασσα ενω βαθια στο πέλαγος εχει μπουρίνια, θελω να βυθίσω τα πόδια μου και να αρχισω
το κολύμπι, πρέπει φτάσω ποιο μακρια, στον ωκεανο. Οπότε δεν θα με ενοχλήσουν ουτε 50 ουτε 100 αλλα ουτε διακόσια κυματα. Τα κύματα πανε και ερχονται, τελίωνουν φευγουν! Μετα την καταιγιδα ερχεται πάντα η λιακάδα και σου μένει η γνωση της διαδρομής και ο διακαής πόθος για το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι.

dorian grey εσύ ?  :grin:
σε κάθε περίπτωση παραδέχομαι την ποιητικότητά σου , αλλά είμαι σίγουρος ότι δεν είσαι και τοσο άπειρος
όσο μας πουλάς ...

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.279
Πόντοι
5.006
Θα σου απαντήσω , σημασία δεν εχει τι μπαινει στο μουνι αλλα τι καρφωνεται στο μυαλο <= καλό ??? το ξεπατίκωσα απο το inet  :rockon:
και θα σου εξηγησω τι θέλω να πώ. Ας πούμε οτι αγαπίεται με 50 και 100 , Ναι συμφωνω διοτι εχει καποια σημασία αυτο, αφου και μια αλλη κοπέλα στα 24 λογικά θα εχει "αγαπηθει" απο  3 - 4, η σημασία λοιπόν ειναι στην ποσότητα;

Αυτην την στιγμή εχω τον πρώτο ανεξερευνητο αρχαιγωνο ναο μπροστά μου, περάσαν δεν πέρασαν 200 - 300 πιστοί, όπως μπηκαν ετσι βγήκαν. Εγω
θελω να σπάσω την σιδερένια πόρτα, να αναψω το κερί μου ελπίζωντας να εγκατασταθώ εκεί και να αφήσω ένα ιχνος.Οσο κάτσω. Και φυσικά θα είναι τιμή μου να αφησω κάτι εκέι που δεν άφησε κανείς. Διαβάζω στο αγαπημενο μου πλεον μπουρδελα οτι καλλίτερα η γυναικα να σε θυμάται κυριο παρα πηθικα που κατεβηκε απο τα δεντρα.
Εξάλλου θα ήθελα να μην αφησω κάμια σπιθαμη που να μην γευτώ και να μάθω τα πάντα για την ποίο αρχαια θρησκεία... το γαμίσι.

Νομίζω οτι είμαι μπροστά σε μια ηρεμη θαλασσα ενω βαθια στο πέλαγος εχει μπουρίνια, θελω να βυθίσω τα πόδια μου και να αρχισω
το κολύμπι, πρέπει φτάσω ποιο μακρια, στον ωκεανο. Οπότε δεν θα με ενοχλήσουν ουτε 50 ουτε 100 αλλα ουτε διακόσια κυματα. Τα κύματα πανε και ερχονται, τελίωνουν φευγουν! Μετα την καταιγιδα ερχεται πάντα η λιακάδα και σου μένει η γνωση της διαδρομής και ο διακαής πόθος για το επόμενο συναρπαστικό ταξίδι.
αχχχχ τι ρομαντικος... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

φορα σκουφο ομως πριν μπεις στο ναο, μην κολλησεις κανα παρασημο με την καραπουταναρα που εμπλεξες... :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Αρρώστια είσαι ρε παλιόπουστα  :2funny: :2funny:  :rockon: :rockon:

Μα τί να γράψω ,οτι μου εβαλε τσοντα Ελληνικία με μια καφετζου (που ηταν καφετζης) και τριπλάρωσαν στην πούτσα γκομεναρες,
Ενω εγω καθομουν και ετρωγα γαριδάκια και ποπ κορν*. Θα με κράζετε μεχρι την δευτέρα παρουσία !!!!!!!!!!!!! :hammer:
Ασε δεν λέω κουβέντα! :hmm: :hmm:

* Ενα γαμω τσοφλι εχει εγκατασταθει στον γαμω τραπεζιτη και μου έχει γαμίσει τα νευρα όλη την μέρα σημερα.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
φορα σκουφο ομως πριν μπεις στο ναο, μην κολλησεις κανα παρασημο με την καραπουταναρα που εμπλεξες... :2funny: :2funny: :2funny:

Σε ευχαριστώ για την πολύτιμη συμβουλή σου και τα θερμά λόγια σου:thumbsup: Το εχω στο μυαλό μου και απο την ημέρα που βρηκε η μάνα μου τα προφυλακτικά κατω απο τα φασολακια και αφού αυτα εχουν
εξαφανιστεί , εχω αγοράσει 3 πακέτα για να εχω κάβα . Αλλα ακομα αχρησιμοποιητα είναι , με τα σελόφαν

Επισκέπτης

με συγκινησες παιδι μου...μου θυμισες Δημουλιδου...

Freexxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0
Μάκαρε, φιλικά στο λέω.....Την επόμενη φορά που θα βγείτε και θα πάτε σπίτι της, ξέσκισε την.....και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες κλπ Οι γυναίκες καλύτερα να σε θυμούνται κύριο που της ξέσκισε, αλλιώς δεν σε θυμούνται καθόλου!!!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Μάκαρε, φιλικά στο λέω.....Την επόμενη φορά που θα βγείτε και θα πάτε σπίτι της, ξέσκισε την.....και άσε τις αμπελοφιλοσοφίες κλπ Οι γυναίκες καλύτερα να σε θυμούνται κύριο που της ξέσκισε, αλλιώς δεν σε θυμούνται καθόλου!!!

Αυτό θέλω να κάνω αλλα δεν μου κάθεται, τωρα όμως την εχω στο χέρι :bigdick: και την εψησα καλά  :rockon:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
 καλησπερα Μακη.. συγγραφέας..ετσι λεει τουλαχιστον..χαιρομαι που ολα πλεον σου πανε ρολοι..η κοινωνικη προσφορα του bourdela ειναι αδιαμφισβητητη

Μια και σε βρηκα δασκαλε, ρωτησα 2 - 3 φορές αλλα δεν απαντησε κανεις, τελικά οι γυναικες οταν εχουν περιοδο φερονται αλλοπρόσαλα και δεν θελουν να δουν κανενα ?

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
..η κοινωνικη προσφορα του bourdela ειναι αδιαμφισβητητη

Να σου πώ ειλικρινά πώς το βλέπω ως απειρος , την πρωτη φορά που θα μπείς ισως να σου φανεί περίεργο αλλα αν διαβασεις προσεκτικα
τους προβληματισμούς τότε θα καταλαβει οτι το μπουρδελα κανει πραγματικά κοινωνικο εργο:thumbsup:

Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι για εμας τους 20ριδες να μαθουμε καποια πράγματα ?

Επισκέπτης
Να σου πώ ειλικρινά πώς το βλέπω ως απειρος , την πρωτη φορά που θα μπείς ισως να σου φανεί περίεργο αλλα αν διαβασεις προσεκτικα
τους προβληματισμούς τότε θα καταλαβει οτι το μπουρδελα κανει πραγματικά κοινωνικο εργο !

Ξερεις ποσο δυσκολο ειναι για εμας τους 20ριδες να μαθουμε καποια πράγματα ?
:rockon: :rockon:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Μια και σε βρηκα δασκαλε, ρωτησα 2 - 3 φορές αλλα δεν απαντησε κανεις, τελικά οι γυναικες οταν εχουν περιοδο φερονται αλλοπρόσαλα και δεν εθελουν να δουν κανενα ?

Ε,ότι κάποιες φέρονται αλλοπρόσαλλα ναι αλλά όχι και ότι δε θέλουν να δουν κανέναν.Οι περισσότερες δε διακατέχονται και από μεγάλες κάβλες !!

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ε,ότι κάποιες φέρονται αλλοπρόσαλλα ναι αλλά όχι και ότι δε θέλουν να δουν κανέναν.Οι περισσότερες δε διακατέχονται και από μεγάλες κάβλες !!

.χμ... κοιτα μου ειπε οτι "ηθελε την ησιχία της" λόγου της περιοδου την προηγουμενη εβδομαδα. Μαλλoν μουφα ;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
.χμ... κοιτα μου ειπε οτι "ηθελε την ησιχία της" λόγου της περιοδου την προηγουμενη εβδομαδα. Μαλλoν μουφα ;
Τουρ στα συνορα για αρπαχτη ειχε παει,πέρασε απο ολα τα στρατοπεδα. :2funny:

Επισκέπτης
πολυ το αναλυεις Μακη..μπορει οντως να ηθελε να ηρεμησει...τοσους και τοσους περιεργους συναντα και σε συνδυασμο με τη περιοδο μπορει να χε νευρα..αυτα δεν σημαινουν οτι δεν ηθελε να σε δει.

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
Μια και σε βρηκα δασκαλε, ρωτησα 2 - 3 φορές αλλα δεν απαντησε κανεις, τελικά οι γυναικες οταν εχουν περιοδο φερονται αλλοπρόσαλα και δεν θελουν να δουν κανενα ?
γενικως η γυναικα περα απο την γλυκια ττης μουνα,συμπεριφερεται αλλοπροσαλα,οταν εχουν περιοδο,ειναι λεςκαι τους χτυπαει τσερνομπιλ ψυχολογια και ορμονες...

XRISTOS(1)

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
17
Πόντοι
1
παρτην, αρπατην, περπατατην, γενικως παρτα ολα..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
σας δουλεύει ψιλό-γαζί ο μάκης , εγώ πιστεύω ότι είναι κανάς 45άρης πιθανόν αλβανός που περνάει τον καιρό του εδώ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom