Νέα

Να την πάρω ?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα makis-23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 806
  • Εμφανίσεις 45K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μου εγραψε " Γεία ειμαι χάλια με τα κολο-υδραυλικά μου και εχω μπλέξει. θα μιλήσουμε συντομα Φιλια ΧΧΧ"

Εγω γεμάτος αυτοπεποιθηση της εγραψα " Θα σου βρω εναν υδραυλικό αποψε να στα φτιαξει, είναι μεγάλη ζημια στο σπίτι?"

και μου απαντησε "Χαχαχαχα φιλία"

Το ήξερα οτι δεν μου ελεγε ψεματα , ειμαι σουπερ τωρα αλλα ρε πούστη μου τι ζημια μπορεί να παθει
ενα σπιτι που θέλουν τόσες μερες συμμάζεμα τα υδραυλικά? :think:

Εμας ενας θερμοσίφωνας εσπασε περισι και τον φτιαξαμε αυθημερον . Μυστιρια πράγματα! :think:

Εχουμε κανενα conταct καλου υδραυλικου να τον εχω κάβα ? :huh:

Ρε φιλαράκο ήμαρτον. Αν και λέω αν δεν είσαι τρελή τρολιά είσαι συτό που οι αμερικάνοι λένε absolute nurde.

Καταλήγει να είναι cult το θέμα. Κυρίως γιατί έδωσες κατά λάθος τη σωστή απάντηση.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Και γιατι ατσαλη, πως πρεπει να το χειριστω απο εδω και στο εξης το θεμα με το μωρο μου?

απλά κάνε μου τη χάρη να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη
ακόμα και ως φαντασία έχει ενδιαφέρον :grin:

supervans13

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Κριτικές
3
Like
75
Πόντοι
1
ρε μακη μια μας λες 8α τησ πασ λουλουδια στο μπουρδελο μια οτι βαζεις τα προφυλακτικα στο ψηγειο μια οτι τα υδραυλικα που καταλαβες ειναι αυτα του σπιτιου της.αι κ μαμησου

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Και γιατι ατσαλη, πως πρεπει να το χειριστω απο εδω και στο εξης το θεμα με το μωρο μου?
Ντύσου υδραυλικός και πήγαινε αμέσως σπίτι της!!

Ακόμα και αν δε θέλει αυτή ξεβούλωμα εσύ σίγουρα θέλεις.
Θα της προτείνεις να εναλλασεστε στο ρόλο του υδραυλικού.

Με φαντασία και χιουμορ θα περασεις καλά.

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ντύσου υδραυλικός και πήγαινε αμέσως σπίτι της!!

Ακόμα και αν δε θέλει αυτή ξεβούλωμα εσύ σίγουρα θέλεις.
Θα της προτείνεις να εναλλασεστε στο ρόλο του υδραυλικού.

Με φαντασία και χιουμορ θα περασεις καλά.

... Διότι όταν ήμουν εγώ νεος οι περισσότεροι με συμβούλευαν να μην προσπαθήσω να κάνω πράγματα στα οποια οι συμβουλάτορες μου απέτυχαν. Μου πήρε καιρό να καταλάβω ότι ο λόγος που το έκαναν αυτό ήταν ο ενδόμυχος φόβος τους ότι αν εγώ τα κατάφερνα σε αυτά που αυτοί απέτυχαν θα έβγαιναν υποδεέστεροί μου. Ουσιαστικά είναι κόμπλεξ των γέρων προς τους νέους αυτό. Μόνο πολύ εκπληρωμένοι άνθρωποι με αυτοπεποίθηση και αρα ακομπλεξάριστοι μπορούν να σου δώσουν ουσιαστικές συμβουλές...

Με συγχωρειτε παιδία , αλλα αν ηξερα δεν θα ημουν εδω να ρωτουσα  :(
Αν νομιζετε οτι ολοι γεννιουνται γνωστες τοτε σε εμενα εγινε εξαιρεση , τι να πω. Ισως με δουλευετε ψιλο γαζι αλλα δεν πειραζει
στο inet οταν γραφεις σε ενα φορουμ ειναι σαν να βγαινεις με ντουντουκα στο δρομο.
Καποιοι θα σε πουν χαζο , καποιο ηλιθιο, καποιοι αλλοι θα σε περασουν για μαλακα.
Ισως μεσα στον οχλο θα υπαρχουν καποιοι να δωσουν 5 συνβουλες.
Εγω δηλαδη εαν σας ρωτουσα για την στατιστικη και δεν απαντουσατε ουτε τα βασικα, τι επρεπε να κανω να σας κρεμασω κουδουνια ;

Φιλικά Μακης

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1
5 μερες εχουν οι κανονικες. Οι εκδιδομενες εχουν ενα μηνα πανω κατω.

Εψαξα στο google  με τους ορους "περιοδος γυναικας πουτανας"

και το 2ρο αποτελεσμα ειναι το παρακατω :

Και εκει γραφει "...Οταν της ερχεται για 3-4 μερες δεν παει στην δουλεια ομως υπαρχουν και καποιες που ο μαστρωπος τους τις υποχρεωνει να δουλευουν και οταν εχουν περιοδο ακομα.
Καποιες αλλες κανουν μια ενεση ορμονης που αναστελλει την περιοδο για αρκετους μηνες..."

Ερχεσαι και μου λες ενα μηνα ? Ενω το κειμενο στο μπουρδελα λεει οτι και το wikipedia περιοδος = 5 μερες

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.791
Πόντοι
4.655
Μακης, εισαι βλαμμενος?

achtung

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2011
Like
3.411
Πόντοι
446
Με συγχωρειτε παιδία , αλλα αν ηξερα δεν θα ημουν εδω να ρωτουσα  :(
Αν νομιζετε οτι ολοι γεννιουνται γνωστες τοτε σε εμενα εγινε εξαιρεση , τι να πω. Ισως με δουλευετε ψιλο γαζι αλλα δεν πειραζει
στο inet οταν γραφεις σε ενα φορουμ ειναι σαν να βγαινεις με ντουντουκα στο δρομο.
Καποιοι θα σε πουν χαζο , καποιο ηλιθιο, καποιοι αλλοι θα σε περασουν για μαλακα.
Ισως μεσα στον οχλο θα υπαρχουν καποιοι να δωσουν 5 συνβουλες.
Εγω δηλαδη εαν σας ρωτουσα για την στατιστικη και δεν απαντουσατε ουτε τα βασικα, τι επρεπε να κανω να σας κρεμασω κουδουνια ;

Φιλικά Μακης

ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΕΣ Μάκη μου... ΚΟΥΔΟΥΝΑΡΕΣ.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
απλά κάνε μου τη χάρη να μας ενημερώνεις για την εξέλιξη
ακόμα και ως φαντασία έχει ενδιαφέρον :grin:
Φιλαράκο δεν είμαι κσι βέβαιος αλλά έχω την αμυδρή εντύπωση ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία.Εντελώς cult περίπτωση.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Μου εγραψε " Γεία ειμαι χάλια με τα κολο-υδραυλικά μου και εχω μπλέξει. θα μιλήσουμε συντομα Φιλια ΧΧΧ"

Εγω γεμάτος αυτοπεποιθηση της εγραψα " Θα σου βρω εναν υδραυλικό αποψε να στα φτιαξει, είναι μεγάλη ζημια στο σπίτι?"

Το ήξερα οτι δεν μου ελεγε ψεματα , ειμαι σουπερ τωρα αλλα ρε πούστη μου τι ζημια μπορεί να παθει

Εμας ενας θερμοσίφωνας εσπασε περισι και τον φτιαξαμε αυθημερον . Μυστιρια πράγματα! :think:

Μηπως εχει τσουτσου;

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εψαξα στο google  με τους ορους "περιοδος γυναικας πουτανας"

και το 2ρο αποτελεσμα ειναι το παρακατω :

Και εκει γραφει "...Οταν της ερχεται για 3-4 μερες δεν παει στην δουλεια ομως υπαρχουν και καποιες που ο μαστρωπος τους τις υποχρεωνει να δουλευουν και οταν εχουν περιοδο ακομα.
Καποιες αλλες κανουν μια ενεση ορμονης που αναστελλει την περιοδο για αρκετους μηνες..."

Ερχεσαι και μου λες ενα μηνα ? Ενω το κειμενο στο μπουρδελα λεει οτι και το wikipedia περιοδος = 5 μερες
Δεν περιγραφω αλλο. Ρωτα την ιατρικη ομαδα του βου θα σε κατατοπισει!!!

Freexxx

Μέλος
Εγγρ.
29 Οκτ 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
0

Κλαίω!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Ούτε ελληνική ταινία με τον Τσάκωνα τέτοιο σκηνικό!!!  :2funny: :2funny:

έχω την αμυδρή εντύπωση ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση η πραγματικότητα ξεπερνάει τη φαντασία.Εντελώς cult περίπτωση.

Τείνω να καταλήξω και εγώ ότι ο φίλος μας είναι cult περιπτωσάρα....Forrest Gump 2  :2funny:

OP
OP
M

makis-23

Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
1

Καλησπέρα τύποι.

Μου ζητησανε καποιοι να γραψω update,

Λοιπον εχουμε ηδη τηλεφωνιθεί μερικές φορές με το μωρό μου και χτές και σημερα. Αυριο το απογευμα εχουμε ραντευου (το 2ρο).

Γνωρίζει κανεις κανενα ρομαντικο μερος στην Αθηνα για να την παω και να κανω κατασταση;

Ευχαριστώ.

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Κράτα την καλά! Θα αρχίσει να βρέχει και γιαούρτια σε λίγο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom