Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 36
- Like
- 7.880
- Πόντοι
- 3.886
Που θα βρούμε μια να το γουστάρει....
Πολλές το γουστάρουν.Που θα βρούμε μια να το γουστάρει....
Μονο να μην εχει νυχι φιλαρακι .και γλειφοκωλι μου έχουν κάνει μερικές από μόνες τους αλλά και δάχτυλο. μια με έκανε να χυσω τέρμα δυνατά με προστατικο μασάζ, όποιος το έχει κάνει ξέρει τι λέω.
Μου είχε βάλει μια φορά με νύχι με ξεσκίσε την επόμενη μέρα με πονούσε ο κωλος..από τότε Μόνο με κομμένο νυχακι...Μονο να μην εχει νυχι φιλαρακι .
Μονο να μην εχει νυχι φιλαρακι .
Το δαχτυλο απεχει απο το γλυψιμο οσο το πανεπιστημιο με την ομονοια...Γλείψιμο, ναι.
Δάχτυλο, όχι.
Μου είχε βάλει μια φορά με νύχι με ξεσκίσε την επόμενη μέρα με πονούσε ο κωλος..από τότε Μόνο με κομμένο νυχακι...
Την έβαλες ρε να κόψει το νύχι για το δάχτυλο.... ΣκληρόςΜου είχε βάλει μια φορά με νύχι με ξεσκίσε την επόμενη μέρα με πονούσε ο κωλος..από τότε Μόνο με κομμένο νυχακι...
Σκληρός καργιολης χαχα...τουλάχιστον να το ευχαριστήθουμεΤην έβαλες ρε να κόψει το νύχι για το δάχτυλο.... Σκληρός
Εκείνη την μέρα Ναι δεν προλάβαμε κατι παραπάνω ήταν μεγάλο το νύχι...Σίγουρα η αιτία/τρόπος που σε ξέσκισε ήταν το νύχι τύπε;;;;;
Άψογος, σκληρός χύστης.Αν η γυναικα ειναι μαστορισσα επιβαλλεται να περασει μετα τον κορμο δινοντας την καταλληλη υγρασια απο αρχιδια μετα περινεο και τελος κωλοτρυπιδα.Με αρκετο σαλιο να νιωθεις την υγρασια αναμεσα στα σκελια.Ειναι απο τα βασικα προκαταρκτικα για να φτασεις στον τελειο οργασμο.Υστερα της τον βαζεις βαθια μεχρι τον φαρυγγα και την πλυμμυριζεις αφθονο σπερμα βλεποντας την δακρυσμενη και με την μάσκαρα στα ματια της να εχει καρβουνιασει ολο της το βλεμμα.Η καβλα προσωποποιημενη !Ας μην γαμησω μετα!Το κοριτσι θα εχει παρει τα διαπιστευτηρια της!!
Τι υποτακτικός γιαλαντζί είσαι εσύ;Γλείψιμο ναι . Δάχτυλο και το άλλο το γνωστό δεν με ενθουσιάζουν. Δεν τα εχω δοκιμάσει, ούτε τρελαίνομαι στην σκέψη ..
χαχαχ έλα ντε.. Είμαι ειδική περίπτωση μάλλον... Η ντροπή των υποτακτικών . Βέβαια κάπως παω να το καλύψω με τα άλλα φετίχ ,ίσα ίσα για να ρεφάρω την ''ζημιά΄΄.Τι υποτακτικός γιαλαντζί είσαι εσύ;