Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 367K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,3%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 683 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.401

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.457
Πόντοι
2.487
γκόμενα κανονική, μη επαγγελματίας. η τύπισσα το είχε γενικά το άθλημα και κάποια στιγμή όπως τη γαμουσα ξεκίνησε να πειράζει κωλοτρυπιδα οπότε τη σταματάω και φέρνω το λιπαντικό :rockon:

γελάει πονηρά και μου κάνει " το έχεις ξανακάνει ε ? " οπότε με το που λέω ναι με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα και ξεκινάει πιπα και δάχτυλο φουλ μέχρι που έχυσα:smitten:
Εισαι κι εσυ μερακλης ομως, ησουν ετοιμος καθαρουλης φρεσκος φρεσκος και με το λαδακι standby

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Με ένα δάκτυλο ξεκίνησε και ο @Kyriakos29 και τελικά κατέληξε να χέζει by gravity ...:confused::confused::confused:

Cman

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2016
Κριτικές
2
Like
332
Πόντοι
21
Ωραίο πράμα…. Κρίμα που οι περισσότερες το έχουν ταμπού

dimigoall

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
24 Ιουν 2022
Κριτικές
60
Like
27.923
Πόντοι
22.886
Εκεί τον έχουμε μαζί δίπλα στην αρχή για να Καυλωσει βάζουμε τον δονητή σε εκείνη και μετά αρχίζει το παιχνίδι με το δσχτυλο σε εμένα..τις το έχω πει δύο φορές να μου βάλει και έλεγε Όχι και μια άλλη μέρα πάνω στην καυλα της Ενώ μου έβαζε δάχτυλο περνω το δονητή και τις τον δίνω και λέω βάλτο μου αλλά δεν ήθελε πάλι
Σε τρώει ο κώλος σου εσένα ..
Τον ξεσκονιζεις τον κουραμπιέ ?

• Like
Αντιδράσεις: REGGAS

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
δεν φαινότανε τουλάχιστον !
εκεί είναι το μπέρδεμα,το ότι δεν φαίνονται......είδα καθηγήτρια αγγλικών (σε φροντιστήριο) ,από την γειτονιά μου (ελεύθερη) να μπαίνει με ντύσιμο πουτανέ σε γαμωχοτέλι (πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από ένα βανάκι). Εγώ ότι είχα βγει και δεν έπεσα πάνω της για δευτερόλεπτα. Ηταν λίγο μετα τη μία το μεσημέρι και αν και είχα δουλειά,έκατσα και περίμενα. Λοιπόν βγήκε σχεδόν μετά από μια ώρα ,μόνη της. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χοτελ,εκτός από βίζιτα? (αν ήταν με παντρεμένο,θα την εβγαζε μέχρι την πόρτα τουλάχιστον)

Saftes87

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
1.273
Πόντοι
201
εκεί είναι το μπέρδεμα,το ότι δεν φαίνονται......είδα καθηγήτρια αγγλικών (σε φροντιστήριο) ,από την γειτονιά μου (ελεύθερη) να μπαίνει με ντύσιμο πουτανέ σε γαμωχοτέλι (πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από ένα βανάκι). Εγώ ότι είχα βγει και δεν έπεσα πάνω της για δευτερόλεπτα. Ηταν λίγο μετα τη μία το μεσημέρι και αν και είχα δουλειά,έκατσα και περίμενα. Λοιπόν βγήκε σχεδόν μετά από μια ώρα ,μόνη της. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χοτελ,εκτός από βίζιτα?
ιδιαιτερα αγγλικων ρε μυστη!

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.529
Πόντοι
3.172
Πριν κάποια χρόνια είχα μια πιτσιρίκα που τις άρεσε να μου γλύφει τον Κόλο..και να κάθομαι στο πρόσωπο τις ..μεγάλη καύλα ..τον έπαιζα και εχυνα μακριά...

Calico cat

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2022
Κριτικές
1
Like
3.015
Πόντοι
456
δεν ξέρεις ποτέ μα ποτέ τι μπορεί να κάνει η άλλη στα κρυφά...νόμος

δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο προφανώς αλλά έχω δει αρκετά για να μη δίνω και πολλή εμπιστοσύνη

Peptesla

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Μαΐ 2022
Like
8.186
Πόντοι
1.056
εκεί είναι το μπέρδεμα,το ότι δεν φαίνονται......είδα καθηγήτρια αγγλικών (σε φροντιστήριο) ,από την γειτονιά μου (ελεύθερη) να μπαίνει με ντύσιμο πουτανέ σε γαμωχοτέλι (πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από ένα βανάκι). Εγώ ότι είχα βγει και δεν έπεσα πάνω της για δευτερόλεπτα. Ηταν λίγο μετα τη μία το μεσημέρι και αν και είχα δουλειά,έκατσα και περίμενα. Λοιπόν βγήκε σχεδόν μετά από μια ώρα ,μόνη της. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χοτελ,εκτός από βίζιτα? (αν ήταν με παντρεμένο,θα την εβγαζε μέχρι την πόρτα τουλάχιστον)
Επειδή θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου, δεν μου λες το φροντιστήριο που δουλεύει, να περασω μια βολτα;
Ασχετο με το θεμα του νιματος, μην παρεξηγηθουμε κιολας ε;

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Επειδή θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου, δεν μου λες το φροντιστήριο που δουλεύει, να περασω μια βολτα;
Ασχετο με το θεμα του νιματος, μην παρεξηγηθουμε κιολας ε;
Το περιστατικό είχε συμβεί το 2014.....μνημόνια στο φουλ και υποθέτω ότι είχε ζόρια με τα οικονομικά της (λίγα ιδιαίτερα και στο φροντιστήριο έτσι και αλλιώς λίγα τα χρήματα για όποιον είναι υπάλληλος). Αυτό το περιστατικό και ένα άλλο παρόμοιο (παραλίγο συνάντηση με γνωστό από τα επαγελματικά μου) με έκανε να περιορίσω τα χοτέλια και γενικά το σπορ. Για την καθηγήτρια,έμαθα ότι πριν δύο χρόνια έφυγε από την πειοχή, γιατί αγόρασε σπίτι σε κυριλέ Β.Π. (λέω κυριλέ ,γιατί Β.Π. θεωρείται και το Χαλάνδρι ή ο Χολαργός). Το μόνο που είχα ακούσει από τρίτους ήταν ότι η μητερα της γκρίνιαζε που δεν έβρισκε ένα καλό παιδί να νοικοκυρευτεί.........προφανώς θα νομίζει ότι το διαμέρισμα το αγόρασε από τα ιδιαίτερα στα Αγγλικά.

Cross_Lena

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2023
Like
72
Πόντοι
0
Υπάρχουν πάρα πολλοι που δε το λενε και δε το ζητάνε γιατί ντρέπονται αλλα μόλις πάω τη γλώσσα μου προς τα εκεί ανοιγουν πόδια και κωλομερια... Πολύ κρίμα που είναι ταμπού για πολλούς, χάνουν μεγάλη ευχαρίστηση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom