aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.424
- Πόντοι
- 11.956
Λες?????λες να βρει εσένα ?
Λες?????λες να βρει εσένα ?
Εισαι κι εσυ μερακλης ομως, ησουν ετοιμος καθαρουλης φρεσκος φρεσκος και με το λαδακι standbyγκόμενα κανονική, μη επαγγελματίας. η τύπισσα το είχε γενικά το άθλημα και κάποια στιγμή όπως τη γαμουσα ξεκίνησε να πειράζει κωλοτρυπιδα οπότε τη σταματάω και φέρνω το λιπαντικό
γελάει πονηρά και μου κάνει " το έχεις ξανακάνει ε ? " οπότε με το που λέω ναι με βάζει να ξαπλώσω ανάσκελα και ξεκινάει πιπα και δάχτυλο φουλ μέχρι που έχυσα
το λαδάκι είναι πάντα χρήσιμοΕισαι κι εσυ μερακλης ομως, ησουν ετοιμος καθαρουλης φρεσκος φρεσκος και με το λαδακι standby
Θα συμφωνήσω με τα μπουνιαχαίδεμα στην κωλοτρυπίδα και γλιφοκώλι σε συνδυασμό με μια καλή πίπα, είμαι μέσα
για μαρτύρα.....φαίνεται αν τον έχεις δοκιμάσει!!!!Ο διπλός είναι σούπερ φάση..
πως το ξέρεις? Ο μόνος που μπορεί να σου πει, για μια γυναίκα αν είναι επαγγελματίας, είναι ο .......νταβάς της .γκόμενα κανονική, μη επαγγελματίας.
Σε τρώει ο κώλος σου εσένα ..Εκεί τον έχουμε μαζί δίπλα στην αρχή για να Καυλωσει βάζουμε τον δονητή σε εκείνη και μετά αρχίζει το παιχνίδι με το δσχτυλο σε εμένα..τις το έχω πει δύο φορές να μου βάλει και έλεγε Όχι και μια άλλη μέρα πάνω στην καυλα της Ενώ μου έβαζε δάχτυλο περνω το δονητή και τις τον δίνω και λέω βάλτο μου αλλά δεν ήθελε πάλι
Σε τρώει ο κώλος σου εσένα ..
Τον ξεσκονιζεις τον κουραμπιέ ?
δεν φαινότανε τουλάχιστον !πως το ξέρεις? Ο μόνος που μπορεί να σου πει, για μια γυναίκα αν είναι επαγγελματίας, είναι ο .......νταβάς της .
εκεί είναι το μπέρδεμα,το ότι δεν φαίνονται......είδα καθηγήτρια αγγλικών (σε φροντιστήριο) ,από την γειτονιά μου (ελεύθερη) να μπαίνει με ντύσιμο πουτανέ σε γαμωχοτέλι (πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από ένα βανάκι). Εγώ ότι είχα βγει και δεν έπεσα πάνω της για δευτερόλεπτα. Ηταν λίγο μετα τη μία το μεσημέρι και αν και είχα δουλειά,έκατσα και περίμενα. Λοιπόν βγήκε σχεδόν μετά από μια ώρα ,μόνη της. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χοτελ,εκτός από βίζιτα? (αν ήταν με παντρεμένο,θα την εβγαζε μέχρι την πόρτα τουλάχιστον)δεν φαινότανε τουλάχιστον !
ιδιαιτερα αγγλικων ρε μυστη!εκεί είναι το μπέρδεμα,το ότι δεν φαίνονται......είδα καθηγήτρια αγγλικών (σε φροντιστήριο) ,από την γειτονιά μου (ελεύθερη) να μπαίνει με ντύσιμο πουτανέ σε γαμωχοτέλι (πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από ένα βανάκι). Εγώ ότι είχα βγει και δεν έπεσα πάνω της για δευτερόλεπτα. Ηταν λίγο μετα τη μία το μεσημέρι και αν και είχα δουλειά,έκατσα και περίμενα. Λοιπόν βγήκε σχεδόν μετά από μια ώρα ,μόνη της. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χοτελ,εκτός από βίζιτα?
Επειδή θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου, δεν μου λες το φροντιστήριο που δουλεύει, να περασω μια βολτα;εκεί είναι το μπέρδεμα,το ότι δεν φαίνονται......είδα καθηγήτρια αγγλικών (σε φροντιστήριο) ,από την γειτονιά μου (ελεύθερη) να μπαίνει με ντύσιμο πουτανέ σε γαμωχοτέλι (πρόλαβα και κρύφτηκα πίσω από ένα βανάκι). Εγώ ότι είχα βγει και δεν έπεσα πάνω της για δευτερόλεπτα. Ηταν λίγο μετα τη μία το μεσημέρι και αν και είχα δουλειά,έκατσα και περίμενα. Λοιπόν βγήκε σχεδόν μετά από μια ώρα ,μόνη της. Τι άλλο θα μπορούσε να κάνει στο χοτελ,εκτός από βίζιτα? (αν ήταν με παντρεμένο,θα την εβγαζε μέχρι την πόρτα τουλάχιστον)
Το περιστατικό είχε συμβεί το 2014.....μνημόνια στο φουλ και υποθέτω ότι είχε ζόρια με τα οικονομικά της (λίγα ιδιαίτερα και στο φροντιστήριο έτσι και αλλιώς λίγα τα χρήματα για όποιον είναι υπάλληλος). Αυτό το περιστατικό και ένα άλλο παρόμοιο (παραλίγο συνάντηση με γνωστό από τα επαγελματικά μου) με έκανε να περιορίσω τα χοτέλια και γενικά το σπορ. Για την καθηγήτρια,έμαθα ότι πριν δύο χρόνια έφυγε από την πειοχή, γιατί αγόρασε σπίτι σε κυριλέ Β.Π. (λέω κυριλέ ,γιατί Β.Π. θεωρείται και το Χαλάνδρι ή ο Χολαργός). Το μόνο που είχα ακούσει από τρίτους ήταν ότι η μητερα της γκρίνιαζε που δεν έβρισκε ένα καλό παιδί να νοικοκυρευτεί.........προφανώς θα νομίζει ότι το διαμέρισμα το αγόρασε από τα ιδιαίτερα στα Αγγλικά.Επειδή θέλω να βελτιώσω τα αγγλικά μου, δεν μου λες το φροντιστήριο που δουλεύει, να περασω μια βολτα;
Ασχετο με το θεμα του νιματος, μην παρεξηγηθουμε κιολας ε;
Οχι και ουτε προκειται.πια η αποψη σας? το εχεται δοκιμασει