Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 367K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Ρε μαλακες μια φορά μου έβαλε δάχτυλο ένας γαστρεντερολόγος, πριν 20 χρόνια, για μια εξέταση, και από τότε μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου με μελανά γράμματα!! Εσείς πως την παλευετε;;; Ντεκαβλέ όσο δεν παει! Βέβαια αμα σου βάλει γλώσσα η παρτενερ είναι τρελή καβλα, αλλά όχι δάχτυλο!!
Τεσπα, όλες οι απόψεις σεβαστες.... εξάλλου στο Bou είμαστε, όλα είναι στο τραπέζι και όλα είναι σεβαστα!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε μαλακες μια φορά μου έβαλε δάχτυλο ένας γαστρεντερολόγος, πριν 20 χρόνια, για μια εξέταση, και από τότε μου έχει μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου με μελανά γράμματα!! Εσείς πως την παλευετε;;; Ντεκαβλέ όσο δεν παει! Βέβαια αμα σου βάλει γλώσσα η παρτενερ είναι τρελή καβλα, αλλά όχι δάχτυλο!!
Τεσπα, όλες οι απόψεις σεβαστες.... εξάλλου στο Bou είμαστε, όλα είναι στο τραπέζι και όλα είναι σεβαστα!
Δηλαδή η πίσω πόρτα του Διανοούμενου είναι παραβιασμένη και μάλιστα από άντρα; :headbaning2::headbaning2:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.907
Πόντοι
9.846
Δηλαδή η πίσω πόρτα του Διανοούμενου είναι παραβιασμένη και μάλιστα από άντρα; :headbaning2::headbaning2:
Τραυματική εμπειρία....! Βέβαια είμαι σε μια ηλικία που σε λίγο καιρό, λίγα χρόνια, πρεπει να κάνω επισκεψεις σε γαστρεντερολόγους για ψιλαφιση προστατη, άρα αφου δεν τη γλυτώνω εγώ, κανένας μας δεν θα τη γλυτώσει! Έτσι είναι η ζωή!
Προσέχουμε τώρα για να έχουμε πολλα ακόμα χρόνια στο μέλλον να γαμαμε! Πάω αισίως 44 με 30+ χρόνια στην πλατη μου να ακουω περηφανα ΜΌΝΟ Metal και 28 χρόνια να γαμαω ΜΌΝΟ! (το ακουτε ρεμαλια!! :rockon: :thumbsup:) .

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τραυματική εμπειρία....! Βέβαια είμαι σε μια ηλικία που σε λίγο καιρό, λίγα χρόνια, πρεπει να κάνω επισκεψεις σε γαστρεντερολόγους για ψιλαφιση προστατη, άρα αφου δεν τη γλυτώνω εγώ, κανένας μας δεν θα τη γλυτώσει! Έτσι είναι η ζωή!
Προσέχουμε τώρα για να έχουμε πολλα ακόμα χρόνια στο μέλλον να γαμαμε! Πάω αισίως 44 με 30+ χρόνια στην πλατη μου να ακουω περηφανα ΜΌΝΟ Metal και 28 χρόνια να γαμαω ΜΌΝΟ! (το ακουτε ρεμαλια!! :rockon: :thumbsup:) .
Να τα εκατοστήσεις και να πηδάς και τότε! :headbaning1::headbaning1:

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.860
Πόντοι
3.846
'οχι εσύ δεν τρως δάχτυλο αλλά πούτσα ολόκληρη.
Ο συγκεκριμένος μόνο πουτσες και αντρικα γαμησια σκέφτεται.
Μη σου κάνει εντύπωση αν καρφώνει τίποτα αγγούρια στη σουφρα του η παλιοπουστα. :badair: :zfuck:

XOSTIDIS

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2011
Κριτικές
7
Like
989
Πόντοι
361
Όχι δάχτυλο. Μόνο γλώσσα. Βιολογικός καθαρισμός!

Marcus77

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Αυγ 2019
Κριτικές
27
Like
1.537
Πόντοι
1.076
Σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει προστατεκτομή, υπάρχει η διέγερση απο προστάτη; Δεν εννοώ ολική αφαίρεση, αλλά μερική.
Ρωτάω γιατί μεσ τη βδομάδα έχω προγραμματίσει επέμβαση. Ο γιατρός μου έχει πει πως δεν χάνεται η στήση, αλλά μόνο το σπέρμα. Θα έχω οργασμό σαν τρανς ...

Accountant 7

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2012
Κριτικές
34
Like
7.810
Πόντοι
3.886
Σε περίπτωση που κάποιος έχει κάνει προστατεκτομή, υπάρχει η διέγερση απο προστάτη; Δεν εννοώ ολική αφαίρεση, αλλά μερική.
Ρωτάω γιατί μεσ τη βδομάδα έχω προγραμματίσει επέμβαση. Ο γιατρός μου έχει πει πως δεν χάνεται η στήση, αλλά μόνο το σπέρμα. Θα έχω οργασμό σαν τρανς ...
Και γιατί μπρο θα το κάνεις αυτό;1η φορά τ ακούω

Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Καλησπέρα.. Η δικιά ενώ στην αρχή δεν το έκανε δεν την άρεσε τώρα μου βάζει δάχτυλο ενώ μου περνει πιπα ενώ την πηδάω και πολλες φορές όταν μου βάζει μου λέει σε γαμαω με το δάχτυλο σε ξεσκίσω τον κωλο είναι δικός μου θα στον γαμαω μόνο εγώ και τέτοια...αλλα δονητή που την έχω πει να βάλει δεν μου βάζει ούτε με γλύφει εκεί πίσω

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Like
11.768
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα.. Η δικιά ενώ στην αρχή δεν το έκανε δεν την άρεσε τώρα μου βάζει δάχτυλο ενώ μου περνει πιπα ενώ την πηδάω και πολλες φορές όταν μου βάζει μου λέει σε γαμαω με το δάχτυλο σε ξεσκίσω τον κωλο είναι δικός μου θα στον γαμαω μόνο εγώ και τέτοια...αλλα δονητή που την έχω πει να βάλει δεν μου βάζει ούτε με γλύφει εκεί πίσω
Απο τη στιγμή που τη φτιάχνει το δαχτυλο, το κωλογλυψιμο θα έρθει με λίγη επιμονη... φτάνει να της το κανεις και εσύ. Τωρα, ο δονητης δυσκολο, για πολλές ειναι ταμπού που δεν ξεπερνιέται ευκολα. Μη ξεχνας οτι στην Ελλάδα υπάρχει πολύ συντηρητισμος στο σεξ.

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Τον έχεις στο κρεβάτι εάν δεν έχετε δονητη θα παίζει και αυτή ...μόλις γαμισει την τρύπα της με τον δονητη τότε πες της να στον βάλει να νιώσεις τα υγρά της ....να υπάρχει όμως στο παιχνίδι ο δονητης όχι να είναι σε συρτάρι ντουλάπα ....εκεί δίπλα .....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.994
Πόντοι
6.515
Εγγρ.
6 Δεκ 2022
Like
1.213
Πόντοι
201
Τον έχεις στο κρεβάτι εάν δεν έχετε δονητη θα παίζει και αυτή ...μόλις γαμισει την τρύπα της με τον δονητη τότε πες της να στον βάλει να νιώσεις τα υγρά της ....να υπάρχει όμως στο παιχνίδι ο δονητης όχι να είναι σε συρτάρι ντουλάπα ....εκεί δίπλα .....
Εκεί τον έχουμε μαζί δίπλα στην αρχή για να Καυλωσει βάζουμε τον δονητή σε εκείνη και μετά αρχίζει το παιχνίδι με το δσχτυλο σε εμένα..τις το έχω πει δύο φορές να μου βάλει και έλεγε Όχι και μια άλλη μέρα πάνω στην καυλα της Ενώ μου έβαζε δάχτυλο περνω το δονητή και τις τον δίνω και λέω βάλτο μου αλλά δεν ήθελε πάλι

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Εκεί τον έχουμε μαζί δίπλα στην αρχή για να Καυλωσει βάζουμε τον δονητή σε εκείνη και μετά αρχίζει το παιχνίδι με το δσχτυλο σε εμένα..τις το έχω πει δύο φορές να μου βάλει και έλεγε Όχι και μια άλλη μέρα πάνω στην καυλα της Ενώ μου έβαζε δάχτυλο περνω το δονητή και τις τον δίνω και λέω βάλτο μου αλλά δεν ήθελε πάλι
Θέλω να νιώσω τα υγρά σου μέσα μου να της πεις....η πάρε έναν διπλό....να τον βάζει στο μουνι και εσύ στον κώλο ταυτόχρονα....αλλά εσύ ξέρεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom