athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.353
- Πόντοι
- 12.756
εχει καιρο να μπει μπορει να παντρευτηκε και να πηγε να ζησει Βραζιλιαο φιλος σου ο τζιμης πρεπει να ξερει αλλα δεν τον βλεπω μεσα
ηταν μερακλης θυμαμαι
εχει καιρο να μπει μπορει να παντρευτηκε και να πηγε να ζησει Βραζιλιαο φιλος σου ο τζιμης πρεπει να ξερει αλλα δεν τον βλεπω μεσα
ηταν μερακλης θυμαμαι
η τον σκοτωσε κανενα τρελο shemaleεχει καιρο να μπει μπορει να παντρευτηκε και να πηγε να ζησει Βραζιλια
ολλανδια και πιο πανω στην βραζιλια δεν εχει σημαιεςεχει καιρο να μπει μπορει να παντρευτηκε και να πηγε να ζησει Βραζιλια
κακιες απλος ειναι συλλεκτης εμπειριωνη τον σκοτωσε κανενα τρελο shemale
θυμαμαι τοτε, αμεσως οι κακες γλωσσες του σαι να τον βγαλουν τραγικοκακιες απλος ειναι συλλεκτης εμπειριων
ειναι κακος ο κοσμος δυστυχως...θυμαμαι τοτε, αμεσως οι κακες γλωσσες του σαι να τον βγαλουν τραγικο
ειδες να ξερεις οτι απλος μερικες φορες στα 4 μπορει να βρισκανε απλος τα καλαμπαληκια τους..θυμαμαι τοτε, αμεσως οι κακες γλωσσες του σαι να τον βγαλουν τραγικο
Τελικα εμαθες γιατι σε χωρισε;Και μόνος μου βάζω δάχτυλα αλλά τις λίγες φορές που μου έχει βάλει γυναίκα ήταν πολύ καλύτερα. Ιδίως με την πρώην γκόμενα μου, μια φορα μου το έκανε μόνο, αλλά είχα τρελαθεί από την καύλα, και της έλεγα μεταξύ άλλων ότι θέλω να γαμηθω και από πουτσα
Λες να ήταν αυτός ο βαθύτερος λόγος, ε; Δεν αποκλείεταιΤελικα εμαθες γιατι σε χωρισε;
Μη χειρότεραΜε ένα δάκτυλο ξεκίνησε και πούστης @xenitemenos και κατέληξε σαν τον Λιλα να βάζει κούτσουρα στον πάτο του....
Εσύ τα βάζεις μόνος σου? γιατί για να παρακολουθείς το forum κολοδαχτυλιάζεσαι σίγουραΜε ένα δάκτυλο ξεκίνησε και πούστης @xenitemenos και κατέληξε σαν τον Λιλα να βάζει κούτσουρα στον πάτο του....
Για όλα τα μέλη ισχύει αυτό δηλαδή;γιατί για να παρακολουθείς το forum κολοδαχτυλιάζεσαι σίγουρα
Μπήκα και ψήφισα όχι...Εσύ τα βάζεις μόνος σου? γιατί για να παρακολουθείς το forum κολοδαχτυλιάζεσαι σίγουρα