Mpratan
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2019
- Κριτικές
- 21
- Like
- 11.294
- Πόντοι
- 4.546
Με ένα αθώο δάκτυλο ξεκινάνε όλοιόταν μάθεις το κωλοδάκτυλο μετά δεν θα θες να το κόψεις, προσοχη με αυτά!
Κάπως έτσι άρχισαν κάποιοι καριέρα
Με ένα αθώο δάκτυλο ξεκινάνε όλοιόταν μάθεις το κωλοδάκτυλο μετά δεν θα θες να το κόψεις, προσοχη με αυτά!
και καταλήγουν στα καυσόξυλα τύπε οπως ο λιλας
ΠοιοΑπολα,Σου Εβαλε καιμ τρελαθηκες ???Καλησπερα,Ναι Μου Αρεσει να μου βαζει δακτυλο η Γυναικα,Το δοκιμασα καιμ τρελαθηκα
??????μια απορια εχω εγω, πραγματικα δεν τρολαρω, δεν ειναι επιφοβο να την χεσεις την αλλη οταν στο κανει ?
μια απορια εχω εγω, πραγματικα δεν τρολαρω, δεν ειναι επιφοβο να την χεσεις την αλλη οταν στο κανει ?
ε να κανεις ενα κλυσματακι προτου σε κωλοδαχτυλιασουνμια απορια εχω εγω, πραγματικα δεν τρολαρω, δεν ειναι επιφοβο να την χεσεις την αλλη οταν στο κανει ?
οχι σοβαρα ειναι θεμα αυτο, αλλα οκ δεν το εχω ποτε και δεν ξερω??????
αυτο που βλεπω ειναι οτι με βραχια κεφαλη το γουσταρω προηγειται μακραν ...οχι σοβαρα ειναι θεμα αυτο, αλλα οκ δεν το εχω ποτε και δεν ξερω
Υποτίθεται έχεις προετοιμαστεί πρώτα. Εχεις παει τουαλέτα 1-2 φορές πριν, έχεις κάνει καθαρισμό του ορθού με υποκλυσμό (κλύσμα από φαρμακειο ή με το ντους), δεν έχεις καταναλώσει τροφές κινητοποιητικές του εντέρου πρωτύτερα.μια απορια εχω εγω, πραγματικα δεν τρολαρω, δεν ειναι επιφοβο να την χεσεις την αλλη οταν στο κανει ?
μαλακα πνιγηκα με τον καφεοχι σοβαρα ειναι θεμα αυτο, αλλα οκ δεν το εχω ποτε και δεν ξερω
Υποτίθεται έχεις προετοιμαστεί πρώτα. Εχεις παει τουαλέτα 1-2 φορές πριν, έχεις κάνει καθαρισμό του ορθού με υποκλυσμό (κλύσμα από φαρμακειο ή με το ντους), δεν έχεις καταναλώσει τροφές κινητοποιητικές του εντέρου πρωτύτερα.
Ε ναι αν έχεις φάει φασολάδα, δεν έχεις παει τουαλέτα και πας να σου βάλει κωλοδάχτυλο..ε θα χεστεις πανω σου και θα είσαι και κάφρος...
ο φιλος σου ο τζιμης πρεπει να ξερει αλλα δεν τον βλεπω μεσαμαλακα πνιγηκα με τον καφε