pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ανεξηγητο μυστηριο!!!!Αυτό κατάλαβα και εγώ, αλλα άμα είναι έτσι τρίβουν τις πλάτες τους.
Ο κώλος του φίλου πως παίζει μπάλα?![]()
Ανεξηγητο μυστηριο!!!!Αυτό κατάλαβα και εγώ, αλλα άμα είναι έτσι τρίβουν τις πλάτες τους.
Ο κώλος του φίλου πως παίζει μπάλα?![]()
Ανεξηγητο μυστηριο!!!!
![]()
Ας βαλει φωτο η βιντεο για να μας λυθει η απορια.Να πω μια ιδέα, μπορεί η τύπισα να έχει πολύ μακριά δάχτυλα, κάτι σαν το δάχτυλο του E.T. στην ταινία.
Τι είναι ανάποδο 69 ορέ παλικάρι?![]()
![]()
![]()
Άντρας από πάνω γυναίκα από κάτω μάστορα
εχω φιλη που βαζει δαχτυλο σε ολουσ τουσ γκομενους της και γουσταρουν.... τωρα ποιο απο τα δυο ισχυει? gayοφερνεις η απλα ειναι ευχαριστηση?Τυπε την δουλευεις καιρο την περιοχη?Αν καποια στιγμη θελεις να δοκιμασεις και"αντρικα" δαχτυλα ο ιπποτης ειναι ετοιμος να σε εξυπηρετησει.
θα ειχε φυγει flying kick στο κεφαλιεχω φιλη που βαζει δαχτυλο σε ολουσ τουσ γκομενους της και γουσταρουν....
εχω φιλη που βαζει δαχτυλο σε ολουσ τουσ γκομενους της και γουσταρουν.... τωρα ποιο απο τα δυο ισχυει? gayοφερνεις η απλα ειναι ευχαριστηση?
μεγαλη υποθεση να σου γλειφει η γκομενα την κωλοτρυπιδα κι αν ξερει να σου βαζει λιγο δαχτυλο και να σου ερεθιζει τον προστατη ειναι αλλη φαση...οποιος το εχει κανει ξερει...οποιος δεν το εχει κανει να μην κανει τον εξυπνακια και τον αντρα γιατι απλα δεν εχει δοκιμασει...
Βρε να σου βάζει, γιατί όχι; Άμα το γουστάρεις χαλάλι σου...μεγαλη υποθεση να σου γλειφει η γκομενα την κωλοτρυπιδα κι αν ξερει να σου βαζει λιγο δαχτυλο και να σου ερεθιζει τον προστατη ειναι αλλη φαση...οποιος το εχει κανει ξερει...οποιος δεν το εχει κανει να μην κανει τον εξυπνακια και τον αντρα γιατι απλα δεν εχει δοκιμασει...
βαλε και τους αλους 167 πολες κολοξεσκιστρες μαζευτικανελεος ρε βρωμοπουστες!!! 456 ΝΑΙ??????