apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ο λιλας ειναι αμερικανοφιλος οπως ειναι γνωστογια ρωτηστε ρε παιδια εσεις που εχετε το θαρος με βοτκα γινεται γιατι το ουισκι μου μιριζει
τυπε ο λιλας ειναι αμερικανοφιλος οπως ειναι γνωστογια ρωτηστε ρε παιδια εσεις που εχετε το θαρος με βοτκα γινεται γιατι το ουισκι μου μιριζει
τοτε πες του να αφησει τα μισει και να αρχισει... το μεθυσιτυπε ο λιλας ειναι αμερικανοφιλος οπως ειναι γνωστο
και ομως υπαρχει...δεν υπαρχει τετοια γκομενα
Ειχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια λιγο μεγαλυτερη απο μενα, η οποια λυσαγε σε τετοιο βαθμο που με εβαζε να κοιμηθω λυωμα μετα απο 2 η 3 λονγκ ταιμ
κ τα ξημερωματα ξυπνουσα κ την εβλεπα να λυωνει στην τρυπα μου με την γλωσα της! μεχρι εκει ολα καλα, αλλα μετα καυλωνε τρελα κ εβαζε κ δαχτυλο, κατι το οποιο δεν το ανεχομουν, κ δεν μαρεσε κ δεν καταλαβαινε κ ετρωγε τα χαστουκια της τα οποια κ αυτα την εφτιαχναν! ελεος πια!
Ειχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια λιγο μεγαλυτερη απο μενα, η οποια λυσαγε σε τετοιο βαθμο που με εβαζε να κοιμηθω λυωμα μετα απο 2 η 3 λονγκ ταιμ
κ τα ξημερωματα ξυπνουσα κ την εβλεπα να λυωνει στην τρυπα μου με την γλωσα της! μεχρι εκει ολα καλα, αλλα μετα καυλωνε τρελα κ εβαζε κ δαχτυλο, κατι το οποιο δεν το ανεχομουν, κ δεν μαρεσε κ δεν καταλαβαινε κ ετρωγε τα χαστουκια της τα οποια κ αυτα την εφτιαχναν! [size=20pt]ελεος πια![/size]
αυτες απτο λουτρακι ειναι πολυ προστυχες τυπεΕιχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια λιγο μεγαλυτερη απο μενα, η οποια λυσαγε σε τετοιο βαθμο που με εβαζε να κοιμηθω λυωμα μετα απο 2 η 3 λονγκ ταιμ
κ τα ξημερωματα ξυπνουσα κ την εβλεπα να λυωνει στην τρυπα μου με την γλωσα της! μεχρι εκει ολα καλα, αλλα μετα καυλωνε τρελα κ εβαζε κ δαχτυλο, κατι το οποιο δεν το ανεχομουν, κ δεν μαρεσε κ δεν καταλαβαινε κ ετρωγε τα χαστουκια της τα οποια κ αυτα την εφτιαχναν! ελεος πια!
αυτες απτο λουτρακι ειναι πολυ προστυχες τυπε
μπας και ηταν αυτη δικε μου?Ειχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια
μιλαμε για αλητισες μεγαλες ε;;;αυτες απτο λουτρακι ειναι πολυ προστυχες τυπε
το χειροτερο PPΤο εχει το νερο...