Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 371K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,1%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 269 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.413

king o kink 8six

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
ε ναι αμα ξερει να το κανει κ εχει κανει κ ενα καλο γλιψιμο πριν μετραει αλλα ενα καλο  :kissass: γμτ !

astra85

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Οκτ 2010
Κριτικές
65
Like
1.210
Πόντοι
3.067
μια επιχειρισε μια φορα και της εκλασα το δαχτυλο. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ring

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ολα υπαρχουν...αρκει να βρεθουνε!!! και εμενα μου αρεσουν ολα τα παιχνιδια αυτου του τυπου..δεν υπαρχει νορμαλ και ξε-νορμαλ...ο καθενας/α κανει οτι θελει στο κρεββατι του...

phoebe

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Μόνο με δύο παρτενέρ μου το έχω κάνει, προσωπικά το διασκεδάσα απίστευτα, και αυτοί διπλά όπως φάνηκε...και μην ακούω οποιαδήποτε σύνδεση με ομοφυλοφιλία, καθαρός κρυπτο-συντηρητισμός...άλλο να μη σ'αρέσει και άλλο να χαρακτηρίζεις αμέσως αδερφή αυτόν που το κάνει/δέχεται...

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έχω την εντύπωση οτι πρώτες οι γυναίκες το θεωρούν δήθεν ομοφυλοφιλία και το καταδικάζουν.  :huh: Άλλωστε γιαυτό ακόμα παραμένει λίγο ταμπου για τους περισσότερους....

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Απ΄ότι βλέπω στη ψηφοφορία,

Οι μισοί το θέλουνε το δαχτυλάκι,...

ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ

Προσοχή μόνο ρε άντρες
κωλοδάχτυλα και χάντρες
έτσι κάνουν την αρχή
κι αποκτούν ψιλή φωνή

κι άμα η φωνή αλλάξει
το πουλάκι θα πετάξει
απο μπρός θα κατουράς
κι απο πίσω θα γαμάς !

:grin:

Οξω πούστη απ τη παράγκα !  

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ειχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια λιγο μεγαλυτερη απο μενα, η οποια λυσαγε σε τετοιο βαθμο που με εβαζε να κοιμηθω λυωμα μετα απο 2 η 3 λονγκ ταιμ
κ τα ξημερωματα ξυπνουσα κ την εβλεπα να λυωνει στην τρυπα μου με την γλωσα της! μεχρι εκει ολα καλα, αλλα μετα καυλωνε τρελα κ εβαζε κ δαχτυλο, κατι το οποιο δεν το ανεχομουν, κ δεν μαρεσε κ δεν καταλαβαινε κ ετρωγε τα χαστουκια της τα οποια κ αυτα την εφτιαχναν! ελεος πια!  :grin:

salieri

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2006
Like
6
Πόντοι
1
Ειχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια λιγο μεγαλυτερη απο μενα, η οποια λυσαγε σε τετοιο βαθμο που με εβαζε να κοιμηθω λυωμα μετα απο 2 η 3 λονγκ ταιμ
κ τα ξημερωματα ξυπνουσα κ την εβλεπα να λυωνει στην τρυπα μου με την γλωσα της! μεχρι εκει ολα καλα, αλλα μετα καυλωνε τρελα κ εβαζε κ δαχτυλο, κατι το οποιο δεν το ανεχομουν, κ δεν μαρεσε κ δεν καταλαβαινε κ ετρωγε τα χαστουκια της τα οποια κ αυτα την εφτιαχναν! ελεος πια!  :grin:

Χαχαχαααααααα κωλοκατασταση δηλαδη...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κ τα ξημερωματα ξυπνουσα κ την εβλεπα να λυωνει στην τρυπα μου με την γλωσα της! μεχρι εκει ολα καλα, αλλα μετα καυλωνε τρελα κ εβαζε κ δαχτυλο, κατι το οποιο δεν το ανεχομουν, κ δεν μαρεσε κ δεν καταλαβαινε κ ετρωγε τα χαστουκια της τα οποια κ αυτα την εφτιαχναν! [size=20pt]ελεος πια![/size]  :grin:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτες απτο λουτρακι ειναι πολυ προστυχες τυπε :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ειχα μια τυπισα απο λουτρακι μερια
μπας και ηταν αυτη δικε μου?
laura_does_loutraki.jpeg

λεμε τωρα :2funny:

dnmntpns

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
αυτες απτο λουτρακι ειναι πολυ προστυχες τυπε :2funny:
μιλαμε για αλητισες μεγαλες ε;;;
τι να κανουν κ αυτες μωρε;; :kissass2: :kissass2: :kissass2:
παντως το ειχε η κοπελα, ασχετα αν το πηγαινε πιο μακρυα απο οσο ηθελα!

κοιταξε η κοπελα δεν ηταν, αλλα η συγκεκριμενη ηταν απλη υπαληλος του καζινο! :S

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Μόνο με δύο παρτενέρ μου το έχω κάνει, προσωπικά το διασκεδάσα απίστευτα, και αυτοί διπλά όπως φάνηκε...και μην ακούω οποιαδήποτε σύνδεση με ομοφυλοφιλία, καθαρός κρυπτο-συντηρητισμός...άλλο να μη σ'αρέσει και άλλο να χαρακτηρίζεις αμέσως αδερφή αυτόν που το κάνει/δέχεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom