βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Το ξαναβάζω για να μην έχουμε απορίες . Αυτό κάνει gay τον ταύρο ;
Eίσαι σίγουρος;
Το ξαναβάζω για να μην έχουμε απορίες . Αυτό κάνει gay τον ταύρο ;
τι άρθρο έδωσε ρε?
για τον ταύρο μίλησε!
του εξηγησα γιατί τα κάνουν αυτά στον ταύρο!
επίσης λέω από χθες ότι αυτό ακριβώς που περιγράφει κάνουν και γουστάρουν και οι πούστηδες: να ερεθίζεται ο προστάτης μέσω του κώλου!
από κει και πέρα ........ πέρα βρέχει και του κώλου τα εννιάμερα!
και τις τρανς όταν τις γαμάνε απ τον κώλο χύνουνε απ τον πούτσο τους!
έχει πολλές το φόρουμ!
ρώτα τες αν αμφιβάλλεις!
τι σημαίνει αυτό? ότι δεν είναι γκέι?
φυσικά και είναι και γουστάρουν όταν χύνουν....αλλά πηδώντας τες τον κώλο!
πότε θα το καταλάβεις επιτέλους ρεεεεεεεεεεε?
εχεμ....Πραγματικά δε με αφορούν αυτά που λες , γι αυτό δε σου απαντάω . Βαριέμαι . Εγώ την αλήθεια την ξέρω. Αν μπορείς να μου πεις που κάνει λάθος αυτό που ανεβάζω έλα να μιλήσουμε . Τις προσβολες άσ τες για τις πουτάνες .
τι άρθρο έδωσε ρε?
για τον ταύρο μίλησε!
του εξηγησα γιατί τα κάνουν αυτά στον ταύρο!
επίσης λέω από χθες ότι αυτό ακριβώς που περιγράφει κάνουν και γουστάρουν και οι πούστηδες: να ερεθίζεται ο προστάτης μέσω του κώλου!
από κει και πέρα ........ πέρα βρέχει και του κώλου τα εννιάμερα!
σαλτα γαμησου ρε κρυφοπουστα που θα με κανεις και κυρηγμα παλιομπινε.καθομαστε εδω και 2 ωρες και ασχολουμαστε με τις ανωμαλιες σου.Πραγματικά δε με αφορούν αυτά που λες , γι αυτό δε σου απαντάω . Βαριέμαι . Εγώ την αλήθεια την ξέρω. Αν μπορείς να μου πεις που κάνει λάθος αυτό που ανεβάζω έλα να μιλήσουμε . Τις προσβολες άσ τες για τις πουτάνες .
Βρήκανε ταυρο πουστρακο φαινεται, απιθανο το εχεις? .Το ξαναβάζω για να μην έχουμε απορίες . Αυτό κάνει gay τον ταύρο ;
Τυπε που βρεθηκε αυτος ρε?Ρε πλάκα μας κάνεις; Θα διαβάσουμε όλο αυτό για να σου πούμε ότι είσαι λούγκρα; Αφού η διάγνωση ίδια θα είναι έτσι κι αλλιώς οπότε γιατί να κουραζόμαστε;
ειναι η γραμμη των πουστηδων αυτη.Βρήκανε ταυρο πουστρακο φαινεται, απιθανο το εχεις? .
Παντως τυπε αν σου αρεσει να τον παιρνεις ειναι δικαιωμα σου, αλλα οχι να μας οριζεις ότι το πισωγλεντημα του πρωκτου σου ειναι το φυσιολογικο και εμεις που δεν το θελουμε ειμαστε οι κακοι και ανωμαλοι :'( :'(
[size=13pt]Εγώ είμαι ετερογυλόφιλος[/size] , πηδάω γυναίκες , [size=13pt]μου αρέσει να μου χαϊδεύουν τον κώλο[/size] και τα @@ και χύνω .
Τυπε που βρεθηκε αυτος ρε?
Στειλτον στο φυλης99 μία, να εξετασει τον χριστίνα
Αυτές είναι γκέι , κάνανε αλλαγή ΚΑΙ τις πηδάνε από τον κώλο ... και χύνουν.
Εγώ είμαι ετερογυλόφιλος , πηδάω γυναίκες , μου αρέσει να μου χαϊδεύουν τον κώλο και τα @@ και χύνω .
Τι δεν καταλαβαίνεις ;
ρε φίλε, αφού το θέμα είναι πάνω απ το νοητικό σου επίπεδο, τι το παιδεύεις!
σου είπα κι απ την αρχή: πήγαινε σε έναν ειδικό (γιατρό-όχι νοσοκόμμα) και εξήγησέ του το πρόβλημά σου!
θα σου πει πώς να κινηθείς.
τι ψάχνεις τώρα εδώ μέσα.
εγώ στο ξαναλέω και μάλιασε η γλώσσα αμου!
οι τρανς (που δεν κάνανε αλλαγή φύλλου, αλλά έχουν τσουτσούνι) όταν τις γαμάνε,πολλές φορές, χύνουν (απ το τσουτσούνι).
το κριτήριο λοιπόν δεν είανι αν χύνει κάποιος (όοπως οι τρνς οι οι ταύροι) για να καθορίσεις αν είναι ή όχι γκέι, αλλά πώς χύνουν!
αν τους τον παίξεις ή αν τον παίξει το μουνί είναι στρέιτ.
αν χύσουν λόγο ερεθισμού του προστάητ απ τον κώλο είναι γκέι!
ΠΌΣΟ ΓΚΑΣΜΆΣ ΕΊΣΑΙ ΤΕΛΙΚΆ ΡΕ ΠΟΎΣΤΗ ΜΟΥ!
ΤΈΛΟΣ!
ΓΡΆΨΕ ΌΤΙ ΘΕΣ ΑΠΌ ΔΩ ΚΑΙ ΠΈΡΑ!
(αλλά πήγαινε σε κάνα γιατρό ειδικό για το θέμα μήπως και σωθείς...λόγω του νεαρού της ηλικίας αλλά και της αγαθοσύνης που σε διακρίνει)
Κι ο άντρας μπορεί να εκσπερματίσει από τον προστάτη . Ρώτα έναν ουρολόγο . Είναι τρόπος σπερματοληψίας .
Eμείς γουστάρουμε ΑΥΤΟΝ τον τρόπο σπερματοληψίας μωρή λουλού.
http://img4.immage.de/26122aa3a9scoremagazine200906[URL unfurl="true"]www.fantamag.com.pdf.cover.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
http://img4.immage.de/26122aa3a9scoremagazine200906[URL unfurl="true"]www.fantamag.com.pdf.cover.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ζωγραφίζεις!!!!
Την καλημερα μου(την κανω σιγα σιγα ;D) τυπε και λοιποι χυστες και στον πανηδονιστη μας :o :'(
[/quote]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :sperm: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Την καλημερα μου(την κανω σιγα σιγα ) τυπε και λοιποι χυστες και στον πανηδονιστη μας :o :'(
ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ ΕΙΠΑΜΕ ; Κι ο άντρας μπορεί να εκσπερματίσει από τον προστάτη . Ρώτα έναν ουρολόγο . Είναι τρόπος σπερματοληψίας .
Άντρα σε κάνει ο πούτσος . Ετεροφυλόφιλο το να σου αρέσουν οι γυναίκες , ομοφυλόφιλο να σου αρέσουν οι άντρες . Εγώ γυναίκες θέλω . Να τις εξερευνώ και να με εξερευνούνα από την αρχή μέχρι το τέλος ... κι ότι προκύψει . δε σημαίνει ότι θα μου αρέσουν όλα