Επισκέπτης
Τώρα εσύ είσαι Πάοκ ή Οσφπ,να ξέρω να σε βρίσω ή όχι;!ετοιμάσου να πληρώσεις αύριο....
Τώρα εσύ είσαι Πάοκ ή Οσφπ,να ξέρω να σε βρίσω ή όχι;!ετοιμάσου να πληρώσεις αύριο....
Τώρα εσύ είσαι Πάοκ ή Οσφπ,να ξέρω να σε βρίσω ή όχι;!
Aααα λάθος κατάλαβα!!!αλλου πήγαινε αυτό δεν έχει σχέση με τα οπαδικά ρεεεεεεεεεεεεεεεε
και είμαι ΠΑΟΚ... έχεις αντίρηση ???
Aααα λάθος κατάλαβα!!!
Ναι ρε έχω αντίρηση μεγάλη!!!
Ααα και εγώ με τον Πάοκ κανένα πρόβλημα αν δεν μας στείλει 3τους!!!πρόβλημα σου μεγάλε.. ξυδάκι... (πιές κανα δυό κούπες χυμό σκωτίας να στανιάρης)
εγώ δεν έχω πρόβλημα που είσαι ότι είσαι (γαύρος?)
Ααα και εγώ με τον Πάοκ κανένα πρόβλημα αν δεν μας στείλει 3τους!!!
αμα σας στείλουμε τρίτους όμως.. κερνάω τα ξύδια...
Ακυρό στον +5 είμαστε,δεν υπάρχει κίνδυνος!!!αμα σας στείλουμε τρίτους όμως.. κερνάω τα ξύδια...
Αύριο θά βάλουμε τήν ποντικομαμή νά κεράση
κέρδισε έχθες στό λοττο 2 χιλιαρικα !!!!!!
Ακυρό στον +5 είμαστε,δεν υπάρχει κίνδυνος!!!
Μονό τον Παο θα ευνοήσετε αν μας κερδίσετε!!!
αυτό το +5 που το είδες ωρέ...
Στον πίνακα του σιτέ OSFP(δεν τα έχουν περάσει σωστά μάλλον )!!! :Sβρε την κωλόφαρδη...
papazolη.. εκανες τίποτα και της άνοιξε ????????????
Στον πίνακα του σιτέ OSFP(δεν τα έχουν περάσει σωστά μάλλον )!!! :S
Βρε για εσένα λέει οτί κέρδισες,εγώ πότε δεν κερδίζωω!!!
Αύριο θά βάλουμε τήν ποντικομαμή νά κεράση
κέρδισε έχθες στό λοττο 2 χιλιαρικα !!!!!!
Φήμες του κιτρίνου τύπου, τις οποίες διαψεύδω μετά βδελυγμίας!!!
δεν τα αφήνεις αυτά ποντικομαμή μονοφαγά....
Τζάμπααα η χαράααα,πάλι δεν θα δω λεφτάααα!!!Γλυκό μου τερατάκι....., μακάρι να είχα κερδίσει (και να κεράσω και όλο το τραπέζι αύριο), αλλά δυστυχώς για εμένα (και κατ'επέκταση και εσάς) δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε τέτοια φήμη, η οποία διαχέεται στο διαδίκτυο από συναγωνιστή, είναι απολύτως αβάσιμη και κινείται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως και το 80% των λεγομένων του!
Τζάμπααα η χαράααα,πάλι δεν θα δω λεφτάααα!!!
όπως και το 80% των λεγομένων του!
Γλυκό μου τερατάκι....., μακάρι να είχα κερδίσει (και να κεράσω και όλο το τραπέζι αύριο), αλλά δυστυχώς για εμένα (και κατ'επέκταση και εσάς) δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Οποιαδήποτε τέτοια φήμη, η οποία διαχέεται στο διαδίκτυο από συναγωνιστή, είναι απολύτως αβάσιμη και κινείται στη σφαίρα της φαντασίας, όπως και το 80% των λεγομένων του!
μπα .. λέει και 20% αλήθειες.. εγώ νόμιζα ότι όλα είναι ψέματα