και γω να σε βρίσω ρε παλιομαλάκα, αγράμματε, καριόλη, μπάσταρδε δεν μου λέει κάτι!
Εγώ ένα θα σου πω , ΛΑΧΑΝΟΚΗΠΟΣ !
και γω να σε βρίσω ρε παλιομαλάκα, αγράμματε, καριόλη, μπάσταρδε δεν μου λέει κάτι!
ανέκδοτο:
τι κοινό έχουν τα κομματόσκυλα του μπου με τους πούστηδες?
και οι δύο δεν αντιλαμβάνονται αυτό που είναι!
Δωσε τοπο στην οργη του φιλου...που μαλλον θα τον εχεις προκαλεσει για να γραφει ετσι....Γιατί πολύ απλά , δεν μπορείς να προσβάλλεις όποιον έχει διαφορετικά γούστα από σένα . Είσαι ομοφυλόφιλος ; Με γεια σου με χαρά σου . Δε με νοιάζει . Είσαι μαζοχιστής , πάλι το ίδιο . Σου αρέσει να σου ερεθίζουν τις ρώγες , το λαιμό , τον προστάτη , τα αρχίδια ; Στα @@ μας . Δεν μπορούμε να σε προσβάλλουμε .
Ούτε να λέμε ότι όποιος του αρέσουν τα παιχνίδια με τον κώλο είναι γκέι μπορούμε να λέμε , ούτε να μειώνουμε τους γκέι . Σκέψου να βγει το παιδί σου έτσι , τι θα κάνεις ;
ποιον πρόσβαλα ρε καραγκιοζάκο?Γιατί πολύ απλά , δεν μπορείς να προσβάλλεις όποιον έχει διαφορετικά γούστα από σένα . Είσαι ομοφυλόφιλος ; Με γεια σου με χαρά σου . Δε με νοιάζει . Είσαι μαζοχιστής , πάλι το ίδιο . Σου αρέσει να σου ερεθίζουν τις ρώγες , το λαιμό , τον προστάτη , τα αρχίδια ; Στα @@ μας . Δεν μπορούμε να σε προσβάλλουμε .
Ούτε να λέμε ότι όποιος του αρέσουν τα παιχνίδια με τον κώλο είναι γκέι μπορούμε να λέμε , ούτε να μειώνουμε τους γκέι . Σκέψου να βγει το παιδί σου έτσι , τι θα κάνεις ;
οιπόν επειδή αντιλαμβάνομαι ότι καμιά σχέση δεν έχεις με επιστήμη (ούτε καν με τα ζώα) και επειδή οι "επιστημονικές" σου γνώσεις φτάνουν μέχρι να "καλυφθείς" από ότι βρήσκεις στο ίντερνετ ή τις ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ γνώσεις μιας....νοσοκόμας, θα σου κάνω μια ερώτηση.
κι αν βρεις την απάντηση κερδίζεις (τον ανδρισμό σου)
το κοριτσάκι το ξανθό δεν μπόρεσε χθες να καταλάβει και συνεχίζει!
ελπίζω όμως με σένα....
άκου λοιπόν:
τι είναι αυτό που αρέσει στους πούστηδες όταν τους γαμάνε τον κώλο???
Δωσε τοπο στην οργη του φιλου...που μαλλον θα τον εχεις προκαλεσει για να γραφει ετσι....
Σωστη τοθετηση των ορισμων.ποιον πρόσβαλα ρε καραγκιοζάκο?
που ήρθες εδώ να μας κάνεις πούστικα παιχνίδια με τον κώλο!
μαλακούλη!
μη μου κωλοτρίβεσαι ρε πουστρίγκο!
δε σε γαμάω λέμε!
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΙ:
πούστης είναι αυτός που γουστάρει μέσω του κώλου του να του ερεθίζουν τον προστάτη!
στρέιτ είναι αυτός που γουστάρει να του ερεθίζουν την πούτσα!
και έρχεσαι εσύ, με ύφος σαν να ανακάλυψες την Αμερική να μας πεις ότι δεν είσαι γκέι άμα στον χώνουν από πίσω!
ΕΙΣΑΙ!
Τελεία.
ποιον πρόσβαλα ρε καραγκιοζάκο?
που ήρθες εδώ να μας κάνεις πούστικα παιχνίδια με τον κώλο!
μαλακούλη!
μη μου κωλοτρίβεσαι ρε πουστρίγκο!
δε σε γαμάω λέμε!
ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΓΩ ΛΕΩ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΟΤΙ:
πούστης είναι αυτός που γουστάρει μέσω του κώλου του να του ερεθίζουν τον προστάτη!
στρέιτ είναι αυτός που γουστάρει να του ερεθίζουν την πούτσα!
και έρχεσαι εσύ, με ύφος σαν να ανακάλυψες την Αμερική να μας πεις ότι δεν είσαι γκέι άμα στον χώνουν από πίσω!
ΕΙΣΑΙ!
Τελεία.
Καλώς το ΠαΠάκι!ενώ η εσκορτίτσα τζέηνς γνωρίζει πολύ καλά τι είναι!!!
Καλώς το ΠαΠάκι!
την κουβέντα σου είχαμε!
για πες την άποψή σου γλυκούλι μου!
εδώ έχουμε κάποιες διαφωνίες με κάτι γκέι από χθες και δε λεν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα!
πες μας λοιπόν γιατί όλοι κρεμόμαστε από σένα!
είναι γκέι κάποιος που γουστάρει κωλοδάχτυλο?
θα εξελιχθεί μήπως αργότερα?
ή δεν παίζει ρόλο?
Καλώς το ΠαΠάκι!
την κουβέντα σου είχαμε!
για πες την άποψή σου γλυκούλι μου!
εδώ έχουμε κάποιες διαφωνίες με κάτι γκέι από χθες και δε λεν να καταλάβουν ορισμένα πράγματα!
πες μας λοιπόν γιατί όλοι κρεμόμαστε από σένα!
είναι γκέι κάποιος που γουστάρει κωλοδάχτυλο?
θα εξελιχθεί μήπως αργότερα?
ή δεν παίζει ρόλο?
παΠάκι αν έχεις κα΄τι να προσθέσεις στο θέμα, να σε ακούσουμε ευχαρίστως!ή είναι κομπλεξάρα ....
ρε τζειμς μηπως σε γουσταρει αυτο το δροσερο αγορι?
εγω τοση ωρα τον βριζω και σημασια δεν μου δινει.
τι γινετε σημερα?
βυζοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Επειδή απ ότι κατάλαβες , με επιστήμες υγείας σπουδάζω και ξέρω πολύ καλύτερα από σένα τι είναι ο προστάτης , καλύτερα να σταματήσεις . Έχω δίκιο και το ξέρω . Έτσι απλά . ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !
Σπουδάζεις και επιστήμες υγείας τρομάρα σου. Πού ρε στα ΙΕΚ ΛΕ-ΣΒΙΕ;
Ο προστάτης έχει πολύ σοβαρότερες λειτουργίες απ'το να βάζεις δαχτυλάκι να ερεθιστεί περισσότερο το πουλάκι σου (και καλά).
Υπάρχουν άνθρωποι που υποφέρουν από ασθένειες του προστάτη οπότε σταματήστε να τον αναφέρετε για να δικαιολογήσετε την ανωμαλία σας.
Άιντε πουστράκια μη μας ζαλίζετε άλλο τ'αρχίδια. Βάλτε κάνα αγγούρι στον πάτο σας να ερεθιστείτε πιο πολύ.
τι θα πει τι με νοιάζει βρε?κι εσένα τι σε νοιάζει;
θες να βγάλεις πιστοποιητικό;