Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 371K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,1%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 269 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.413

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πού οδηγείται η κοινωνία τσίφτες μου; :priest:

ρε συ τύπε! οι ελλεηνίδες έχουν ξεφύγει μιλάμε!

αφού έχουν καβαλήσει τόσα χρόνια το καλάμι, τι τις έχει μείνει πλέον? να μας γαμήσουν!

στην κυριολεξία όμως!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
ρε συ τύπε! οι ελλεηνίδες έχουν ξεφύγει μιλάμε!

αφού έχουν καβαλήσει τόσα χρόνια το καλάμι, τι τις έχει μείνει πλέον? να μας γαμήσουν!

στην κυριολεξία όμως!

Σε λίγο θ'ανοίξουν θρέντ "Δίνουν κώλο οι Έλληνες;" :headbang: :headbang: :headbang:

Τύποι μου, κλείστε τ'αυτιά σας στις σειρήνες. Οι ψευτομοντερνισμοί δε θα περάσουν. Οι κώλοι μας είναι ιεροί κι έτσι θα παραμείνουν.
Άμα θέλουν να κάνουν κολονοσκοπήσεις να γίνουν γιατρίνες ή να πάνε στη Μύκονο να βρουν τον Λέλο μπανάναααααααααα :knuppel:

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ο παπιας δεν πηρε ακομα θεση για το κωλοδαχτυλο στο κωλο των λαθρομεταναστων και των μειονοτητων που ζουνε στην ελλαδα.
θα εχουν ενδιαφερον οι αποψεις του.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Από τη μέση ελληνίδα μαλακισμένη ,
που γαμιέται πρώτη φορά στα 20 (μετά από σχέση 1+ χρόνου),
με το συμφοιτητή , τον οποίο παντρεύεται 5 χρόνια αργότερα,
το κόβω λίγο χλωμό.

Xαχαχα ! Που ζεις ρε  ; Άκου μετά από ένα χρόνο σχέση . Η μέση Ελληνίδα έχει γαμηθεί πριν γίνει φοιτήτρια . Ειδικά όσες δεν είναι και διαβαστερές . Έτσι τις πάνε  :fuck2:  

Οι διαβαστερές τον παίρνουν μάλλον πιο αργά σε μέσο όρο . Γι αυτό υπάρχουν τα ΤΕΙ  :rockon:

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά , το ανώνυμο δημοψήφισμα τα λέει όλα . 63 % των ανδρών γουστάρει παιχνίδι με τον κώλο του . Μακάρι να είχα μία κοπέλα να είναι ανοιχτή με το σώμα της και το σώμα μου και να κάνουμε όχι μόνο κωλοδάχτυλα , αλλά και ότι έχουμε φαντασιωθεί . Πάντως τα χάδια εκεί κάτω εγώ τα γουστάρω τρελά .

Άσχετο , δηλαδή αν μου γλείψουν τις ρώγες και μ αρέσει , πάλι gay είμαι ;

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ο παπιας δεν πηρε ακομα θεση για το κωλοδαχτυλο στο κωλο των λαθρομεταναστων και των μειονοτητων που ζουνε στην ελλαδα.
θα εχουν ενδιαφερον οι αποψεις του.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
μαλάκα ο ΠάΠιας λείπει εδώ και 2-3 μέρες, γι αυτό και δεν πήρε χαμπάρι το θρεντάκι! :uglystupid:

αλλιώς θα είχε βρει τη χαρά του! :fuck2:

μάλλον τον έχουν πλακώσει στα κλύσματα και στα ηλεκτροσόκ! :fuck2: :fuck2:

όταν τελειώσει η θεραπεία,θα επανέλθει δριμύτερος! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ρε παιδιά , το ανώνυμο δημοψήφισμα τα λέει όλα . 63 % των ανδρών γουστάρει παιχνίδι με τον κώλο του . Μακάρι να είχα μία κοπέλα να είναι ανοιχτή με το σώμα της και το σώμα μου και να κάνουμε όχι μόνο κωλοδάχτυλα , αλλά και ότι έχουμε φαντασιωθεί . Πάντως τα χάδια εκεί κάτω εγώ τα γουστάρω τρελά .

Άσχετο , δηλαδή αν μου γλείψουν τις ρώγες και μ αρέσει , πάλι gay είμαι ;

για τον κώλο λέμε ρε!

αλλά για περίμενε..... :o

ποιοι να σου γλείψουν τις ρόγες? :think:

γυναίκες ή άνδρες? :uglystupid:

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
έχουμε μπερδέψει λίγο τα πράγματα τελευταία!

ο πειραματισμός στο σεξ και η φαντασία, φτάνει μέχρι το σημείο που σ έναν άνδρα "πειράξεις" τον ανδρισμό του!

και το "πείραγμα" αυτό έχει να κάνει με το κωλαράκι του!

η ομοφυλλοφιλία σ έναν άνδρα έχει να κάνει με τις ψυχοσωματικές του ιδιαιτερότητες! Όχι μόνο δηλ με το να τον ελκύει ένας άλλος άνδρας, αλλά και με το να ερεθίζεται περισσότερο (και να ικανοποιείται εν τέλη) με την όπισθεν και όχι με το μόριό του!

σεξούλα μου γλυκειά.....με το πουλάκι του, κοινώς, θέλει κάποιος ΑΝΔΡΑΣ να παίζεις και όχι με το κωλαράκι του!

αν ζητάει κι απ τα δύο...κάτι δεν πάει καλά με τις...ορμόνες του!

Πόσο λαχανόκηπος είσαι ρε φίλε ; Δηλαδή gay άτομο σημαίνει άτομο με πρόβλημα στις ορμόνες ; Ψάξε σε κανα γυμναστήριο καλύτερα . Ο πιο γυμνασμένος και τεστοστερονάτο gay θα είναι .

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Πόσο λαχανόκηπος είσαι ρε φίλε ; Δηλαδή gay άτομο σημαίνει άτομο με πρόβλημα στις ορμόνες ; Ψάξε σε κανα γυμναστήριο καλύτερα . Ο πιο γυμνασμένος και τεστοστερονάτο gay θα είναι .

δε σου έχει γλείψει γυναίκα τις ρώγες ;

ρε μαλακομπούφλη!

μάθε να μιλάς πρώτα σ ένα φόρουμ και μετά εκφράζεις και άποψη!

λάχανο!

άμα γουστάρεις κωλαράκι κάντο! απλά μη μας πρήζεις εδώ!

έχει και γκέι σάιτ να πεις τον καημό σου!

λακαμά!

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
ρε μαλακομπούφλη!

λάχανο!

λακαμά!
ποιος κλωνος ειναι αυτος ρε τζειμς? :think: :think: :think: :think: :think:

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
ρε μαλακομπούφλη!

λάχανο!

λακαμά!

Έεεεετσι ! Και τώρα για να το βουλώσεις πάρε και την επιστήμη . Και μη μου πεις ότι κι ο ταύρος είναι gay . Σε προκάλεσα για να είναι το βούλωμα καλύτερο .

Συνημμένα

• bull.h31.jpg
    bull.h31.jpg
    39 KB · Εμφανίσεις: 18

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
ποιος κλωνος ειναι αυτος ρε τζειμς? :think: :think: :think: :think: :think:
απ το γνωστό αδερφάτο!

γουστάρει δαχτυλάκια, αλλά δεν βγαίνει να το πει ανοιχτά και κωλοστρίφεται από χθες!

νικολάκηηηηη!

μπανάνααααααα! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• c3cf92e992.jpg
    c3cf92e992.jpg
    12,9 KB · Εμφανίσεις: 17

arcans76

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
6
απ το γνωστό αδερφάτο!

γουστάρει δαχτυλάκια, αλλά δεν βγαίνει να το πει ανοιχτά και κωλοστρίφεται από χθες!

νικολάκηηηηη!

καμια κρυφοπουστα θα ειναι που εκανε κλωνο για να υποστιριξει μεχρι θυσιας τα κωλοδαχτυλα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

που ειναι το λαγωνικο ο απολυτος να τον αποκαλυψει? :think: :think: :think: :think:
ειναι ειδικος ο τυπος σε αυτες τις περιπτωσεις κρυφοπουστιασεις. :grin: :grin: :grin:

onikolis

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
απ το γνωστό αδερφάτο!

νικολάκηηηηη!

Τι λες ρε λαχανόκηπε , ανοιχτά δεν είπα ότι μου αρέσει να μου το χαϊδεύουν ; Και το έχω δοκιμάσει αλλά δεν πέτυχε . Δεν πήγε όπως νόμιζα γιατι τα χαδάκια εκεί μου αρέσουν.

Άντρα σε κάνει ο πούτσος . Ετεροφυλόφιλο το να σου αρέσουν οι γυναίκες , ομοφυλόφιλο να σου αρέσουν οι άντρες . Εγώ γυναίκες θέλω . Να τις εξερευνώ και να με εξερευνούνα από την αρχή μέχρι το τέλος ... κι ότι προκύψει . δε σημαίνει ότι θα μου αρέσουν όλα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom