Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 378K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 454 32,1%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 690 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 270 19,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.414

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό λέμε, στις λεσβίες όποια και αν είναι "ο αντρας" η άλλη εξακολουθεί να είναι λεσβία, αφού πάει με γυναίκα.
Έτσι και στους γκέι, όποιος και αν είναι "παθητικός" ο άλλος εξακολουθεί να είναι γκέι, αφού πάει με άντρα.

Για τον ίδιο λόγο, ένας άντρας που πάει μόνο με γυναίκες είναι στρέιτ, και μία γυναίκα που πάει μόνο με άντρες είναι επίσης στρέιτ

δεν είναι καθόλου έτσι!

η λεσβία έχει ψυχοπαθολογικές διαταραχές (μικρές ή μεγάλες) με τη "θέα" ενός ανδρικού οργάνου.

ο γκέι άνδρα;ς απ την άλλη έχει τις ίδιες με τη θέα βυζιών και αιδίου.

Αυτά αφού μπλέκεις και πάλι το τι ελκύει τον καθένα!

το θέμα του κώλου και της πούτσας όμως δεν έιναι μόνο ψυχοπαθητικές καταστάσεις αλλά έχεουν να κάνουν με τη σωματική (και όχι μόνο του μυαλού όπως το θέτετε συνεχώς) ηδονή!

ο άνδρας στρέιτ ηδονίζεται (να το πω για εκατοσ΄τη φορά) με το πέος.

ο γκέι με τον προστάτη απ τον κώλο!

τελεία και παύλα._

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Μπουζούκι = όργανο
Αστυνομικός = όργανο
Άρα μπουζούκι = αστυνομικός.

[size=15pt]Όχι άλλο κάρβουνοοοοοοοοο[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλά εσύ μπήκες απ την πρώτη στιγμή για να μαλώσεις!

πόσταρες κάτι ιατρικό που βρήκες και δεν μπορείς ακόμα να απαντήσεις στο ποια είναι η ΑΝΑΤΟΜΙΚΗ διαφορά του γκέι με τον στρέιτ.

αν έχεις ακόμα την ψυχραιμία σου, ψάξε.....

(αλήθεια το έχεις κάνει εσύ σε άνδρα? είναι ακόμα στρέιτ, αν ναι?)

Επισκέπτης
Xανετε τα λόγια σας,είναι αποφασισμένες να θέσουν δάχτυλα προσοχήηηηη!!! :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Xανετε τα λόγια σας,είναι αποφασισμένες να θέσουν δάχτυλα προσοχήηηηη!!! :2funny: :2funny:

γάμησέ τα!

λοιπόν παπαζόλη μου, σαν πιτσιρίκος που είσαι πρόσεχε τις σειρήνες!

Αλλά και μήνυμα προς τους γκέι:

δεν είναι κακό να σου αρέσει να σου βάζουν δάχτυλο στον κώλο! Ούτε και κανένα πλαστικό 20ποντο "πουλάκι".
δεν είναι κακό να ανακαλύψεις ότι σ αρέσει πιο πολύ να σου το βάζουν από πίσω (γυναίκες ή άνδρες) και όχι να το βάζεις εσύ!

Κακό είναι να μην θες να παραδεχτείς ότι είσαι γκέι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ο άνδρας στρέιτ ηδονίζεται (να το πω για εκατοσ΄τη φορά) με το πέος.

ο γκέι με τον προστάτη απ τον κώλο!

τελεία και παύλα._

Αυτό που δε μπορεις να καταλάβεις με τίποτα είναι πως εάν εσυ που δεν είσαι γκέι από ότι λες αφήσεις κάποια γυναίκα να σου ερεθίσει τον προστάτη θα καυλώσεις, τώρα το ότι δε θες να κάνεις το πείραμα είναι σημάδι κομπλεξισμού.

Επισκέπτης
γάμησέ τα!

λοιπόν παπαζόλη μου, σαν πιτσιρίκος που είσαι πρόσεχε τις σειρήνες!

Αλλά και μήνυμα προς τους γκέι:

δεν είναι κακό να σου αρέσει να σου βάζουν δάχτυλο στον κώλο! Ούτε και κανένα πλαστικό 20ποντο "πουλάκι".
δεν είναι κακό να ανακαλύψεις ότι σ αρέσει πιο πολύ να σου το βάζουν από πίσω (γυναίκες ή άνδρες) και όχι να το βάζεις εσύ!

Κακό είναι να μην θες να παραδεχτείς ότι είσαι γκέι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εχώ ερώτημα:
Επειδή εμένα γενικά δεν με αρέσει το δάχτυλο από πίσω να προσέχω τις Κνίτισες,Πασπίτισες ή Δαπίτισες περισσότερο,ποιες είναι πιο επικίνδυνες;! :cheesy: :think:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αυτό που δε μπορεις να καταλάβεις με τίποτα είναι πως εάν εσυ που δεν είσαι γκέι από ότι λες αφήσεις κάποια γυναίκα να σου ερεθίσει τον προστάτη θα καυλώσεις, τώρα το ότι δε θες να κάνεις το πείραμα είναι σημάδι κομπλεξισμού.

ηρέμησες βλέπω.Ωραία.

να σου το πω λοιπόν με το δικό σου το παράδειγμα!

δεν έχω κανένα κόμπλεξ πάνω στο σεξ.Κάνω αυτό που γουστάρω! Το να μου ερεθίσουν τον προστάτη με το κωλοδάχτυλο που αναφέρθηκε, είναι μια πράξη που με απωθεί!
γιατί πού απλά έχει να κάνει με τον κώλο μου! όχι από θέμα κόμπλεξ όπως λες. ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

Οπότε για να καταλάβεις τι λέω (μια και ως γυναίκα δεν μπορείς να έρθεις στη θέση μου)

ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ είμαι γκέι.

τόσο πολύπλοκο είναι για να το καταλάβεις?

(και όσον αφορά τον προστάτη που πόσταρες, ΟΛΟΙ οι άνδρες έχουν προστάτη.δεν πάει να πει ότι είναι εν δυνάμιε γκέι.ΑΝ γουστάρουν να τους τον ερεθίζουν, είναι! αν δεν γουστάρουν ΔΕΝ είναι.Όχι κόμπλεξ! Απλά γούστο)

αν θες στο αναλύω κι άλλο, αν και φαντάζομαι ότι δεν βγαίνεις απ τη γνώμη σου.....

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εχώ ερώτημα:
Επειδή εμένα γενικά δεν με αρέσει το δάχτυλο από πίσω να προσέχω τις Κνίτισες,Πασπίτισες ή Δαπίτισες περισσότερο,ποιες είναι πιο επικίνδυνες;! :cheesy: :think:

μπα! όλοι οι γκέι είναι πολυκομματικοί!

αν και θα έλεγα ότι κλείνουν περισσότερο από αριστερά πλευρά! Οπότε και οι κνίτισες που πάνε με ομοιδεάτες τους, που ακόμα δεν έχουν παραδεχτεί ότι είναι γκέι, τους αρέσει η...πίσω πόρτα, οπότε τα κοριτσάκια αυτά έχουν σχηματίσει την εσφαλμένη εντύπωση ότι αφού τις πηδήξανε, παρότι τον δαχτυλιάσανε, δεν είναι γκέι! ;)

θα σου πω κάτι όμως που δεν αφήνει καμιά αμφιβολία πλέον, ούτε στ σεξούλα, ούτε στην μπλόντι, και σταματάω εδώ γιατί βαρέθηκα!

το σεξ είναι ένα παιχνίδι όπου θες συνεχώς να φτάσεις και σε άλλα επίπεδα, να ανακαλύψεις το κάτι άλλο. Όταν λοιπόν ερεθίζεσαι με ένα δαχτυλάκι, ενδέχεται μετά από λίγο καιρό, να μην σου φτάνει μόνο ένα...πες μου λοιπόν εσύ, μετά απο 2-3-5 χρόνια συνεχούς "δαχτυλικής" ενασχόλησης με τον ποπό σου....δεν θα θελήσεις να πας ένα βήμα παραπάνω.......? ίσως και δύο......και να μην σε ενοχλέι πλέον πόσα δάχτυλα μπαίνουν...ούτε αν είναι δάχτυλα-αρκεί κάτι να μπαίνει, ούτε αν είναι από γυναίκα.....!

τη στιγμή λοιπόν που κάποιος αντιλαμβάνεται ότι γουστάρει κάτι τέτοιο, ας λάβει τα μέτρα του για το υπολοιπο της ζωής του! (αν και δεν είναι και τόσο σοβαρό όσο ακούγεται)

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το σεξ είναι ένα παιχνίδι όπου θες συνεχώς να φτάσεις και σε άλλα επίπεδα, να ανακαλύψεις το κάτι άλλο. Όταν λοιπόν ερεθίζεσαι με ένα δαχτυλάκι, ενδέχεται μετά από λίγο καιρό, να μην σου φτάνει μόνο ένα...πες μου λοιπόν εσύ, μετά απο 2-3-5 χρόνια συνεχούς "δαχτυλικής" ενασχόλησης με τον ποπό σου....δεν θα θελήσεις να πας ένα βήμα παραπάνω.......? ίσως και δύο......και να μην σε ενοχλέι πλέον πόσα δάχτυλα μπαίνουν...ούτε αν είναι δάχτυλα-αρκεί κάτι να μπαίνει, ούτε αν είναι από γυναίκα.....!

Για να το λες………….. κάτι θα ξέρεις... ;)

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=11pt]Γκέι ελληνιστή ομο – φυλό – φιλος.

Εάν βάζεις μπουκάλια στον κώλο σου αλλά δε σε ελκύει το όμοιο φίλο δεν είσαι γκέι, τώρα αν κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να δώσουν άλλο ορισμό στη λέξη ομοφυλόφιλος από αυτόν που δίνουν τα ελληνικά λεξικά τους  παρακαλώ πολύ να γράψουν ένα δικό τους………… έτσι για να βάλουν στη θέση του τον Μπαμπινιώτη. :2funny: :2funny:[/size]

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
[size=11pt]Γκέι ελληνιστή ομο – φυλό – φιλος.

Εάν βάζεις μπουκάλια στον κώλο σου αλλά δε σε ελκύει το όμοιο φίλο δεν είσαι γκέι, τώρα αν κάποιοι εδώ μέσα θέλουν να δώσουν άλλο ορισμό στη λέξη ομοφυλόφιλος από αυτόν που δίνουν τα ελληνικά λεξικά τους  παρακαλώ πολύ να γράψουν ένα δικό τους………… έτσι για να βάλουν στη θέση του τον Μπαμπινιώτη. :2funny: :2funny:[/size]

τι είπες πάλι βρε?

ζωγραφίζεις βραδιάτικα!

αν βάζεις μπουκάλια στον κώλο σου δεν είσαι γκέι?

μπορεί και να έχεις δίκιο!

σίγουρα όμως είσαι ανώμαλος.

και ακόμα πιο σίγουρα δεν είσαι άνδρας!

εσύ πάντως φαντάζομαι, σαν κορίτσι δεν θα ήθελες να πας με κάποιον που γουστάρει να βάζει μπουκάλια στον κώλο του?

κάνω λάθος?

Επισκέπτης
Θα ήθελες να δώσεις ένα ορισμό για τη λέξη ανώμαλος και έναν για τη λέξη άνδρας;
επίθ α / θ / ουδ ανώμαλος, ανώμαλη, ανώμαλο [a'nomalos, a'nomali, a'nomalo]
1 που ξεφεύγει από τους κανόνες déviant/-ante
ανώμαλη συμπεριφορά une attitude déviante
2 που αποτελεί εξαίρεση γραμματικού κανόνα irrégulier/-ière
ανώμαλα ρήματα les verbes irréguliers
3 με εμπόδια forcé/-éeirrégulier/-ière
ανώμαλη προσγείωση un atterrissage forcé
ένας ανώμαλος δρόμος une route irrégulière
4 διεστραμμένος pervers/-ersedéséquilibré/-ée
Eίναι ανώμαλος αυτός ο άνθρωπος. C'est un homme pervers.

άνδρας αρσενικό και άντραςκάθε ενήλικος άνθρωπος αρσενικού φύλου (κατ' αντιδιαστολή προς το παιδί)
ο άνδρας· εν αντιθέσει με το παιδί
ο σύζυγος
τηλεφώνησε ο άνδρας της
αυτός που έχει τις καλές ιδιότητες που, συνήθως, αποδίδονται στους άντρες (γενναιοδωρία, αποφασιστικότητα κ.α.)
αντιμετώπισε τον κίνδυνο σαν άνδρας
μέλος ομάδας, συνήθως ένοπλης
ο λοχαγός παρέταξε τους άνδρες του
οι άνδρες της ομάδας διάσωσης

Υ.Γ.Τα μπουκάλια στον γκώλον είναι νορμαλ και άντρας;;; :think:

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
αν βάζεις μπουκάλια στον κώλο σου δεν είσαι γκέι?

μπορεί και να έχεις δίκιο!

Δεν είπα αυτό μη διαστρεβλώνεις σκόπιμα τα λεγόμενα μου.

Είπα αν βάζεις μπουκάλια στον κωλο σου αλλά [size=11pt]δε σε έλκει ερωτικά το ίδιο φύλο[/size] δεν λέγεσαι γκέι.

Επισκέπτης
Δεν είπα αυτό μη διαστρεβλώνεις σκόπιμα τα λεγόμενα μου.

Είπα αν βάζεις μπουκάλια στον κωλο σου αλλά [size=11pt]δε σε έλκει ερωτικά το ίδιο φύλο[/size] δεν λέγεσαι γκέι.
Είσαι σίγουρα ανώμαλος και με μεγαλύτερη κλίση προς ομοφιλοφυλία,απλό!!!

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
επίθ α / θ / ουδ ανώμαλος, ανώμαλη, ανώμαλο [a'nomalos, a'nomali, a'nomalo]
1 που ξεφεύγει από τους κανόνες déviant/-ante
ανώμαλη συμπεριφορά une attitude déviante
2 που αποτελεί εξαίρεση γραμματικού κανόνα irrégulier/-ière
ανώμαλα ρήματα les verbes irréguliers
3 με εμπόδια forcé/-éeirrégulier/-ière
ανώμαλη προσγείωση un atterrissage forcé
ένας ανώμαλος δρόμος une route irrégulière
4 διεστραμμένος pervers/-ersedéséquilibré/-ée
Eίναι ανώμαλος αυτός ο άνθρωπος. C'est un homme pervers.

άνδρας αρσενικό και άντραςκάθε ενήλικος άνθρωπος αρσενικού φύλου (κατ' αντιδιαστολή προς το παιδί)
ο άνδρας· εν αντιθέσει με το παιδί
ο σύζυγος
τηλεφώνησε ο άνδρας της
αυτός που έχει τις καλές ιδιότητες που, συνήθως, αποδίδονται στους άντρες (γενναιοδωρία, αποφασιστικότητα κ.α.)
αντιμετώπισε τον κίνδυνο σαν άνδρας
μέλος ομάδας, συνήθως ένοπλης
ο λοχαγός παρέταξε τους άνδρες του
οι άνδρες της ομάδας διάσωσης

Υ.Γ.Τα μπουκάλια στον γκώλον είναι νορμαλ;;; :think:

Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις στη λέξη ανώμαλος έχεις δίκιο αν βάζεις μπουκάλια από πίσω είσαι ανώμαλος.
Αλλά με τον ορισμό που δίνεις στη λέξη άνδρας δε βλέπω γιατί δεν είσαι άνδρας αν βάζεις μπουκάλια από πίσω.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θα ήθελες να δώσεις ένα ορισμό για τη λέξη ανώμαλος και έναν για τη λέξη άνδρας;

αν και εσύ δεν μου απάντησες στις στην ερώτηση που σου έκανα εδώ και πολύ ώρα και θα έλυνε το θέμα εκεί, εγώ επιδή είμαι στις καλές μου, θα προσπαθήσω να σου πω:

ανώμαλος είναι όπως λέει και η ετυμολογία, ο μη ομαλός!
αυτός που βιάζει και σκοτώνει παιδάκια πχ, είναι ένα πα΄ραδειγμα ανώμαλου (σοβαρά)

ο επιδειξιομανής πχ που γουστάρει να δείχνει τα γεν. του όργανα σε μια άγνωστη γυναίκα (κυρίως) είναι κι αυτός ένας - πιο λάιτ απ τον προηγούμενο, αλλά ανώμαλος!

πολλοί υποστηρίζουν ότι και οι γκέι είναι ανώμαλοι, λόγω της διαφορετικής, άρα μη φυσιολογικής, επιλογής του φύλου του ερωτικού συντρόφου.
δεν θα πάρω θέση σ αυτό.

αλλά αν κάποιος (για να έρθω στο παράδειγμά σου) δεν κάνει σεξ, αλλά αρέσκεται να βάζει μπουκάλια στον κώλο του και μα υτό ικανοποιείται, τότε έχει κάποιο μικρό ή μεγάλο ψυχικό νόσημα.Ή όπως λέει ο λαός, είναι ανώμαλος.

αν πάλι, θέλει να βάζει μπουκάλια και να κάνει και σξ με άνδρα, τότε είναι ανώμαλος γκέι! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να κάνει με γυναίκα, δεν νομίζω ότι υπάρχει και στέκει καλά στα μυαλά του! :dunno:

εσύ με τη λέξη ανώμαλο,τι καταλαβαίνεις και τι παράδειγμα θα έλεγες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom