Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

Επισκέπτης
Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις στη λέξη ανώμαλος έχεις δίκιο αν βάζεις μπουκάλια από πίσω είσαι ανώμαλος.
Αλλά με τον ορισμό που δίνεις στη λέξη άνδρας δε βλέπω γιατί δεν είσαι άνδρας αν βάζεις μπουκάλια από πίσω.
Ερμηνευτικά σίγουρα όχι,πάντως είσαι σίγουρα ανώμαλος και με κλίση προς ομοφιλοφυλία.
Αυτοί δουλεύουν τον κώλο πως να το κάνουμε τώωωωραααα!!! :2funny: :2funny:

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
εσύ με τη λέξη ανώμαλο,τι καταλαβαίνεις και τι παράδειγμα θα έλεγες?

Εγώ θα έλεγα αυτό που λέει η ιδία η λέξη αν – ομαλό………… τώρα για το τι δεν είναι ομαλό και είναι ανώμαλο το ορίζουν τα στεγανά της εκάστου κοινωνίας.

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αν έχεις οπιαδήποτε παρεκλίνουσα συμπεριφορά, είσαι ανώμαλος-διεστραμένος!

δεν είναι απαραίτητα κακό αυτό.

όπως το πάρει κανείς.

αλλά επιμένω: ο γκέι ικανοποιείται όταν κάτι (συνήθως το έτερον πέος) μπαίνει στο κωλαράκι του και του καυλώνει τον προστάτη! είναι ο ιατρικός/ανατομίας ορισμός. Το ελκύεται απ το ίδιο φύλλο είναι ο ψυχολογικός/ιατρικός ορισμός.Και η έλξη αυτή φυσικά γίνεται με τη φαντασιωση του ερεθισμού του προστάτη και όχι της πούτσ@ς.

Επισκέπτης
Εγώ θα έλεγα αυτό που λέει η ιδία η λέξη αν – ομαλό………… τώρα για το τι δεν είναι ομαλό και είναι ανώμαλο το ορίζουν τα στεγανά της εκάστου κανονιάς.
Μου δίνεις και την ερμηνεία της λέξης:σπαζαρχίδο;! :grin: :think:
Eυχαριστώ εκ των προτέρων!!! :2funny: :2funny:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Εγώ θα έλεγα αυτό που λέει η ιδία η λέξη αν – ομαλό………… τώρα για το τι δεν είναι ομαλό και είναι ανώμαλο το ορίζουν τα στεγανά της εκάστου κανονιάς.
κανονιά μάλλον εννοείς κοινωνία.

άμα αρχίσουμε τώρα και το τι θεωρείται ταμπού για την κοινωνία, δεν βγάζουμε άκρη.

πάντως ασχετα με την κοινωνία, εγώ σου το φωνάζω εδώ και πολύ ώρα:

ΑΝ γουστάρεις κώλον είσαι γκέι

ΑΝ γουστάρεις πούτσ@ είσαι στρέιτ.

και λέω γουστάρεις-όχι κομπλάρεις.

άμα γουστάρεις να σου βάζουν δάχτυλο (και όχι μόνο) από πίσω και κομπλάρεις τότε είσαι δυστυχισμένος!

δεν νομίζω τα εκκατομύρια των ανδρών που δεν είναι γκέι και δεν βάζουν κάτι από πίσω να είναι όοοολοι αυτοί κομπλεξικοί και δυστυχισμένοι.

υπάρχουν και τέτοιοι που για διάφορους λόγους (κοινωνικούς-οικογενειακούς-εγωισμού κτλ) το καταπίεσαν και είναι όντως δυστυχισμένοι.

αλλά το να λέμε τόση ώρα ότι οοοοοόλοι οι άνδρες θα γούσταραν να τους βάλουν δάχτυλο, αλλά δεν το κάνουν επειδή είναι κομπλεξικοί είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, χωρίς βάση που στο φινάλε εκβιάζει μία άποψη που δεν εκφράζει την πλειοψηφία.

εσύ σαν γυναίκα δεν μπορείς να είσαι τόσο κάθετη αφού μιλάμε καθαρά για γούστα!

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
κανονιά μάλλον εννοείς κοινωνία.

άμα αρχίσουμε τώρα και το τι θεωρείται ταμπού για την κοινωνία, δεν βγάζουμε άκρη.

πάντως ασχετα με την κοινωνία, εγώ σου το φωνάζω εδώ και πολύ ώρα:

ΑΝ γουστάρεις κώλον είσαι γκέι

ΑΝ γουστάρεις πούτσ@ είσαι στρέιτ.

και λέω γουστάρεις-όχι κομπλάρεις.

άμα γουστάρεις να σου βάζουν δάχτυλο (και όχι μόνο) από πίσω και κομπλάρεις τότε είσαι δυστυχισμένος!

δεν νομίζω τα εκκατομύρια των ανδρών που δεν είναι γκέι και δεν βάζουν κάτι από πίσω να είναι όοοολοι αυτοί κομπλεξικοί και δυστυχισμένοι.

υπάρχουν και τέτοιοι που για διάφορους λόγους (κοινωνικούς-οικογενειακούς-εγωισμού κτλ) το καταπίεσαν και είναι όντως δυστυχισμένοι.

αλλά το να λέμε τόση ώρα ότι οοοοοόλοι οι άνδρες θα γούσταραν να τους βάλουν δάχτυλο, αλλά δεν το κάνουν επειδή είναι κομπλεξικοί είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, χωρίς βάση που στο φινάλε εκβιάζει μία άποψη που δεν εκφράζει την πλειοψηφία.

Αμα γουσταρεις Πακηδες, Τουρκους Μακεντονσκι κ.λ.π τι εισαι???

αχαχαχαχαχαχα

χαθηκε αυτη η ψυχη!

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
μπράβο γλυκούλα!

και δε μου λες, μια και αρχίσαμε να συμφωνούμε σε κάτι....

εσύ θα γούσταρες να πας με καποιον που βάζει μπουκάλια στον κώλο του?

δεν σου είναι απωθητικό και μόνο στην ιδέα?

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Καμάρι μου  η ιδέα του δαχτύλου στο κωλαράκι σου μπορεί να μη σου αρέσει αυτό είναι γούστο και σεβαστό. Το ότι ο προστάτης σου έχει ποιο πολλές ν απολήξεις νευρώνων από τον πρωκτό της γυναίκας και αν προκληθεί ερεθίζεται δεν είναι θέμα γούστου αλλά κατασκευής του οργάνου

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Αμα γουσταρεις Πακηδες, Τουρκους Μακεντονσκι κ.λ.π τι εισαι???

αχαχαχαχαχαχα

χαθηκε αυτη η ψυχη!

πού είσαι ρε ρωσοσυλλέκτη?

φαντάζεσαι να ήταν ο ΠάΠιος εδώ?

σαν να τον βλέπω να γράφει:

"και ποιος κρίνει για το αν κάποιος θέλει να χώνει κοντάρια από τούρκικη σημαία στον κώλο του? φασιστάκο? ποιος είσαι συ που θα τον πεις ανώμαλο/γκέι/πουστρίγκο?
ξέρεις πόσες καταδίκες έχει η Ελλάδα στο ΕΔΑΔ για το δικαιώμα αυτοπροσδιορισμού των κονταροσφηνάκηδων?"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Επισκέπτης
Καμάρι μου  η ιδέα του δαχτύλου στο κωλαράκι σου μπορεί να μη σου αρέσει αυτό είναι γούστο και σεβαστό. Το ότι ο προστάτης σου έχει ποιο πολλές ν απολήξεις νευρώνων από τον πρωκτό της γυναίκας και αν προκληθεί ερεθίζεται δεν είναι θέμα γούστου αλλά κατασκευής του οργάνου
Εσύ πάντως είσαι Ελληνίδα 100%,με τόσηηη ξεροκεφαλιάαα!!! :2funny: :2funny:

memosan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
4
Πόντοι
166
πού είσαι ρε ρωσοσυλλέκτη?

φαντάζεσαι να ήταν ο ΠάΠιος εδώ?

σαν να τον βλέπω να γράφει:

"και ποιος κρίνει για το αν κάποιος θέλει να χώνει κοντάρια από τούρκικη σημαία στον κώλο του? φασιστάκο? ποιος είσαι συ που θα τον πεις ανώμαλο/γκέι/πουστρίγκο?
ξέρεις πόσες καταδίκες έχει η Ελλάδα στο ΕΔΑΔ για το δικαιώμα αυτοπροσδιορισμού των κονταροσφηνάκηδων?"

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Αχ ποναωωωωω πουφυγε....χαχαχαχα

κατσε αυριο θα μου λεει παλι οτι ποστρω ψευτικες φωτο! εκει να δεις τι χουνερι τουχω ετοιμασει!

αχαχαχαχαχα

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0

Ενώ το να λέμε πως όλοι οι άνδρες που τους αρέσει το δαχτυλάκι είναι και ομοφυλόφιλοι μια χαρά…………… :headbang: :headbang:

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Ενώ το να λέμε πως όλοι οι άνδρες που τους αρέσει το δαχτυλάκι είναι και ομοφυλόφιλοι μια χαρά…………… :headbang: :headbang:

Καμάρι μου  η ιδέα του δαχτύλου στο κωλαράκι σου μπορεί να μη σου αρέσει αυτό είναι γούστο και σεβαστό. Το ότι ο προστάτης σου έχει ποιο πολλές ν απολήξεις νευρώνων από τον πρωκτό της γυναίκας και αν προκληθεί ερεθίζεται δεν είναι θέμα γούστου αλλά κατασκευής του οργάνου
ναι καμάρι μου!
το είπαμε αυτό!

η διαφορά λοιπόν των γκέι με τους στρέιτ είναι ότι οι πρώτοι προτιμούν αυτό τον τρόπο ερεθισμού, ενώ οι στρέιτ τον του πέους.

τι άλλο να πούμε?

ερ.:καλές πίπες κάνεις τουλάχιστον? :2funny: :2funny: :2funny:

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
[size=12pt]Ομοφυλόφιλος είναι αυτός που έλκετε σεξουαλικά από το ίδιο φίλο.[/size]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom