βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Είπα αν βάζεις μπουκάλια στον κωλο σου αλλά [size=11pt]δε σε έλκει ερωτικά το ίδιο φύλο[/size] δεν λέγεσαι γκέι.
Λέγεσαι Λίλας. Ακόμα χειρότερο.
Είπα αν βάζεις μπουκάλια στον κωλο σου αλλά [size=11pt]δε σε έλκει ερωτικά το ίδιο φύλο[/size] δεν λέγεσαι γκέι.
Ερμηνευτικά σίγουρα όχι,πάντως είσαι σίγουρα ανώμαλος και με κλίση προς ομοφιλοφυλία.Σύμφωνα με τον ορισμό που δίνεις στη λέξη ανώμαλος έχεις δίκιο αν βάζεις μπουκάλια από πίσω είσαι ανώμαλος.
Αλλά με τον ορισμό που δίνεις στη λέξη άνδρας δε βλέπω γιατί δεν είσαι άνδρας αν βάζεις μπουκάλια από πίσω.
εσύ με τη λέξη ανώμαλο,τι καταλαβαίνεις και τι παράδειγμα θα έλεγες?
Μου δίνεις και την ερμηνεία της λέξης:σπαζαρχίδο;!Εγώ θα έλεγα αυτό που λέει η ιδία η λέξη αν – ομαλό………… τώρα για το τι δεν είναι ομαλό και είναι ανώμαλο το ορίζουν τα στεγανά της εκάστου κανονιάς.
κανονιά μάλλον εννοείς κοινωνία.Εγώ θα έλεγα αυτό που λέει η ιδία η λέξη αν – ομαλό………… τώρα για το τι δεν είναι ομαλό και είναι ανώμαλο το ορίζουν τα στεγανά της εκάστου κανονιάς.
άμα γουστάρεις να σου βάζουν δάχτυλο (και όχι μόνο) από πίσω και κομπλάρεις τότε είσαι δυστυχισμένος!
Αμα γουσταρεις Πακηδες, Τουρκους Μακεντονσκι κ.λ.π τι εισαι???κανονιά μάλλον εννοείς κοινωνία.
άμα αρχίσουμε τώρα και το τι θεωρείται ταμπού για την κοινωνία, δεν βγάζουμε άκρη.
πάντως ασχετα με την κοινωνία, εγώ σου το φωνάζω εδώ και πολύ ώρα:
ΑΝ γουστάρεις κώλον είσαι γκέι
ΑΝ γουστάρεις πούτσ@ είσαι στρέιτ.
και λέω γουστάρεις-όχι κομπλάρεις.
άμα γουστάρεις να σου βάζουν δάχτυλο (και όχι μόνο) από πίσω και κομπλάρεις τότε είσαι δυστυχισμένος!
δεν νομίζω τα εκκατομύρια των ανδρών που δεν είναι γκέι και δεν βάζουν κάτι από πίσω να είναι όοοολοι αυτοί κομπλεξικοί και δυστυχισμένοι.
υπάρχουν και τέτοιοι που για διάφορους λόγους (κοινωνικούς-οικογενειακούς-εγωισμού κτλ) το καταπίεσαν και είναι όντως δυστυχισμένοι.
αλλά το να λέμε τόση ώρα ότι οοοοοόλοι οι άνδρες θα γούσταραν να τους βάλουν δάχτυλο, αλλά δεν το κάνουν επειδή είναι κομπλεξικοί είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, χωρίς βάση που στο φινάλε εκβιάζει μία άποψη που δεν εκφράζει την πλειοψηφία.
εσύ σαν γυναίκα δεν μπορείς να είσαι τόσο κάθετη αφού μιλάμε καθαρά για γούστα!
μπράβο γλυκούλα!εννοείτο.........
Δεν χάθηκε,εδώ ήταν!!!Αμα γουσταρεις Πακηδες, Τουρκους Μακεντονσκι κ.λ.π τι εισαι???
αχαχαχαχαχαχα
χαθηκε αυτη η ψυχη!
ειδες που με απασχολεις στο αλλο με τις ρωσσιδες!!!! Τζεημς για τραβα και απο κει μια βολτα ;)Δεν χάθηκε,εδώ ήταν!!!
Δεν τον πρόλαβες,κλάψεεεεεεε!!!
εσύ σαν γυναίκα δεν μπορείς να είσαι τόσο κάθετη αφού μιλάμε καθαρά για γούστα!
Αμα γουσταρεις Πακηδες, Τουρκους Μακεντονσκι κ.λ.π τι εισαι???
αχαχαχαχαχαχα
χαθηκε αυτη η ψυχη!
Εσύ πάντως είσαι Ελληνίδα 100%,με τόσηηη ξεροκεφαλιάαα!!!Καμάρι μου η ιδέα του δαχτύλου στο κωλαράκι σου μπορεί να μη σου αρέσει αυτό είναι γούστο και σεβαστό. Το ότι ο προστάτης σου έχει ποιο πολλές ν απολήξεις νευρώνων από τον πρωκτό της γυναίκας και αν προκληθεί ερεθίζεται δεν είναι θέμα γούστου αλλά κατασκευής του οργάνου
Εσύ πάντως είσαι Ελληνίδα 100%,με τόσηηη ξεροκεφαλιάαα!!!
Αχ ποναωωωωω πουφυγε....χαχαχαχαπού είσαι ρε ρωσοσυλλέκτη?
φαντάζεσαι να ήταν ο ΠάΠιος εδώ?
σαν να τον βλέπω να γράφει:
"και ποιος κρίνει για το αν κάποιος θέλει να χώνει κοντάρια από τούρκικη σημαία στον κώλο του? φασιστάκο? ποιος είσαι συ που θα τον πεις ανώμαλο/γκέι/πουστρίγκο?
ξέρεις πόσες καταδίκες έχει η Ελλάδα στο ΕΔΑΔ για το δικαιώμα αυτοπροσδιορισμού των κονταροσφηνάκηδων?"
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
αλλά το να λέμε τόση ώρα ότι οοοοοόλοι οι άνδρες θα γούσταραν να τους βάλουν δάχτυλο, αλλά δεν το κάνουν επειδή είναι κομπλεξικοί είναι ένα αυθαίρετο συμπέρασμα, χωρίς βάση που στο φινάλε εκβιάζει μία άποψη που δεν εκφράζει την πλειοψηφία.
Ενώ το να λέμε πως όλοι οι άνδρες που τους αρέσει το δαχτυλάκι είναι και ομοφυλόφιλοι μια χαρά……………
ναι καμάρι μου!Καμάρι μου η ιδέα του δαχτύλου στο κωλαράκι σου μπορεί να μη σου αρέσει αυτό είναι γούστο και σεβαστό. Το ότι ο προστάτης σου έχει ποιο πολλές ν απολήξεις νευρώνων από τον πρωκτό της γυναίκας και αν προκληθεί ερεθίζεται δεν είναι θέμα γούστου αλλά κατασκευής του οργάνου
ερ.:καλές πίπες κάνεις τουλάχιστον?