Επισκέπτης
Μπαα δεν υπάρχει κίνδυνοοος!!!παπαζολο ασε το κκε και ασχολησουμε κανενα μουνι,γιατι βλεπω να παιζει με το κωλο σου κανενας μπετατζης στο τελος.
Μπαα δεν υπάρχει κίνδυνοοος!!!παπαζολο ασε το κκε και ασχολησουμε κανενα μουνι,γιατι βλεπω να παιζει με το κωλο σου κανενας μπετατζης στο τελος.
Τσάμπα μου κωλοτρίβεσαι...μα εσυ είσαι η αστεία της υπόθεσης
εγώ σου μιλάω εμπειρικα, η φίλη η blondtiny επιστημονικά κι εσυ συνεχιζεις να κάνεις το κομμάτι σου, μηπως πρέπει να γίνεις ηθοποιός???
εδω λυπαμαι που θα στο πω εισαι λάθος, ομοφυλόφιλος θεωρείσαι οταν σε ελκύουν ατομα του ιδίου φύλου, κι οχι οταν χρησιμοποιεις τον κωλο σου , αλλιως με αυτη την λογικη που το λες τζειμς θα επρεπε κι εμεις οι γυναικες που δινουμε κωλο να ειμαι γκευ, το ειπα κι η μπουμπα
μην το λες γιατι οι περισσοτεροι μπετατζηδες στο κκε ειναι και οι αλλοι στην συγγρου.Μπαα δεν υπάρχει κίνδυνοοος!!!
Πόλλα ξέρεις και αρχίζω να ανησυχώ!!!μην το λες γιατι οι περισσοτεροι μπετατζηδες στο κκε ειναι και οι αλλοι στην συγγρου.
[size=11pt]Προστάτη έχετε όλοι σας. Αυτός είναι κοντά στη κολοτρυπούλα σας με περισσότερες νευρικές απολήξεις από οποιαδήποτε γυναίκα, σε αυτό το σημείο του ορθού και έτσι ο ερεθισμός με το δάχτυλο είναι δεδομένος.
Όσοι δε το καταλαβαίνεται ανοίξτε κάποιο βιβλίο να ξεστραβωθείτε, και όσοι δε το παραδέχεστε είστε κομπλεξικοί του κερατά.
[/size]
δεν είναι θέμα κομπλεξισμού κούκλα μου, αλλά ερωτικών προτιμήσεων!
οι στρέιτ καυλώνουν με το μόριό τους και οι γκέι με τον κώλο τους!
υπάρχει άλλη διαφοροποίηση? δεν μου απάντησες πριν....
αβραμη εσυ εισαι τυπε μου;εκανες κλωνο γυναικειο;[size=11pt]Προστάτη έχετε όλοι σας. Αυτός είναι κοντά στη κολοτρυπούλα σας με περισσότερες νευρικές απολήξεις από οποιαδήποτε γυναίκα, σε αυτό το σημείο του ορθού και έτσι ο ερεθισμός με το δάχτυλο είναι δεδομένος.
Όσοι δε το καταλαβαίνεται ανοίξτε κάποιο βιβλίο να ξεστραβωθείτε, και όσοι δε το παραδέχεστε είστε κομπλεξικοί του κερατά.
[/size]
περίμενε γιατί μπλέκουμε τις επιστήμες ξέρεις!
γι αυτό και έκανα την ερώτηση εκείνη στο ιατρικό ανακοινωθέν!
το "ελκύει" που λες έχει να κάνει με το μυαλό! Ψυχολογία που λέμε!
το αν χρησιμοποιήσει το μπροστά ή το πίσω μέρος, έχει να κάνει με την ανατομία του.
να στο θέσω αλλιώς:
αν κλείσεις τα μάτια σ έναν άνδρα:
ο στρέιτ θα γουστάρει πίπα
ο γκέι να του βάλεις κάτι από πίσω!
κατανοητόν?
Τσάμπα μου κωλοτρίβεσαι...
δεν γαμάω μπουρούχες...
Πες μας για τις εμπειρίες σου(λέμε τώρα) με τους φίλους σου τους gay...
H επιστήμονας η φίλη σου δεν θα μας ποστάρει τις υπόλοιπες επιστημονικές διατριβές της????
Ακούς εκεί "βάζουμε το δάχτυλα 5 εκατοστά μέσα"...
Καλά βάλτου εσύ το δάχτυλο 5 εκατοστά και μετά πες του να έρθει να μας πει ότι δεν είναι πούστης...
δεν είναι θέμα κομπλεξισμού κούκλα μου, αλλά ερωτικών προτιμήσεων!
Εάν σου βάλουν δαχτυλάκι ο προστάτης σου θα ερεθιστεί θες δε θες.
Το θέμα είναι αν μπορεί να το αντέξει αυτό ο ψευτοανδρισμός σου.
αν σου κλεισουν τα ματια και σου στησουν 2 ατομα στα 4, ενανα αντρα και μια γυναικα και τους παρεις απο κωλο, και στην ιδια φαση αυτοι οι 2 σου παρουν πιπα, θα καταλαβεις διαφορα???
περίμενε γιατί μπλέκουμε τις επιστήμες ξέρεις!
γι αυτό και έκανα την ερώτηση εκείνη στο ιατρικό ανακοινωθέν!
το "ελκύει" που λες έχει να κάνει με το μυαλό! Ψυχολογία που λέμε!
το αν χρησιμοποιήσει το μπροστά ή το πίσω μέρος, έχει να κάνει με την ανατομία του.
να στο θέσω αλλιώς:
αν κλείσεις τα μάτια σ έναν άνδρα:
ο στρέιτ θα γουστάρει πίπα
ο γκέι να του βάλεις κάτι από πίσω!
κατανοητόν?
Εάν σου βάλουν δαχτυλάκι ο προστάτης σου θα ερεθιστεί θες δε θες.
Το θέμα είναι αν μπορεί να το αντέξει αυτό ο ψευτοανδρισμός σου.
Ένας που γουστάρει όχι να του βάλεις κάτι από πίσω αλλά να βάλει τον πούτσο του στον κώλο ή στο στόμα ενός άντρα ("ενεργητικός" που λέμε), δεν είναι γκέι?
και να σου κανω την αλλαη ερωτηση:
αν σου κλεισουν τα ματια και σου στησουν 2 ατομα στα 4, ενανα αντρα και μια γυναικα και τους παρεις απο κωλο, και στην ιδια φαση αυτοι οι 2 σου παρουν πιπα, θα καταλαβεις διαφορα???
δεν θα σου αρεσει??? γινεσαι γκευ ??
αν και με καυστικότητα απάντησε ο Λακης (και θα συμφωνήσω, αφού όντως θα το καταλάβεις) νομίζω ότι ήμουν σαφής στο θέμα του ποιος
ενεργεί".
στο δικό σου παράδειγμα ενεργέι ο άνδρας με το όργανό του! όχι με τον κώλο του!
αυτή είναι η διαφορά τους!