OK, να σας γράψω και εγώ την εμπειρία και τις προτιμήσεις μου...
Τρελαίνομαι για butt plugs και στραπόν. Όχι για κάθε μέρα. Ανάλογα με την φάση που είμαι, το ζητάω περίπου μια φορά το μήνα. Μου γεννιέται η αίσθηση ότι το έχω ανάγκη, και τότε το απολαμβάνω πάρα πολύ, σαν να ξεμπουκώνει όλο το σύστημα. Όπως εύκολα αντιλαμβάνεστε, οι περισσότερες κοπέλες αρνούνται να το κάνουν, προβληματίζονται, αναρωτιούνται, ίσως αισθανθούν και οι ίδιες βρώμικες. Ελάχιστες μη επαγγελματίες είναι αυτές που το κάνουν και ακόμα πιο λίγες το απολαμβάνουν.
Οι άντρες δεν μου αρέσουν, δεν μου βγαίνει καθόλου. Είχα αρκετές φορές την ευκαιρία να κάνω κάτι με άντρα σε τελείως ασφαλές περιβάλλον όπου δεν θα το μάθαινε κανένας, και δεν κινδύνευα να κολλήσω ΣΜΝ. Σώματα και πούτσες σαν να βλέπεις γλυπτά αγάλματα. Δεν μου βγήκε καθόλου, ακόμα και υπο την επήρεια πολύ αλκοολ. Μόνο και μόνο η μυρωδιά αντρικού σώματος με απωθεί.
Τις γυναίκες τις λατρεύω. Θεωρώ ότι η ευτυχία όλου του κόσμου βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια μιας γυναίκας που γουστάρεις, είτε έχεις το κεφάλι σου είτε έχεις το πουλί σου εκεί. Να γεύεσαι τους χυμούς και τις ευωδίες της.
'Εντονα υποτακτικές τάσεις δεν έχω. Δεν μου αρέσει να γλύφω πατούσες, να μου βάζουν λουράκι κτλ.