Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 686 48,9%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 18,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.404

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
ε αμα δουλευεις με τον κωλο πουστης εισαι
ριξε μια ματια και σε αυτην την βιβλιογραφια να δεις από που βγαινει και τι σημαινει η λεξη πουστης

[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/πούστης[/url]

παρεπιμπτωντος τα σαητ και αυτά που ποσταρες ΔΕΝ αποδεικνυουν ότι ΟΛΟΙ οι αντρες την βρισκουν από τον κωλο.

αλλα ότι καποιοι λιγοι , οι πουστιδες την βρισκουν από εκει και για λογους διέγερσης των νευρωνων της εκει περιοχης.

άλλο ότι υπαρχει πουστια και άλλο αν είναι φυσιολογικη ή αν πρεπει ολοι να γαμιομαστε σαν τους πουστιδες

Το ban σου ρχετε. Οχι μονο προσβαλλεις, αλλα εχεις γινει πολυ κουραστικος. Σε βαρεθηκαμε, δεν το βλεπεις?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Το ban σου ρχετε. Οχι μονο προσβαλλεις, αλλα εχεις γινει πολυ κουραστικος. Σε βαρεθηκαμε, δεν το βλεπεις?
χαιρομαι και είναι τιμη μου να με βλεπουν εχθρικα οι πουστιδες.

το να λες πουστη έναν πουστη δεν είναι προσβολή, είναι διαπιστωση και επισημανση.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Δηλαδη ρε τυπε ενας ανδρας που παει μονο με γυναικες,και γουσταρη μονο απο γυναικες γλυφοκολι λεγετε γκει?

vr6

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2013
Like
4
Πόντοι
1
Αν  στα  20  θέλει  γλυφοκώλι  για  να  του  σηκωθεί  λέγεται  άντρακλας .
Αν  στα  30  θέλει  πούτσα ;
Αν  στα  40  βοϊδόπουτσα ;
Αν  στα  50  ελεφαντόπουτσα ;
Αν  στα  60  στύλο  της  ΔΕΗ ;
Γιατί  δεν  μπορεί  να  καυλώνει  μόνο  με  γλυφοκώλι  από  τα  20  μέχρι  τα  60 .
Αυτός  πως  λέγεται ;

torcap1989

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2018
Like
89
Πόντοι
1
ε αμα δουλευεις με τον κωλο πουστης εισαι
ριξε μια ματια και σε αυτην την βιβλιογραφια να δεις από που βγαινει και τι σημαινει η λεξη πουστης

[URL unfurl="true"]https://el.wiktionary.org/wiki/πούστης[/url]

παρεπιμπτωντος τα σαητ και αυτά που ποσταρες ΔΕΝ αποδεικνυουν ότι ΟΛΟΙ οι αντρες την βρισκουν από τον κωλο.

αλλα ότι καποιοι λιγοι , οι πουστιδες την βρισκουν από εκει και για λογους διέγερσης των νευρωνων της εκει περιοχης.

άλλο ότι υπαρχει πουστια και άλλο αν είναι φυσιολογικη ή αν πρεπει ολοι να γαμιομαστε σαν τους πουστιδες

φιλε γαμησε τα επρεπε το μισο σαιτ να ειναι πουστηδες
αν διαβασεις τις κριτικες ολο για γλυφοκωλια λενε
τους κανουνε την βαλβιδα λαμπικο χαχα

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
:tn04: :tn04: :tn04: :tn04: :heavymetalbig:

Συνημμένα

• Dynamic-Life-Development-Systems-The-Intimate-Communion-Magazine-Oral-Sex-12.jpg
    Dynamic-Life-Development-Systems-The-Intimate-Communion-Magazine-Oral-Sex-12.jpg
    47,7 KB · Εμφανίσεις: 69
Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Δηλαδη ρε τυπε ενας ανδρας που παει μονο με γυναικες,και γουσταρη μονο απο γυναικες γλυφοκολι λεγετε γκει?
λεγεται βιτσιοζος ΠΟΥΣΤΗΣ αν απλα του γλυφουν τον κωλο.

και συγκεκριμενα οτι βιτσιο κανει αντρας με τον κωλο τον κατατασει στην κατηγορια των πουστιδων.

γιατι αυτο σημαινει η περσικη λεξη πουστ=πισινος.

τωρα αν ειναι γκεη=χαρωπος στα αγγλικα ή στρεητ=ευθυς. βαλε τον σε οποια κατηγορια θες τον πουστη.

ειτε γκεη ειτε στρεητ ΠΟΥΣΤΗΣ ειναι γιατι χρησιμοποιει σεξουλαικα τον κωλο του κια ας του αρεσουν μονο οι γυναικες , ειναι δηλαδη ετεροφυλοφιλος ΠΟΥΣΤΗΣ

η πουστια σημαινει ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ τον υπουλο και ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ τον ομοφυλοφιλο.

ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σημαινει τον πισωγλεντη.
δεν θα αλλαξουμε την ετυμολογια των λεξεων επειδή δεν θελετε να παραδεχτειτε ότι ειστε πουστιδες.

αν ειστε μεταφορικα πουστιδες να κρυβεστε .

αφου ειστε κυριολεκτικα τι σας πειραζει τοοοοοσο πολύ η λεξη.

και ο χατζηδακης πουστης δηλωνε.

ο πικερ δεν το δεχοταν αρνουμενος πεισματικα την ετυμολογια της λεξης πουστης που ταιριαζει γαντι στην περιπτωση του ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
Παιζει και να εισαι ενας καταπιεσμενος ομοφυλοφιλος...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
2 στους 3 που μπαινουν σε αυτό το θεμα.
ρωτα 500 στο δρομο να παρεις ένα νορμαλ 50 ατομων πουστιδων.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
2 στους 3 που μπαινουν σε αυτό το θεμα.
ρωτα 500 στο δρομο να παρεις ένα νορμαλ 50 ατομων πουστιδων.

Σκας απο την κακια σου. Ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι, οι περισσοτεροι το εχουν δοκιασει το δαχτυλο στον κωλο. Αυτη ειναι η αληθεια και δεν ειναι κακο.

Σε καθε παρομοιο θεμα σχολιαζεις 100 φορες και γινεσαι προβλητικος. Ηθελα να ξερα γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ εφοσον δεν συμφωνεις. Καθε φορα το ιδιο κανεις και ολο λες για τους γκει . Κουρασες

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Ειπα εγω οτι ειναι ανωμαλια το να χυνεις αν βαλεις δαχτυλο στην γκομενα? Ημαρτον...Γιατι πρεπει να ισχυει ενα απο τα δυο? Δεν σας καταλαβαινω
και τα 2 ειναι καλα προτοιμο το δαχτυλο πισω μου εγω

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
Σκας απο την κακια σου. Ειτε θες να το πιστεψεις ειτε οχι, οι περισσοτεροι το εχουν δοκιασει το δαχτυλο στον κωλο. Αυτη ειναι η αληθεια και δεν ειναι κακο.

Σε καθε παρομοιο θεμα σχολιαζεις 100 φορες και γινεσαι προβλητικος. Ηθελα να ξερα γιατι ασχολεισαι τοσο πολυ εφοσον δεν συμφωνεις. Καθε φορα το ιδιο κανεις και ολο λες για τους γκει . Κουρασες
εγω στα 15 δοκιμασα πρωτη φορα δαχτυλο μεσα στο κολο πριν το προσταττη ερεθιζομε απιστευτα

tavroulis

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2012
Κριτικές
1
Like
100
Πόντοι
6

.  Gang ουτε εγώ έχω δοκιμάσει ουτε κ θέλω μαρεσει το τσιμπούκι κ καυλωνο πολυ

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
μεχρι ποσα δαχτυλα σας εβαλε η κοπελα στον ποπο??? :think: :think: :think: :think:εμενα 2!

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ποσο συχνα αυνανιζεσεστε με δαχτυλακι απο πισω??? :think: :think: :think:

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ποσο συχνα αυνανιζεσεστε με δαχτυλακι απο πισω??? δε μου ειπατε/????? :think: :think: :think:
warnmute.gif
 Κούρασες[/URL] με τις επαναλαμβανόμενες μαλακίες σου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom